Kultur i Nordthailand og øhop i Sydthailand

Thailand - Chiang Mai, Koh Lanta, Koh Ngai, Koh Kradan, Krabi
 • Bjerge, farverige folkeslag og kultur i Chiang Mai
 • Øer med hvide strande og blødt sand i Sydthailand
 • Koh Lanta - slap af og oplev et charmerende ø-liv
 • Koh Ngai/Koh Kradan - åndehul uden stress og jag

Du bremser cyklen og sætter foden til jorden. Lidt forpustet har du nået bakketoppen og kigger dig overvældet omkring. Alene udsigten tager pusten fra enhver. Så langt øjet rækker ses grønne terrasser og skovklædte bjerge. I det fjerne anes toppen af en gylden pagode. Du er i Nordthailand.

Besøg frodige og farverige Nordthailand, der bugner af oplevelser og fotomotiver i kø for at blive foreviget. Flyv videre til Sydthailand og den dejlige ferieø, Koh Lanta. Fortsæt videre sydpå til én af de to pittoreske øer Koh Kradan og Koh Ngai og afslut ferieeventyret med et par nætter i Krabi.

En rundrejse fra nord til syd

Nordthailand og Chiang Mai er med de storslående bjerglandskaber og de gamle templer en oplevelse for livet. Her er masser af shopping på de farverige markeder med kunsthåndværk såsom sølvsmykker, silke, træskærerarbejder og bronzefigurer og området indbyder til at blive udforsket på cykel eller med tuk-tuk i dit eget tempo. Det sydvestlige Thailand er derimod kendt for sine mange smukke øer i Andamanerhavet, og på denne ferie besøger I vidt forskellige øer med hver sin charme og atmosfære. Start strandferie på dejlige Koh Lanta og fortsæt sydpå til et ophold på én af de to små øer Koh Kradan og Koh Ngai.

Chiang Mai - gyldne templer og frodig natur

Efter ankomst til Chiang Mai er der transport til hotellet. Her tilbringes feriens første fire dage. Chiang Mai ligger i en frodig dal smukt omkranset af skovklædte bjerge. Herfra kan du tage på spændende udflugter og opleve farverige folkeslag, smukke gyldne templer og pagoder, se elefanter eller tage på cykeltur i den smukke natur. Besøg også natmarkedet i Chiang Mai og spis dejlig thaimad på de små, gode restauranter.

Koh Lanta - lange strande og afslapning

Derefter er der fly til Krabi og videretransport til hotellet på Koh Lanta - øen med de lange brede strande og det rolige byliv. Besøg gerne Koh Lantas hovedby Saladan, der ligger på nordkysten. Her findes Koh Lantas største udvalg af restauranter og butikker.

Koh Ngai, Koh Kradan eller Koh Mook

Du tager dernæst båden til én af de to smukke tropeøer, Koh Ngai og Koh Kradan. Øerne er nogle af Andamanerhavets smukkeste, med et grønklædt kuperet indre omgivet af hvide strande med blødt sand. Det perfekte sted at trække stikket helt og overgive dig til feriedage i idylliske omgivelser. På Koh Ngai og Koh Kradan kan du snorkle fra stranden og se farverige fisk. Tag også gerne en udflugt til The Emerald Cave på Koh Mook.

Krabi - ferien rundes af

Rejsen afrundes med et ophold i Krabi med et stort udvalg af udflugter, restauranter og butikker.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Thailand

Chiang Mai, Koh Lanta, Koh Ngai, Koh Kradan, Krabi

16 dage

fra kr. 14.060

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Koh Lanta Koh Ngai

Rejser til Koh Lanta

Koh Lanta er en charmerende tropeø, hvor tiden nærmest synes at stå stille.
Læs mere
Koh Lanta Koh Ngai Koh Kradan

Rejser til Koh Ngai

Koh Ngai er en idyllisk ø i Andamanerhavet med kridhvide strande der lyser op langs kysten og et frodigt, grønt indre - ren og skær tropisk skønhed.

