Storby og klassisk Thailandsrundrejse med badeferie

Thailand - Bangkok, Chiang Rai, Chiang Mai, Hua Hin, Den Gyldne Trekant, Cha Am

 • Bangkok og Thailands tidligere hovedstad, Ayutthaya
 • Den historiske by, Sukhothai
 • Bjerge og frodig jungle i Den Gyldne Trekant i Nordthailand 
 • Sand, vand og daseliv i kongebyen Hua Hin i Sydthailand

Efter et par dage i Bangkok begynder selve rundrejsen med den tidligere hovedstad, Ayutthaya, som huser nogle af Thailands mest skattede templer samt besøg i den forhistoriske by, Sukhothai. Herfra videre til Den Gyldne Trekant i Nordthailand med bjerge og frodig jungle. Rejsen afsluttes med badeferie i kongebyen, Hua Hin.

Indled dit Thailandseventyr med nogle dage i den pulserende og charmerende hovedstad, Bangkok.

Derefter skal du på en klassisk Thailandsrundrejse i Central- og Nordthailand. Første stop er den tidligere hovedstad, Ayutthaya, som huser nogle af Thailands mest skattede templer, pagoder og imponerende buddhistiske helligdomme.

På turen videre mod nord gøres stop ved den forhistoriske by, Sukhothai, der i dag ligger hen i ruiner. På dag tre går turen videre helt mod nord til det sagnomspundne gyldne trekant-område. Dette hjørne af Thailand grænser op mod Laos og Myanmar og byder på naturscenerier i særklasse. Oplev spektakulære grønklædte bjerge og frodig, tæt jungle - et syn, der blandt andet opleves fra longtailbåd på Mekong-floden. Der er også tid til et besøg i Mae Sai, en lille grænseby mellem Thailand og Myanmar, som har et særdeles livligt marked. 

Rundrejsen afsluttes i Chiang Mai, hvor der er rig lejlighed til at købe ægte nordthailandsk kunsthåndværk. Fra Chiang Mai flyves retur til Bangkok, hvor du bliver hentet i lufthavnen og kørt til Hua Hin til  nogle dages afslappende badeferie som afrunding på en begivenhedsrig Thailandsrejse.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG

Thailand

Bangkok, Chiang Rai, Chiang Mai, Hua Hin, Den Gyldne Trekant, Cha Am

14 nætter / 16 dage

fra kr. 15.065

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Bangkok Chiang Rai

Rejser til Bangkok

"One night in Bangkok" er titlen på en kendt musicalklassiker, men også i virkelighedens verden er en nat i Bangkok en intens oplevelse. Og hvorfor nøjes med en enkelt nat, når nu byen rummer eventyr nok til mange dages oplevelser? Bangkok står aldrig stille, og det er én lang sanseoplevelse at holde ferie i den kontrastfyldte hovedstad.
Læs mere
Bangkok Chiang Rai Chiang Mai

Rejser til Chiang Rai

Ved Mae Kok flodens bred ligger den charmerende lille by, Chiang Rai, der er et perfekt udgangspunkt for udflugter og oplevelser i det bjergrige område.
Læs mere
Chiang Rai Chiang Mai Hua Hin

Rejser til Chiang Mai

Tag på en rejse til skønne Chiang Mai - Nordthailands største by og porten til Den Gyldne Trekant.
Læs mere
Chiang Mai Hua Hin Den Gyldne Trekant

Rejser til Hua Hin

Hua Hin har det hele. Det var Thailands første feriemål og har desuden altid været den thailandske komgefamilies foretrukne feriested.
Læs mere
Hua Hin Den Gyldne Trekant Cha Am

Rejser til Den Gyldne Trekant

Er du på ferie i Thailand i den nordlige del af landet, kan du ikke komme uden om en tur til Den Gyldne Trekant. Her finder du et virvar af mennesker og varer på tværs af grænser og kulturer. Her er både driftige handels- og grænsebyer og naturskønne bjergskråninger og floddale, oplagte til trekking.
Læs mere
Den Gyldne Trekant Cha Am

Rejser til Cha Am

Cirka 20 kilometer nord for Hua Hin ligger den rolige ferie- og fiskerby, Cha Am. 
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Bangkok - 3 nætter

Narai Hotel Rembrandt Hotel & Towers
Billigste hotelmulighed
Se kort

Narai Hotel

Beliggenhed: Thailand, Bangkok

Narai ligger super centralt ved den travle Silom Road med restauranter, forretninger og underholdning lige udenfor døren. Der er kun få minutters gang til nærmeste Skytrain station, Chong Nonsi og 10 minutters kørsel til Lumpini parken. Her får du et populært og prisvenligt hotel af pæn standard med god beliggenhed i forhold til shopping og seværdigheder.

