Oplev to unikke tropeøer og Bangkoks storbycharme

Thailand - Koh Chang, Koh Kood, Bangkok
 
 • Thailands næststørste ø Koh Chang
 • 'Slow living' og ø-stemning på skønne Koh Kood
 • To vidt forskellige øer i en maritim nationalpark
 • Templer, markeder og shopping i Bangkok

Fra det øjeblik færgen stævner ud fra fastlandet, starter et sandt eventyr. Koh Changs kyst nærmer sig hastigt, og i løbet af ingen tid er du på tropeøen. Den nordlige kyst, hvor færgelejet ligger, er klippefyldt, og de fleste steder forsvinder klipperne direkte ned i havet.

Kombiner strandferie og afslapning på de to naturskønne men vidt forskellige tropeøer, Koh Chang og Koh Kood med et par dage fulde af oplevelser i fascinerende Bangkok.

Koh Chang - regnskov, vandfald og hvide strande

Ferien begynder på den smukke Koh Chang, som er Thailands tredjestørste ø og ligger i den østlige del af landet tæt på grænsen til Cambodia. Koh Chang er en tropisk ferieø med smukke bjerge, frodig regnskov, brusende vandfald, hvide sandstrande og slanke kokospalmer, der vajer i vinden. Når du ikke daser i vandkanten, er der populære aktiviteter som snorkling, vandreture og andre oplevelser på den naturskønne ø. Gennem de senere år har rejsende for alvor opdaget øens mange attraktioner, men den oprindelige charme og gæstfrie thailandske atmosfære er stadig intakt.

Koh Kood i Koh Chang National Marine Park

Koh Chang er bare én af cirka 50 øer i Koh Chang National Marine Park, og efter dejlige dage på Koh Chang fortsættes til den lille tropeø, Koh Kood, som også ligger i den maritime nationalpark. Koh Kood er Thailands fjerdestørste ø, men til trods herfor bor her knap 5000 indbyggere. Øen er et paradis hvis du søger fred og ro, for den er ikke rigtig blevet 'opdaget' endnu. Her går dagene med afslapning blandt høje, vajende palmer på hvide strande, og det klare turkisblå vand med et rigt undervandsliv indbyder til snorkling og dykning.

Bangkok - gadekøkkener, markeder og tuk-tuk'er

Afslut ferien med et par dage i Thailands pulserende hovedstad, Bangkok. Bangkok er en charmerende storby, og når du færdes i gaderne, mødes du af et utal af sanseindtryk: Dyttende tuk-tuk’er, den fugtige tropeluft, lyden af de lokales klip-klap-sandaler, duften fra de små gadekøkkener, billige plastikvarer og bløde tekstiler i alle regnbuens farver, de mest fantastiske blomster-, frugt-, grøntsags- og krydderimarkeder og imponerende shoppingcentre med alt, hvad hjertet kan begære.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Thailand

Koh Chang, Koh Kood, Bangkok

16 dage

fra kr. 14.190

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Koh Chang Koh Kood

Rejser til Koh Chang

Søger du afslapning i smukke omgivelser og en tilbagelænet stemning uden alt for mange neonlys og fester?

Læs mere
Koh Chang Koh Kood Bangkok

Rejser til Koh Kood

Koh Kood er den sydligste af øerne i Koh Chang Maritime Nationalpark og Thailands fjerdestørste ø, men til trods herfor bor her kun knap 5000 mennesker. Her er der lagt op til en ferie med afslapning, næsten uberørte hvide sandstrande og høje palmer. Koh Kood er et fredens paradis, der ikke rigtig er blevet ’opdaget’ endnu.

Læs mere
Koh Kood Bangkok

Rejser til Bangkok

"One night in Bangkok" er titlen på en kendt musicalklassiker, men også i virkelighedens verden er en nat i Bangkok en intens oplevelse. 
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Koh Chang - 6 nætter

Koh Chang Paradise Resort & Spa KC Grande Resort & Spa
Billigste hotelmulighed
Se kort

Koh Chang Paradise Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Chang

Et dejligt bungalowresort med pragtfuld beliggenhed i stor frodig have, som strækker sig ca. 250 meter langs den flotte Klong Prao-strand.

De 70 hyggelige bungalower har terrasse med udsigt til den velplejede have, poolen eller stranden. Værelserne er indrettet i lyse og brune nuancer, og har aircondition, telefon, tv, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks og hårtørrer.