Læs mere
Koh Ngai Koh Kradan Krabi

Rejser til Koh Kradan

Nyd en afslappende ferie med ultimativ selvforkælelse i pagt med naturen.
Læs mere
Koh Kradan Krabi

Rejser til Krabi

Er du på ferie i Thailand er en rejse til Krabi oplagt. Tropeparadiset er især kendt for sine små, grønne kalkstensøer, der dramatisk hæver sig i det turkisblå hav. På øerne omkring Krabi finder du dejlige sandstrande i alle størrelser, skov, og stejle klippesider.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Chiang Mai - 4 nætter

Chiang Mai Plaza Hotel Shewe Wana Boutique Resort & Spa
Billigste hotelmulighed
Se kort

Chiang Mai Plaza Hotel

Beliggenhed: Thailand, Chiang Mai

Et nydeligt førsteklasseshotel beliggende i centrum, lige ved natmarkedet og den gamle bymur. Indretningen er i traditionel lanna-stil. De 198 pæne værelser har aircondition, telefon, tv, radio, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer og badekåber.

Hotellet har to restauranter, lobby- og kaffebar, 24-timers roomservice, swimmingpool, natklub, helsecenter, massage og internetadgang. Central beliggenhed i gåafstand til shopping, restauranter og seværdigheder.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Chiang Mai Plaza Hotel Shewe Wana Boutique Resort & Spa Banthai Village
Se kort

Shewe Wana Boutique Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Chiang Mai

Shewe Wana Boutique Resort centrerer sig omkring en hundred år gammel bygning i kinesisk kolonistil, som tidligere har huset små butikker men i dag udgør hotellets reception og lounge område. Her bor du på et atmosfærefyldt, lille boutiquehotel der har fokus på personlig service og oser af thai-stemning.

Værelserne ligger i 3-etagers bygninger der omkranser den frodige, tropiske have og swimmingpoolen med solstole. De hyggelige Superior, Deluxe og Familieværelser er rummelige og indrettet med mørke træmøbler, træ- og klinkegulve og strejf af farverige tekstiler, som afspejler de lokale design traditioner. 

I den hyggelige restaurant og café serveres smagfulde måltider tilberedt af økologiske råvarer leveret af lokale producenter. Efter en oplevelsesrig dag kan du forkæle dig selv med en afslappende massage i hotellets dejlige spa. 

Officiel hotelkategori: 4*

 
Læs mere her
Shewe Wana Boutique Resort & Spa Banthai Village Dusit Princess Chiang Mai
Se kort

Banthai Village

Beliggenhed: Thailand, Chiang Mai

Banthai Village er et super hyggeligt boutique hotel centralt placeret i forhold til både natmarkedet, den historiske bykerne og flere af byens smukke templer. Hotellet ligger i en lille sidegade, så selvom du bor midt i byen er her absolut fred og ro. Bygningerne er opført i autentisk nordthailandsk Lanna-stil, og overalt på hotellet oser det af lokal kultur. 

Hovedparten af de 44 værelser ligger i 2-etagers bygninger omkring den dejlige gårdhave med swimmingpool, bistro og bar. De hyggelige værelser er indrettet i moderne thai-stil og har faciliteter som aircondition, tv, minibar, værdiboks, hårtørrer, kaffe/te-faciliteter samt lille terrasse eller balkon. 

Morgenmaden serveres udendørs i den lille bistro, og efter dagens oplevelser indbyder poolen til en afkølende dukkert og den lille bar til afslapning og en drink. Der er gratis WiFi overalt på hotellet.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Banthai Village Dusit Princess Chiang Mai Tamarind Village
Se kort

Dusit Princess Chiang Mai

Beliggenhed: Thailand, Chiang Mai

Et nydeligt førsteklasseshotel beliggende i centrum, lige ved natmarkedet og den gamle bymur. Indretningen er traditionel lanna-stil. De 198 pæne værelser har aircondition, telefon, tv, radio, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer og badekåbe.

Hotellet har to restauranter, lobby- og kaffebar, 24-timers roomservice, swimmingpool, natklub, helsecenter, massage og internetadgang. Central beliggenhed i gåafstand til shopping, restauranter og seværdigheder.