De 474 pæne værelser er pænt indrettede og har aircondition, tv, radio, køleskab, værdiboks, hårtørrer og gratis WiFi.

Hotellet tilbyder flere a la carte restauranter. Der er et pænt lille poolområde med poolbar på tagetagen samt fitness center. Lige ved siden af hotellet ligger et skønt spa, hvor du kan få afslappende behandlinger efter en travl dag i Bangkok. Narai er et populært og prisvenligt hotel.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Narai Hotel Rembrandt Hotel & Towers GLOW Pratunam
Se kort

Rembrandt Hotel & Towers

Beliggenhed: Thailand, Bangkok

Et eftertragtet og populært hotel med gode restauranter og tagterrasse med solrigt poolområde. Ydermere en god beliggenhed blot 200 meter fra shoppinggaden Sukhumvit, og hotellets tuk-tur kører gerne gæsterne derop. De 407 lyse værelser har aircondition, telefon, tv m/filmkanal, gratis WiFi, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, strygebræt og -jern samt hårtørrer.

Hotellet har fire restauranter, bar, kaffebar, 24-timers roomservice, massage, spa, dampbad, skønhedssalon, fitnesscenter, butik og åbent solrigt poolområde med poolbar.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Rembrandt Hotel & Towers GLOW Pratunam Anantara Sathorn Bangkok
Se kort

GLOW Pratunam

Beliggenhed: Thailand, Bangkok

Det trendy hotel, GLOW Pratunam, ligger på 7. til 20. etage af shopping centret, Shibuya 19 Fashion Mall på Petchburi Road. Med hotellet som base har du let adgang til Bangkoks bedste shopping områder og shopping centre, som f.eks. Central World (Asiens største shopping mall), Siam Paragon, Gaysorn, Siam Centre, Siam Square, Platinium Mall samt et rigt udbud af hyggelige markeder og gadeboder. Med BTS Skytrain stationen Ratchathewi indenfor gåafstand er du let og hurtigt i Bangkoks mange andre spændende områder.

Hotellets 169 lyse og velindrettede værelser har smukke vægdekorationer i friske farver inspireret af de fire årstider. Værelsernes har aircondition, gratis WiFi, fladskærms TV, Ipod docking station, minibar, værdiboks, hårtørrer, kaffe/te-faciliteter og de store gulv-til-loft vinduer giver dejlig udsigt over byen.

I Luna Sky Garden Café, som byder på både indendørs og udendørs servering, kan du nyde morgenmaden og få et hurtigt og godt måltid i løbet af dagen. Desuden tilbydes room service, en trendy lobby bar og charmerende wine lounge. Det hyggelige poolområde har gode solstole og en mindre swimmingpool. Desuden tilbydes gratis WiFi på hele hotellet og fitness center ligeledes med gulv-til-loftvinder der giver fantastisk udsigt over byen.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
GLOW Pratunam Anantara Sathorn Bangkok Riva Surya
Se kort

Anantara Sathorn Bangkok

Beliggenhed: Thailand, Bangkok

Et dejligt 37-etagers luksushotel beliggende i Sathorn-området med mange gode lokale og internationale restauranter. Der tilbydes gratis shuttle transport til den nærmeste Skytrain station, Chong Nonsi og undergrundsstation, Lumpini.

De 310 værelser og suiter er smagfuldt indrettede og har gulv til loft vinduer, der giver fantastisk udsigt til Bangkoks skyline. Alle værelser er rummelige og smagfuldt indrettede og har bl.a. aircondition, tv, telefon, værdiboks, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, WiFI og balkon. 