Der er to restauranter, og om aftenen er det ofte muligt at nyde en dejlig barbecuemiddag ved stranden. Desuden roomservice, barer, dejligt poolområde med børnepool samt nedsænket poolbar ved stranden, spa, lille butik, internetadgang og udlejning af cykler.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Koh Chang Paradise Resort & Spa KC Grande Resort & Spa Koh Chang Kacha Resort & Spa
Se kort

KC Grande Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Chang

KC Grande Resort & Spa har en uovertruffen beliggenhed direkte ved White Sand Beach – øens længste og bedste strand. Lige udenfor hotellet findes et stort og varieret udbud af butikker, restauranter, barer og aktiviteter.

Hotellet er opdelt i to zoner, Seaside og Hillside, beliggende på hver sin side af vejen. De 219 værelser og 60 villaer har som minimum aircondition, fladskærms-tv, telefon, minibar, værdiboks, hårtørrer, WiFi samt balkon/terrasse med varierende udsigt afhængig af værelsestypen.

Hotellet tilbyder to restauranter, cafe og tre barer. I strandrestauranten serveres international mad og traditionelle thai-retter, mens restaurant Gusto har italiensk tema. Desuden har resortet hele fire swimmingpools: Stort poolområde plus en mindre pool - begge med børnepool og beliggende direkte ved stranden samt en familiepool med vandrutsjebane og en pool på tagetagen af værelsesbygningen - begge i Hillside Zone. Af øvrige faciliteter kan nævnes fitnesscenter og spa.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
KC Grande Resort & Spa Koh Chang Kacha Resort & Spa The Emerald Cove Resort
Se kort

Koh Chang Kacha Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Chang

Her får du et godt turistklassehotel med en super beliggenhed midt på White Sand Beach, som er den længste og bedste strand på Koh Chang. Samtidigt har du et stort udvalg af butikker, restauranter og barer lige uden for døren, og om aftenen er der liv og aktiviteter på stranden.

Koh Chang Kacha har hele 12 forskellige værelsestyper at vælge imellem. De 3-etagers bygninger med værelser omkranser swimmingpoolen, og herfra skal man passere vejen for at komme til den del af hotellet, der ligger ved stranden. Bungalower og villaer ligger spredt rundt i haven nærmest stranden. Generelt er både værelser og villaer store (mindst 40 m2) og indrettet i traditionel thai-stil. De har som minimum aircondition, tv, telefon, værdiboks, minibar, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer og balkon eller terrasse.

Hotellet har to poolområder - begge med børnepool og pool bar. Den ene swimmingpool ligger helt ned til stranden, mens det andet poolområde med rutsjebane ligger i forbindelse med værelsesbygningerne på den modsatte side af vejen. Der er pool bar i begge områder. Koh Chang Kacha har naturligvis også restauranter, og du kan vælge at nyde dine måltider i strandrestauranten eller spise italiensk på Le Zanne. Ydermere har hotellet spa og massage sala ved stranden. WiFi er tilgængeligt overalt på hotellet mod betaling.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Koh Chang Kacha Resort & Spa The Emerald Cove Resort Centara Koh Chang Tropicana Beach Resort
Se kort

The Emerald Cove Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Chang

Rigtig dejligt førsteklassesresort i den sydlige del af Klong Prao-stranden. De 165 store, elegante værelser med dejlig møbleret balkon/terrasse er smagfuldt indrettet med strejf af moderne thailandsk design, og har alle aircondition, telefon, tv, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer samt badekåber.

Hotellet har tre gode restauranter, flere barer og 24-timers roomservice. Ved stranden ligger den 50-meter lange swimmingpool med separat børnepool og stor jacuzzipool. Desuden fitnesscenter, spa, dykkercenter, leje af kajakker og gratis WiFi overalt på hotellet. Udenfor hotellet ligger et bredt udvalg af lokale butikker og restauranter.

Officiel hotelkategori: 5*

 

Læs mere her
The Emerald Cove Resort Centara Koh Chang Tropicana Beach Resort
Se kort

Centara Koh Chang Tropicana Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Chang

Dejligt resort omgivet af stor tropisk have og beliggende direkte ved Klong Prao-stranden. 
Hotellet har i alt 157 værelser, og du kan vælge mellem værelser med altan beliggende i nyere bygning og værelser i hyggelige et- og toetages stråtækte bungalower med terrasse/balkon. Alle er smagfuldt indrettet med træmøbler, trægulve, aircondition, loftvifte, telefon, tv, kaffe/te-faciliteter, køleskab, værdiboks samt hårtørrer. Deluxe-bungalowerne har desuden udendørs bruser. 