Officiel hotelkategori: 4*


Læs mere her
Dusit Princess Chiang Mai Tamarind Village
Se kort

Tamarind Village

Beliggenhed: Thailand, Chiang Mai

Et meget charmerende og pittoresk boutique hotel perfekt beliggende i den gamle bydel. Hotellet er opført i traditionel rustik nordthailandsk lanna-stil med åbne terrasser, smukke møbler og karakteristiske, store krukker. De 40 værelser er smagfuldt indrettet i lyse, varme farver og med enkle, elegante træmøbler.

Alle værelser har aircondition, telefon, tv, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks og hårtørrer. På resortet findes dejlig restaurant, bar, swimmingpool, lille bibliotek samt massage. En pragtfuld og efterspurgt oase i Chiang Mai med rigtig god og central beliggenhed.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her

Koh Lanta - 3 nætter

Southern Lanta Resort & Spa Lanta Castaway Beach Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Southern Lanta Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Et pænt turistklasseresort med rolig beliggenhed ved Klong Dao-stranden, som har flere restauranter og barer langs den brede strand. Resortet består af 100 enkelt indrettede bungalower med terrasse, der som minimum alle har aircondition, loftvifte, minibar og værdiboks.

Hotellet har restaurant, bar, internetadgang, swimmingpool, børnepool, lille legeplads, cykeludlejning samt vandsportsaktiviteter. Resortet ligger ca. 1,5 km fra nærmeste lille by.

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Southern Lanta Resort & Spa Lanta Castaway Beach Resort Lanta Cha-Da Beach Resort & Spa
Se kort

Lanta Castaway Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Det lille familiedrevne Lanta Castaway Beach Resort har blot 22 bungalows, der ligger spredt i en velholdt og blomsterrig have. 

De dejlige bungalows er opdelt i 5 forskellige kategorier efter størrelse samt beliggenhed i forhold til stranden. Alle har faciliteter som aircondition, TV, minibar, værdiboks, elkedel, hårtørrer samt møbleret terrasse. 

Lanta Castaway har en hyggelig restaurant beliggende ved stranden, og her serveres både traditionelle og populære thai-retter, vestlig mad og 'alt godt fra havet'. Trænger du til afveksling, er der også en del andre restauranter i området.

I løbet af dagen kan du slappe af med olie-, thai- og fodmassage ved stranden. Strandbaren, Mad Bull Beach Bar, er det helt rigtige sted at nyde en kold drink, mens solen farver himlen rød bag Phi Phi-øerne i horisonten. Der er gratis wi-fi overalt på resortet.

Bemærk, at hotellet ikke har en swimmingpool, men for mange gæster opvejer den brede, lange og oftest børnevenlige strand til fulde dette.  

Da hotellet er særdeles populært, anbefaler vi bestilling i god tid. 

Officiel hotelkategori: 3*

 

Læs mere her
Lanta Castaway Beach Resort Lanta Cha-Da Beach Resort & Spa Twin Lotus Resort & Spa
Se kort

Lanta Cha-Da Beach Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Dejligt suiteresort beliggende i frodige omgivelser ved den smukke Klong Dao-strand. Det perfekte sted for både familier og par, der søger afslapning i fantastiske omgivelser. Indkvartering i store, smukke suiter (min. 65m2) med møbleret terrasse/balkon – og nogle med direkte adgang til poolen. Suiterne ligger i to- og treetages bygninger omkring poolen.  Suiterne er indrettet i forskellige farvenuancer, men alle har faciliteter som f.eks. aircondition, fladskærmstv, internetstik, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer, minibar og naturligvis altan/terrasse.

Hotellet tilbyder god restaurant, kaffebar, flere barer, 24-timers roomservice, øens største swimmingpool på 3000 m2, bibliotek, spa, skønhedssalon, fitnesscenter og mange vandsportsfaciliteter. Der er gratis WiFi overalt på hotellet.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Lanta Cha-Da Beach Resort & Spa Twin Lotus Resort & Spa Nakara Long Beach Resort
Se kort

Twin Lotus Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Twin Lotus Resort er et dejligt voksen-resort med en super beliggenhed direkte ved den to km lange Khlong Dao-strand på øens nordlige del. Fra hotellet kan du spadsere langs stranden til restauranter og markeder i hovedbyen Saladan, men der er også en del restauranter og barer langs stranden. Resortet er omkranset af en enorm, tropisk have, og det efterlader et lyst og luftigt indtryk med god plads til både de 3-etagers hotelbygninger med værelser og de nye, indbydende villaer ved stranden.