Hotellet har fire gode restauranter og to barer, bl.a. Zoom at Sathorn Sky Bar & Restaurant, der med en beliggenhed på 40. etage byder på fantastisk 360 graders udsigt over Bangkok. Desuden tilbydes 24-timers roomservice, dejligt poolområde med i 32-meter swimmingpool samt børnepool, 24-timers fitness center, spa, tennisbane og gratis WiFi overalt på hotellet.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Anantara Sathorn Bangkok Riva Surya Royal Orchid Sheraton Hotel & Towers
Se kort

Riva Surya

Beliggenhed: Thailand, Bangkok

Med en charmerende  beliggenhed direkte ved den travle Chao Phraya flod og i gå-afstand til den livlige Khao San Road og flere historiske attraktioner er det dejlige boutique hotel, Riva Surya et godt bud på et charmerende design hotel og ’getaway’. Her bor du i hjertet af Bangkoks gamle bydel, og der er masser af restauranter i gå-afstand fra hotellet. Området  emmer af lokalt liv i små snævre gader, der indbyder til at blive udforsket.

Hotellet byder på 68 moderne værelser udsmykket med mange dekorative elementer, der giver et personligt præg. På værelserne findes aircondition, fladskærms-tv, minibar, værdiboks, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, iPod-dockingstation og gratis WiFi. Hvis du vil forkæle dig selv, så vælg et værelse med balkon og direkte udsigt over floden.

Fra såvel hotellets swimmingpool, restaurant og bar har du fin udsigt over floden og den travle og livlige bådtrafik her. Hotellets hyggelige restaurant, The Babble & Rum, serverer et udvalg af både thailandske og internationale retter i afslappede omgivelser, og baren byder på eksotiske cocktails og snacks. Desuden tilbydes fitnesscenter. Der afgår express både lige udenfor hotellet, og 10 minutters sejlads bringer dig ned ad floden til en skytrain station, som giver let adgang til alle områder af Bangkok.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Riva Surya Royal Orchid Sheraton Hotel & Towers
Se kort

Royal Orchid Sheraton Hotel & Towers

Beliggenhed: Thailand, Bangkok

Et meget højt serviceniveau, mange faciliteter og en perfekt beliggenhed ved floden Chao Phraya gør et ophold her til en oplevelse. Alle 740 værelser har udsigt ud over floden og er udstyret med aircondition, telefon, tv m/filmkanal, internetstik, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks og hårtørrer.

Hotellet har fire restauranter med inden- og udendørs servering, bar, kaffebar, 24-timers roomservice, poolbar, to swimmingpool, børnepool, spa- og helsecenter, jacuzzi, fitnesscenter, tennisbane, golf driving-bane, joggingsti, butikker og internetcafe. Et dejligt og meget populært hotel.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her

Den Gyldne Trekant - 4 nætter

Klassisk rundrejse i Central- og Nordthailand

Klassisk rundrejse i Central- og Nordthailand

Beliggenhed: Thailand, Den Gyldne Trekant

 

Læs mere her

Hua Hin - 7 nætter

Baan Talay Dao Resort Loligo Resort Hua Hin
Billigste hotelmulighed
Se kort

Baan Talay Dao Resort

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Dette lille, familieejede boutique resort er opført rundt om det oprindelige og smukke 90 år gamle teaktræshus på pæle, nu indrettet som hyggelig bar og restaurant. Stedet oser af charme, atmosfære og thailandsk gæstfrihed, og er beliggende direkte ved stranden ca. 4 km syd for centrum af Hua Hin.

Der er 32 rummelige værelser og bungalower med balkon/terrasse indrettet i et spændende miks af moderne og traditionel thailandsk stil med aircondition, tv, dvd, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks og hårtørrer. 

Fra swimmingpoolen med jacuzzi er der uhindret udsigt ud over stranden og havet. Desuden tilbyder Baan Talay Dao som tidligere nævnt restaurant og bar samt roomservice, spa, massage og forskellige typer vandsport.