Der er hyggelig restaurant med havudsigt, to swimmingpools samt børnepool og jacuzzi, bar helt ned til stranden, dejligt spa, massage, fitness center, vandsport og beach volley.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her

Koh Kood - 5 nætter

Cham's House Resort Koh Kood Beach Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Cham's House Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Kood

Det lille boutique hotel, Cham’s House, ligger på vestkysten af den lille ø Koh Kood i Koh Chang National Marine Park. Livet går sin stille gang på øen, og du kan tilbringe de stille feriedage ved hotellets pool, gå ture langs den uberørte strand, udforske øen på egen hånd eller tage på udflugt til de omkringliggende øer.

De 23 værelser og 32 villaer, der udgør Cham’s House, er opført i harmoni med de smukke, tropiske og uberørte omgivelser. Alle værelser og villaer er smagfuldt indrettet og har aircondition, telefon, TV, DVD-afspiller, gratis internet, værdiboks, minibar, kaffe/te-faciliteter, espresso maskine og dejlig udendørs balkon eller terrasse. 

De charmerende 8-kantede villaer har desuden udendørs badekar og bruser, og nogle har endda egen lille pool og skøn udsigt til stranden. 
Restauranten byder på både internationale menuer og traditionelle thai retter, men vil du hellere spise middag på din egen terrasse, så tilbydes naturligvis også room service. I hotellets spa kan du lade dig forkæle med afslappende behandlinger, og de mere aktive kan låne snorkel og finner og tag på snorkeltur eller udforske den smukke kystlinje i kajak.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Cham's House Resort Koh Kood Beach Resort
Se kort

Koh Kood Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Kood

Koh Kood Beach Resort er et rigtig hyggeligt lille resort med rustikke bungalower der blender perfekt ind i den frodige natur. Her bor du i en fredfyldt tropisk oase med en afslappet atmosfære.

Hotellet tilbyder to forskellige typer af bungalows, 16 Bali House der som navnet antyder er bygget i balinesisk stil samt 9 Thai House bungalows der har egen jacuzzi og udsigt til det funklende blå hav. Begge typer har åbent badeværelse samt faciliteter som aircondition, loftsvifte, tv, minibar, værdiboks, hårtørrer og stor møbleret terrasse med trappe ned til den åbne græsplæne ved slanke, vajende palmer. Bemærk at der kun er gratis Wi-Fi i restauranten.

Ved stranden ligger baren og restauranten, som primært serverer smagfulde retter fra det thailandske køkken samt dejlig seafood og europæiske retter. Slap af ved swimmingpoolen, der har integreret børnepool og er omkranset af høje smukke palmer, eller nyd udsigten over bugten og havet. Trænger du til at være aktiv, så lej cykler og begiv dig ud på opdagelse på øen eller lån kajakker og udforsk de nærliggende bugter.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her

Bangkok - 2 nætter

Narai Hotel Rembrandt Hotel & Suites
Billigste hotelmulighed
Se kort

Narai Hotel

Beliggenhed: Thailand, Bangkok

Narai ligger super centralt ved den travle Silom Road med restauranter, forretninger og underholdning lige udenfor døren. Der er kun få minutters gang til nærmeste Skytrain station, Chong Nonsi og 10 minutters kørsel til Lumpini parken. Her får du et populært og prisvenligt hotel af pæn standard med god beliggenhed i forhold til shopping og seværdigheder.

De 474 pæne værelser er pænt indrettede og har aircondition, tv, radio, køleskab, værdiboks, hårtørrer og gratis WiFi.

Hotellet tilbyder flere a la carte restauranter. Der er et pænt lille poolområde med poolbar på tagetagen samt fitness center. Lige ved siden af hotellet ligger et skønt spa, hvor du kan få afslappende behandlinger efter en travl dag i Bangkok. Narai er et populært og prisvenligt hotel.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Narai Hotel Rembrandt Hotel & Suites Anantara Sathorn Bangkok
Se kort

Rembrandt Hotel & Suites

Beliggenhed: Thailand, Bangkok

Rembrandt Hotel & Suites er et eftertragtet og populært hotel med gode restauranter og en tagterrasse med solrigt poolområde. Hotellet har desuden en rigtig god beliggenhed blot 200 meter fra shoppinggaden Sukhumvit og med et stort og bredt udbud af butikker, restauranter og barer lige uden for døren.