Der er kun brugt kvalitetsmaterialer i indretningen af de 81 værelser og villaer, og de er udstyret med alle nødvendige faciliteter som aircondition, tv, cd/dvd-afspiller, telefon, minibar, hårtørrer, værdiboks, te/kaffe-faciliteter og møbleret terrasse/balkon. 

Det kombinerede restaurant- og barområde ligger tæt ved stranden, og herfra kan du nyde de smukke solnedgange. Desuden tilbydes to swimmingpools hvoraf den ene ligger ved stranden og den anden i forbindelse med hotelbygningen.  

Aktive gæster kan benytte fitnesscentret, låne cykler, udforske området og benytte de mange vandsportsfaciliteter. Herefter kan man lade sig forkæle i det dejlige wellness center. 

Bemærk, at gæster skal være fyldt 18 år for at bo på hotellet.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Twin Lotus Resort & Spa Nakara Long Beach Resort
Se kort

Nakara Long Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Bungalow-resortet Nakara Long Beach Resort ligger midt på den lange, smukke strand, Long Beach. Her kan du holde ferie i naturskønne omgivelser på et hotel med en hyggelige og afslappet atmosfære.

Hovedparten af de 141 værelser ligger i fritstående bungalower som er spredt ud i den velplejede have. Værelserne er opdelt i 5 kagetorier, men de er alle lyse, rummelige og indrettet i traditionel thai-stil. De fleste værelsestyper tilbyder faciliteter som aircondition, TV, telefon, minibar, værdiboks, hårtørrer og terrasse. Der er gratis Wi-Fi overalt på resortet.

Der er to swimmingpool, hvoraf den ene ligger tæt ved stranden sammen med børnepoolen og massage-området. 

Restauranten og baren har fantastisk udsigt til stranden, havet og de smukke solnedgange. Der er en del restauranter langs stranden, lokale butikker langs vejen bag hotellet og med bil er der kun omkring 10 minutters kørsel til hovedbyen, Saladan med et større udvalg af restauranter og forretninger.

Officiel hotelkategori: 3*

 

Læs mere her

Koh Ngai - 4 nætter

Thanya Beach Resort Reef Resort Kradan Island
Billigste hotelmulighed
Se kort

Thanya Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Ngai

Thanya Beach Resort er et charmerende bungalowresort med fin beliggenhed direkte ved stranden på den fredfyldte ø Koh Ngai. Resortet er omkranset af frodig, grøn natur, og foran breder den hvide strand sig og byder på panoramaudsigt over det blå Andaman-hav med kalkstensklipper, der rejser sig lodret af havet. Da stranden er østvendt, kan morgenfriske gæster nyde de smukke solopgange.
Hotellets 38 træbungalower er strøet rundt i haven.  De er hyggeligt indrettede i autentisk thai-stil med mørke trævægge og -møbler og har faciliteter som aircondition, loftsvifte, lille køleskab og terrasse. Desuden har hver bungalow både indendørs og udendørs bruser.  

Den dejlige swimmingpool ligger kun et par skridt fra stranden. Måltiderne serveres i hotellets restaurant, der naturligvis også ligger ved stranden, og The Chill Bar byder på kølige drinks og fantastisk udsigt. Trænger du til en afslappende massage, så er det også muligt. 

Vil du se koraller, kræver det en svømmetur eller sejltur i kano. Hotellet er gerne behjælpelig med at arrangere udflugter til de omkringliggende øer samt fiske-, snorkel- og dykkerture.