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Baan Talay Dao Resort Loligo Resort Hua Hin The Regent Cha Am Beach Resort
Se kort

Loligo Resort Hua Hin

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Loligo Resort er et hyggeligt lille boutique resort til en særdeles favorabel pris. Her bor du i store, lyse værelser på min. 40 m2 med plads til 4-5 personer og faciliteter som f.eks. gratis Wi-Fi, gratis vand og sodavand fra minibaren, kaffe/te faciliteter, stor fladskærms TV og møbleret altan.

Hotellet har swimmingpool med integreret jacuzzi , børnepool og bar. Desuden tilbydes restaurant og deli med bl.a. sandwich, salater, drikkevarer mv. til attraktive priser, 24-timers room service, fitness center, lounge og spa. Hotellet stiller cykler til rådighed for gæsterne under opholdet.

På Loligo Resort er du kun ca. 80 meter fra Hua Hins lange strand. Gæster på Loligo får 10% rabat i restauranten på søsterhotellet Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort, som ligger lige ved siden af, ligesom de kan benytte solstole ved stranden foran Let's Sea Hua Hin Al Fresco, som er specielt reserverede til Loligos gæster.

Officiel hotelkategori: 4*

 
Læs mere her
Loligo Resort Hua Hin The Regent Cha Am Beach Resort Laksasubha Hua Hin
Se kort

The Regent Cha Am Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Cha Am

The Regent Cha Am Beach Resort breder sig over et stort område og omkranses af et dejligt, frodigt haveanlæg.

De 559 værelser er rummelige og velindrettede i traditionel thai-stil. Vælg mellem værelser i den 22-etagers hovedbygning, Regency fløjen, eller forkæl dig selv med et ophold i en suite eller villa.

Resortet harr to swimmingpools hver med separat børnepool samt børneklub og masser af faciliteter og aktiviteter som for eksempel udendørs jacuzzi, spa, massage ved stranden, fitnesscenter, bordtennis, pentaque, billard, tennisbaner, jogging- og cykelstier og ugentligt aktivitetsprogram. WiFi er gratis i fælles områderne, men mod betaling på værelserne.

Der er fem restauranter og barer på resortet, blandt andet Sakuna med et internationalt menukort, Fluxo med traditionelt Middelhavskøkken og udsigt ud til vandet og Yellowtails med alt godt fra havet. Desuden 24-timers roomservice og et lille supermarked.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
The Regent Cha Am Beach Resort Laksasubha Hua Hin Anantara Hua Hin Resort
Se kort

Laksasubha Hua Hin

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Laksasubha Hua Hiner et hyggeligt, familieejet resort med en super central beliggenhed direkte ved stranden i Hua Hin by med restauranter, barer og butikker lige uden for døren. De 16 toetages villaer i kolonistil ligger i en frodig tropisk have med swimmingpool og poolbar. Alle 40 værelser/suiter er store, lyse og indbydende, har stor balkon/terrasse med udsigt til haven, tv, dvd-afspiller, internetadgang og kaffe/te-faciliteter.

Hotellet har desuden dejlig spa, legerum for børn samt restaurant og bar med udsigt til stranden og havet. Laksasubha Hua Hin er perfekt for både par og familier – også store familier – her er værelser med plads op til 6 voksne og 3 børn.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Laksasubha Hua Hin Anantara Hua Hin Resort Centara Grand Beach Resort & Villas, Hua Hin
Se kort

Anantara Hua Hin Resort

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Anantara Hua Hin Resort & Spa er et luksuriøst og smukt hotel med rolig beliggenhed i stor tropisk have direkte ved stranden lidt nord for Hua Hin by. Resortet er designet som en gammel thai-landsby, og her oser af charme og hygge. Haven udgør en grøn og blomsterrig oase med små vandløb og keramikfigurer langs stierne, og i laguneområdet,fyldt med liljer, høres blide toner fra vinden i bambusrørene.