De 407 lyse værelser har aircondition, telefon, tv m/filmkanal, gratis WiFi, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, strygebræt og -jern samt hårtørrer.

Hotellet har fire restauranter, bar, kaffebar, 24-timers roomservice, massage, spa, dampbad, skønhedssalon, fitnesscenter, butik og åbent solrigt poolområde med poolbar.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Rembrandt Hotel & Suites Anantara Sathorn Bangkok Novotel Bangkok Sukhumvit 20
Se kort

Anantara Sathorn Bangkok

Beliggenhed: Thailand, Bangkok

Et dejligt 37-etagers luksushotel beliggende i Sathorn-området med mange gode lokale og internationale restauranter. Der tilbydes gratis shuttle transport til den nærmeste Skytrain station, Chong Nonsi og undergrundsstation, Lumpini.

De 310 værelser og suiter er smagfuldt indrettede og har gulv til loft vinduer, der giver fantastisk udsigt til Bangkoks skyline. Alle værelser er rummelige og smagfuldt indrettede og har bl.a. aircondition, tv, telefon, værdiboks, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, WiFI og balkon. 

Hotellet har fire gode restauranter og to barer, bl.a. Zoom at Sathorn Sky Bar & Restaurant, der med en beliggenhed på 40. etage byder på fantastisk 360 graders udsigt over Bangkok. Desuden tilbydes 24-timers roomservice, dejligt poolområde med i 32-meter swimmingpool samt børnepool, 24-timers fitness center, spa, tennisbane og gratis WiFi overalt på hotellet.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Anantara Sathorn Bangkok Novotel Bangkok Sukhumvit 20 Riva Surya
Se kort

Novotel Bangkok Sukhumvit 20

Beliggenhed: Thailand, Bangkok

Novotel Bangkok Sukhumvit 20 ligger centralt i Bangkok tæt ved gode shoppingsteder, en bred vifte af restauranter samt Sky Train stationen BTS Asoke og undergrundstationen MRT Sukhumvit, som begge byder på let og hurtig transport rundt i byen.

De 244 værelser er store og smagfuldt indrettet og som minimum har de følgende faciliteter: aircondition, gratis wi-fi, TV, minibar, værdiboks, kaffe/te- og strygefaciliteter. 

Du finder hotellets store udendørs infinity-pool med børneafdeling samt poolbar på 9. etage. Den prisvindende udendørs bar på 26. etage, Sky on 20 Rooftop Bar, byder på eksotiske drinks, fantastisk udsigt over byen både dag og aften samt DJ eller levende musik hver aften fra kl. 19. Den unikke restaurant Food Exchange er inspireret af Thailands traditionelle 'street food' og markeder, og her kan du vælge smagfulde retter som tilberedes på stedet, mens du ser på. Af andre faciliteter tilbydes barer, fitnesscenter for de aktive gæster samt indbydende spa.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Novotel Bangkok Sukhumvit 20 Riva Surya
Se kort

Riva Surya

Beliggenhed: Thailand, Bangkok

Med en charmerende  beliggenhed direkte ved den travle Chao Phraya flod og i gå-afstand til den livlige Khao San Road og flere historiske attraktioner er det dejlige boutique hotel, Riva Surya et godt bud på et charmerende design hotel og ’getaway’. Her bor du i hjertet af Bangkoks gamle bydel, og der er masser af restauranter i gå-afstand fra hotellet. Området  emmer af lokalt liv i små snævre gader, der indbyder til at blive udforsket.

Hotellet byder på 68 moderne værelser udsmykket med mange dekorative elementer, der giver et personligt præg. På værelserne findes aircondition, fladskærms-tv, minibar, værdiboks, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, iPod-dockingstation og gratis WiFi. Hvis du vil forkæle dig selv, så vælg et værelse med balkon og direkte udsigt over floden.

Fra såvel hotellets swimmingpool, restaurant og bar har du fin udsigt over floden og den travle og livlige bådtrafik her. Hotellets hyggelige restaurant, The Babble & Rum, serverer et udvalg af både thailandske og internationale retter i afslappede omgivelser, og baren byder på eksotiske cocktails og snacks. Desuden tilbydes fitnesscenter. Der afgår express både lige udenfor hotellet, og 10 minutters sejlads bringer dig ned ad floden til en skytrain station, som giver let adgang til alle områder af Bangkok.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Lars, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.