Officiel hotelkategori: 4*

 
Læs mere her
Thanya Beach Resort Reef Resort Kradan Island Mayalay Beach Resort
Se kort

Reef Resort Kradan Island

Beliggenhed: Thailand, Koh Kradan

Bag Reef Resort ligger de frodige grønne bakker og foran lokker den hvide strand og det lune, klare hav. Øen har sit eget lille "husrev", som let nås fra stranden, og blot få meter ude kan du se farverige fisk i det næsten transparente vand.

Resortet tilbyder blot 18 værelser, alle placeret omkring swimmingpoolen og med udsigt til havet. Værelserne er lyse og moderne med faciliteter som aircondition, loftsvifte, værdiboks og minibar. Fra den lille terrasse foran værelset er der udsigt til græsplænen, poolen og havet. 

Både baren og restauranten ligger ved stranden, så du kan nyde drinks og måltider med fødderne i sandet. Restauranten serverer italienske og internationale klassikere samt traditionelle thai-retter og frisk seafood. Har du behov for lidt afveksling, ligger der små restauranter og barer langs stranden.

Når det er lavvande, kan du tage en svømmetur i poolen, som ligger helt ned til stranden med udsigt til andre grønne øer i Andamanerhavet. Trænger du derimod til lidt aktivitet, kan du låne en af hotellets kanoer og sejle på opdagelse langs kysten eller gå en tur tværs over øen til de uberørte strande på den modsatte side. 

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Reef Resort Kradan Island Mayalay Beach Resort Koh Hai Fantasy Resort & Spa
Se kort

Mayalay Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Ngai

Mayalay Beach Resort er et lille resort beliggende direkte ved stranden, og anses af mange som et af de resorts, der har den bedste beliggenhed på øen Koh Ngai. 

Resortet byder på 19 små fritstående bungalows bygget i naturmaterialer som træ, bambus og palmeblade. Alle bungalows er identiske og eneste forskel er placeringen, så vælg mellem Lay Maya bungalow i haven og Sea Maya bungalow med udsigt til stranden og havet. Alle er på 31 m2, enkelt indrettet med aircondition, seng med myggenet, minibar, kaffe/te-faciliteter og terrasse med liggestole. Alle har udendørs badeværelse.  Der er gratis wi-fi på hele resortet.

På Salalay Restaurant serveres et godt udvalg af thailandske og internationale retter samt tropiske og forfriskende drikkevarer i Chaolay Bar. Hotellet tilbyder leje af kajak og personalet er behjælpelig med at arrangere trekking på øen, snorkling, dykning og udflugter til de nærliggende øer. 

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Mayalay Beach Resort Koh Hai Fantasy Resort & Spa Thapwarin Resort
Se kort

Koh Hai Fantasy Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Ngai

Helt nede ved stranden ligger dette lille turistklassehotel i skyggen af kokospalmerne. Bag hotellet rejser de jungleklædte bjerge sig og skaber den perfekte kulisse for en afslappende ferie. Alle bungalower har aircondition, loftvifte, tv, telefon, minibar og lille terrasse.

Restaurant og bar ligger helt ud til stranden med smuk udsigt over havet. Desuden er der roomservice, boghjørne, swimmingpool, spa, lille fitnesscenter, dykkercenter samt vandsportsaktiviteter. Hotellet arrangerer udflugter til de omkringliggende øer og grotter.

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Koh Hai Fantasy Resort & Spa Thapwarin Resort The Sevenseas Resort
Se kort

Thapwarin Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Ngai

Thapwarin Resort ligger perfekt på en rolig og smuk strand på øen Koh Ngai i Andamanerhavet i det sydlige Thailand. Den fantastiske havudsigt og den naturlige ro, som de spektakulære omgivelser byder på, vil tiltale både familier, par og i det hele taget gæster som søger et unikt sted at lade batterierne op. Transporttiden fra Krabi lufthavn til havnen er 1½ time, og herfra er der yderligere 20 minutters bådsejlads til resortet.

Thapwarin Resort tilbyder 28 fritliggende og hyggelige hytter, som er opført i naturmaterialer i fuld overensstemmelse med de frodige omgivelser. Vælg mellem Warin Cottages på 31 m2 som ligger i anden og tredje række fra stranden, eller forkæl dig selv med en Beachfront Cottage på 45m2 i forreste række mod havet. Værelserne byder på aircondition, minibar, privat semi-open-air badeværelser og terrasse med bord og liggestol.  