De 187 smukt indrettede værelser og bungalower er designet i gennemført thai-stil med bl.a. gulve og møbler i mørke træsorter og brug af lækker silke i smukke farver. Alle har som minimum aircondition, tv, telefon, minibar, hårtørrer, te/kaffe-faciliteter, værdiboks og skøn møbleret terrasse/balkon med udsigt til enten have, poolområde eller strand. Hotellet tilbyder fem gode restauranter, flere barer, roomservice, to unikke og indbydende poolområder med børnepool, tennis, bordtennis, fitnesscenter, stemningsfuld spa, frisør, vandsportsfaciliteter, mountainbikes og butikker.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Anantara Hua Hin Resort Centara Grand Beach Resort & Villas, Hua Hin Let’s Sea Hua Hin Al Fresco Resort
Se kort

Centara Grand Beach Resort & Villas, Hua Hin

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Et elegant og stemningsfuldt luksusresort i klassisk kolonistil, der oser af atmosfære og historie. Bygningen er oprindeligt den gamle jernbanestation i Hua Hin fra 1923, som efter nænsom renovering fremstår som et utroligt smukt og indbydende resort. Beliggenheden direkte ved stranden i centrum af Hua Hin er uovertruffen, og hotellet ligger i en velplejet tropisk og parkagtig have med fantasifulde figurklippede buske udformet som dyr og fugle.

De 207 luksuriøst indrettede værelser og 42 villaer reflekterer kolonitidens stil med smukke, gedigne møbler, højt til loftet og fed silke i varme farver, og her findes naturligvis alle nødvendige faciliteter.

Hotellet har en storslået lobby med fint, gammelt inventar i teak og marmor samt smukke prismelysekroner. Her tilbydes fem dejlige restauranter med hvert sit tema, tre barer, traditionel engelsk afternoon tea samt naturligvis 24-timers roomservice. Af faciliteter tilbydes bl.a. fire store swimmingpools med børnepools, to tennisbaner, bordtennis, fitness, skønt spa, strandvolley, dart, kæmpe skakspil, pentaque, børneklub og forskellige daglige aktiviteter.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Centara Grand Beach Resort & Villas, Hua Hin Let’s Sea Hua Hin Al Fresco Resort
Se kort

Let’s Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort er et chik "adults only" boutique resort med blot 40 værelser beliggende direkte ved 5 km lange strand, ca. 10 minutters kørsel syd for Hua Hin by. Det perfekte 'hideaway' for voksne, som vil forkæles i romantiske omgivelser med afslappet atmosfære og udsøgt service. Bemærk at kun gæster over 18 år accepteres på hotellet.

Suiterne er store og trendy indrettede og har naturligvis alle tænkelige og moderne faciliteter, f.eks. fladskærms-tv, kaffe/te-faciliteter, værdiboks og skønt badeværelse med stort badekar. Du kan enten bo i 48 m2 stort Pool Access Jacuzzi Suite med terrasse og trappe til den 120 meter lange swimmingpool, eller i 68 m2 stor Moondeck Jacuzzi Suite med solsenge på egen stor og ugeneret tagterrasse.

I hotellets fantastiske restaurant, Let's Sea Hua Hin's Beach Restaurant, kan du indtage måltiderne med smuk udsigt til stranden og havet. Nyd en drink i lobbybaren, Breeze Bar eller med udsigt over havet i Sand Lounge. Få energidepoterne opladet og bliv som født på ny med en blid og næsten mediterende massage i Gaia Spa's stemningsfulde og luksuriøse omgivelser. Har du behov for motion under opholdet, så tilbydes Fitness Studio ligesom hotellet stiller cykler til rådighed for gæsterne.  

Tilkøb Z-Luxe Club
Tilkøb hotellets Z-Luxe Club pakke og få mange ekstra ydelser og fordele - kontakt os for mere information herom.

Officiel hotelkategori: 5*
Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 3
Bangkok
Dag 4
Phitsanulok
Dag 5
Lampang
Dag 6
Chiang Rai
Dag 7
Chiang Mai
Dag 8 - 14
Hua Hin

Dag 1 - 3

Bangkok

Dag 1: Bangkok

Ankomst I Bangkok Lufthavn - hvor du vil blive mødt af en repræsentant der hjælper med en transfer fra lufthavnen til hotellet. Resten af dagen er fri til at udforske Bangkok på egen hånd.