Der er gratis WiFi på fællesområderne, strandrestaurant med thai og internationale retter og seafood barbeque. Hotellets spa tilbyder ligeledes en bred vifte af lækre behandlinger og massage. 

Af aktiviteter kan ø-livet også friste med snorkling, fiske- og kanoture, ligesom hotellets personale gerne hjælper med at arrangere ture til nærliggende øer. Din yndlingsbeskæftigelse vil dog helt sikkert blive at nyde stilheden og den fantastiske udsigt til stranden og havet.

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Thapwarin Resort The Sevenseas Resort CoCo Cottage
Se kort

The Sevenseas Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Kradan

Dette charmerende resort ligger på Koh Kradan, som er en af de smukke og næsten uberørte øer i Sydthailand. Her bor du i fredfyldte omgivelser og øjet mødes af frodige grønne bakker, der danner baggrund for hvide strande og et hav, der changerer i blågrønne farver. Øen er et snorkelparadis med sit eget fine "husrev" som let nås fra stranden, og du kan se farverige fisk i det næsten gennemsigtige vand blot få meter fra stranden.

The Sevenseas Resort med kun 39 værelser og villaer er opført i enkelt design med rene linjer og brug af naturmaterialer. Her tilbydes ophold i rummelige værelser beliggende i 2-etagers huse med 4 værelser i hver, eller forkæl dig selv og bo i en fritstående villa med udsigt til stranden. Alle værelser og villaer har aircondition, fladskærmstv, videoafspiller, telefon, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer og udendørs badeværelse med bruser. 

Resortet tilbyder bl.a. restaurant, lille strandbar, swimmingpool, spa, udlån af videoer, lille bibliotek, leje af kano og snorkeludstyr samt udflugter til andre øer i området.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
The Sevenseas Resort CoCo Cottage
Se kort

CoCo Cottage

Beliggenhed: Thailand, Koh Ngai

Coco Cottage ligger direkte ved stranden på øen Koh Ngai og byder på smuk udsigt til klippeøerne i horisonten. Resortet er familieejet og drives så miljøvenligt som muligt, hvilket den måde hytterne harmonerer med naturen på, klart vidner om. 

Resortet består af 28 træhytter fordelt i fem forskellige kategorier - nogle beliggende i haven og andre med udsigt til havet - men ingen hytte er længere end 50 meter fra stranden.  Alle har aircondition som dog primært er tilsluttet aften og nat, og nogle hytter har udendørs, mens andre har indendørs badeværelse. Bemærk, at der ikke er TV og køleskab på værelserne og at wi-fi er gratis men kun tilgængelig i restauranten og baren.

I den hyggelige restaurant serveres de tre daglige måltider, og menukortet indeholder både traditionelle thai- samt internationale retter. Har du specielle ønsker, spørger du blot kokken. 

I dagens løb serveres kølige drikke i strandbaren, under palmerne står liggestole og solsenge, og havet frister med sine smukke blågrønne nuancer. Bemærk, at du kan snorkle direkte fra stranden flere steder på øen. Resortet tilbyder også thai-massage samt leje af kajak og snorkeludstyr. Desuden er hotellets personale behjælpelig med at arrangere snorkelture og dykning, trekking på øen samt bådudflugter til de omkringliggende øer inklusive Emerald Cave.

Officiel hotelkategori: TBALæs mere her

Krabi - 2 nætter

Krabi Cha-Da Resort Cha-Da Thai Village Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Krabi Cha-Da Resort

Beliggenhed: Thailand, Krabi

Krabi Cha-Da ligger i et kuperet område med skøn udsigt til Krabis karakteristiske limstensklipper og glimtvis til Ao Nang-bugten. Fra hotellet er der omkring 10 minutters gang (cirka 800 meter) til Ao Nang-stranden med et bredt udvalg af restauranter, barer og butikker. Stilen på resortet er en charmerende blanding af thailandsk og kinesisk.

De 82 værelser er store og indrettet med mørke trægulve, varme farver, alle nødvendige faciliteter samt balkon/terrasse. Nogle værelser har direkte adgang til poolen. Hotellet tilbyder restaurant, bar på tagetagen med pragtfuld udsigt over Ao Nang-bugten, dejligt poolområde med swimmingpool og poolbar, spa, fitnesscenter og gratis WiFi overalt på hotellet.

Krabi Cha-Da deler deres Beach Club med gæster fra søsterhotellet Cha-Da Krabi Thai Village, og der er gratis adgang og transport dertil et par gange om dagen.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Krabi Cha-Da Resort Cha-Da Thai Village Resort Centara Anda Dhevi Resort & Spa
Se kort

Cha-Da Thai Village Resort

Beliggenhed: Thailand, Krabi

Cha-Da Thai Village Resort består af to- og treetages bygninger beliggende i naturskønne, grønne og rolige omgivelser ca. 750 meter fra Ao Nang-stranden. Hotellet fremstår lyst og indbydende og værelserne er indrettet i moderne thai-stil og holdt i forskellige farvenuancer. Alle værelser har aircondition, loftvifte, tv, telefon, el-kedel, hårtørrer, værdiboks, minibar og balkon der vender mod haven og poolområderne. Hotellet tilbyder 28 rummelige og fine familieværelser med plads til op til 6 personer.

Under opholdet tilbydes restauranter, barer, roomservice, fitnesscenter, massage og butik samt gratis WiFi. Hotellets poolområde med flere swimmingpools samt børnepool er opdelt i et roligt område for voksne og en familiezone med børnepool og vandrutsjebane. Desuden har Cha-Da Thai Village egen Beach Club ved lang, dejligt strand, og der er gratis adgang og transport dertil et par gange om dagen. 

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Cha-Da Thai Village Resort Centara Anda Dhevi Resort & Spa Aonang Villa Resort
Se kort

Centara Anda Dhevi Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Krabi

Det dejlige Centara Anda Dhevi Resort & Spa ligger blot 100 meter fra den rolige Nopparat Thara strand og ikke langt fra butikker og restauranter i det lidt mere livlige Ao Nang område.

Resortet byder på 135 store og lyse værelser, der omkranser den tropiske have og det store poolområde. Alle værelser har aircondition, fladskærms TV, internet adgang, værdiboks, minibar, hårtørrer, kaffe/te-faciliteter, siddeafdeling samt naturligvis møbleret balkon/terrasse med udsigt til haven. Vælg mellem Deluxe værelser på 34-38 m2 eller Pool Acces værelse på samme størrelse men med direkte adgang via terrassen til swimmingpoolen. Til den store familie tilbydes Family Pool View Suite på 78 m2 med plads til 2 voksne og 3 børn i eget værelse.

Restaurant Palm Court byder på inden- og udendørs servering og på menukortet er både klassiske thai-retter og internationale favoritter, men du kan naturligvis også bestille room service.  I den store og indbydende swimmingpool er der en swim-up bar, og for de små er der børnepool og en lille vandrutsjebane. Hotellet tilbyder desuden børneklub, fitnesscenter og skøn spa med massage og skønhedsbehandlinger.

Grøn Profil med EarthCheck

Centara Anda Dhevi Resort & Spa er EarthCheck Silver certificeret og lever dermed op til en lang række globalt fastsatte standarder inden for beskyttelse af miljø samt bæredygtig turisme. Herunder bl.a.  begrænsning af CO2, spare på energi og vand, beskytte lokale økosystemer, sortering/genbrug af affald og meget mere. EarthCheck er anerkendt af GSTC (Global Sustainable Tourism Council). Med et ophold her har du truffet et grønnere valg.

Officiel hotelkategori: 4*

 

Læs mere her
Centara Anda Dhevi Resort & Spa Aonang Villa Resort Beyond Resort Krabi
Se kort

Aonang Villa Resort

Beliggenhed: Thailand, Krabi

Et turistklassehotel med en behagelig, afslappet stemning og central beliggenhed – et meget populært valg og rigtigt godt til prisen. Kun en mindre vej skiller hotellet fra Ao Nang-stranden, og bag hotellet rejser de karakteristiske kalkstensklipper sig lodret.

De 158 lyse værelser ligger i treetages bygninger og har aircondition, tv, radio, telefon, minibar, værdiboks, hårtørrer og terrasse/balkon. Hotellet har to restauranter, barer, massage, skrædder, butik samt to store swimmingpool – den ene med poolbar.

Få hundrede meter fra hotellet ligger det område, hvorfra longtailbådene sejler turister på dagsudflugter til de mange smukke øer i skærgården samt Hong Islands. Nogen støj fra longtailbådene langs Ao Nang stranden kan forekomme i højsæsonen.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Aonang Villa Resort Beyond Resort Krabi
Se kort

Beyond Resort Krabi

Beliggenhed: Thailand, Krabi

Bemærk, pga. Covid-19 situationen er hotellet midlertidigt lukket frem til 28. september 2020.

Beyond Resort Krabi ligger i et stort tropiske haveanlæg ved Klong Muang-stranden, og fra fællesområderne er der smuk udsigt til de grønklædte øer i Phang-Nga-bugten. Designet er lyst og stilrent og hotellet tilbyder dejlige fællesområder. Der er cirka 800 meter til lokale butikker og restauranter og godt 15 km til det livlige Aonang-område.

De 195 værelser er spredt ud i det store resortområde. Du kan bo i en bungalow i haven, men vi anbefaler de store, lyse værelser med udsigt til havet, som ligger i villaer tæt ved stranden og poolen eller den 4-etagers bygning (med elevator). Alle værelser er smagfuldt indrettede og har faciliteter som aircondition, TV, telefon, værdiboks, minibar, elkedel, hårtørrer, WiFi og møbleret altan/terrasse.

I Beyond Café ved poolen serveres både morgenmad, frokost og middag - sidstnævnte er med fokus på såvel asiatiske som internationale retter. Helt ud til stranden ligger @Beach Bar & Restaurant, som er åben for frokost og aftensmad, og i baren kan du bestille en bred vifte af friske eksotiske juicer, drinks og cocktails. Det store indbydende poolområde med jacuzzi og integreret børnepool ligger lige ud til stranden og byder på en fabelagtig udsigt.

Slap af ved stranden eller poolen, bliv forkælet med afslappende behandlinger i Kandy Spa eller brænd kalorier af i fitnesscentret - valget er dit. Der er naturligvis gratis WiFi overalt på resortet.

Officiel hotelkategori: 4*

 

Læs mere her

Udflugtsmuligheder

Chauffør på din egen Tuk Tuk i Nordthailand Hmong-stammen og Doi Suthep templet

Chauffør på din egen Tuk Tuk i Nordthailand

Udflugt fra: Chiang Mai

 • Varighed:
  9 timer
 • Afgang:
  Dagligt kl. 08.00
 • Pris pr. person fra kr. 1.179
 • Pris for børn 2-11 år fra kr. 1.179
Chauffør på din egen Tuk Tuk i Nordthailand Hmong-stammen og Doi Suthep templet Oplev fire øer med speedbåd

Hmong-stammen og Doi Suthep templet

Udflugt fra: Chiang Mai

 • Varighed:
  4,5 time
 • Afgang:
  Dagligt kl. 8.30
 • Pris pr. person fra kr. 506
 • Pris for børn 2-11 år fra kr. 506
Hmong-stammen og Doi Suthep templet Oplev fire øer med speedbåd Hong Island med speedbåd

Oplev fire øer med speedbåd

Udflugt fra: Krabi

 • Varighed:
  5-6 timer
 • Afgang:
  Dagligt kl. 8.30
 • Pris pr. person fra kr. 376
 • Pris for børn 2-11 år fra kr. 376
Oplev fire øer med speedbåd Hong Island med speedbåd

Hong Island med speedbåd

Udflugt fra: Krabi

 • Varighed:
  5-6 timer
 • Afgang:
  Dagligt kl. 8.30
 • Pris pr. person fra kr. 453
 • Pris for børn 2-11 år fra kr. 339
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.