Dag 2-3: Bangkok (Morgenmad)

Bangkok på egen hånd.
Læs mere

Dag 4

Phitsanulok

 Dag 4: Bangkok - Ayuttaya - Phitsanulok (-, F, -)

Afgang fra dit hotel i Bangkok tidligt om morgenen. Herfra går turen videre til Bang Pa-In hvorfra du sejler på floden det sidste stykke til Ayutthaya. Ayutthaya er én af Thailands tidligere hovedstæder og i området ses nogle af landets højest skattede templer, pagoder og imponerende buddhistiske helligdomme, bl.a. templerne Panangchoen og Wat Yai Chaya Mongkol og de gamle ruiner af Chai Wattanaram templet. Der fortsættes i bil til Chainat hvor der spises frokost på en lokal restaurant, og derefter køres det stykke til byen Phitsanulok for overnatning på hotel Amarin Lagoon.

Dagens udflugter er med engelsktalende guide.

Læs mere

Dag 5

Lampang

Dag 5: Phitsanulok - Sukhothai - Lampang (M, F, -)

Efter morgenmaden er der afgang mod Sukhothai hvor du skal se de berømte ruiner fra tiden, da Sukhothai var Thailands hovedstad. Sukhothai er et fantastisk smukt område så der er bestemt noget at se frem til. Du kører en kort tur i oksekærre til templet Wat Sri Chum med sin gigantiske Buddha statue. Frokosten indtages på den lokale restaurant Gaeng Luang i byen Sri Satchanalai, og efter en dejlig frokost fortsættes til byen Lampang. Her bringer en hestevogn dig rundt i den gamle bydel og forbi to de interessante templer, Wat Don Tao og Wat Pratu Phong, med hver sin arkitektoniske stil og historie. Undervejs ses også Baan Sao Nek, som er et 100 år gammelt teaktræhus. Overnatning i Lampang på Lampang River Lodge eller Wienglakor.

Dagens udflugter er med engelsktalende guide.

Læs mere

Dag 6

Chiang Rai

Dag 6: Lampang - Golden Triangle - Chiang Rai (M, F, -)

Formiddagen bruges hovedsageligt på køreturen til Den gyldne Trekant - det berømte og berygtede område, hvor Thailand, Laos og Myanmar grænser op mod hinanden. Efter en dejlig frokost på Imperial Golden Triangle Hotel byder eftermiddagen på en sejltur på Mekong-floden. Hele området byder på naturscenerier i særklasse med storslåede bjerglandskaber, tæt jungle og ikke mindst det særegne delta omkring den mægtige Mekong-flod. Dagen afrundes med besøg i den lille by Mai Sai på grænsen til Myanmar, inden der returneres til Chiang Rai for overnatning på hotel Phowadol.

Dagens udflugter er med engelsktalende guide.

 

Læs mere

Dag 7

Chiang Mai

 Dag 7: Chiang Rai - Chiang Mai (M, F, -)

Fra morgenstunden går turen sydpå gennem et bjergrigt landskab til Chiang Mai med et fotostop undervejs ved det hvide tempel, Wat Rong Khun. I Chiang Mai, Nordthailands hovedstad, er der rige muligheder for at købe alskens kunsthåndværk som thaisilke, papir parasoller, lakvarer og træskærerarbejde. Frokosten serveres på dit hotel i Chiang Mai, The Empress. Om eftermiddagen besøges byens vartegn, templet Wat Doi Suthep, som ligger højt i bjergene og byder på en fantastisk udsigt over Chiang Mai og det omkringliggende område. Overnatning på The Empress Chiang Mai.

Dagens udflugter er med engelsktalende guide.

Læs mere

Dag 8 - 14

Hua Hin

Dag 8: Chiang Mai - Bangkok (Morgenmad, Frokost)

Efter morgenmaden er der godt og vel en times besøg i Thai Elephant Care Center, hvor du hører om de thailandske elefanters historie og levevis. Stedet tager sig primært af ældre elefanter, og du får mulighed for at lære mere om disse majestætiske dyr og selv at være med til at fodre dem. Derefter besøges et orkide gartneri og efter frokost kan du se lokale kunsthåndværkere fremstille smukke og farverige varer i landsbyen Sankampheng. Efter 5 oplevelsesrige dage flyver du tilbage til Bangkok om eftermiddagen, hvorfra der er transport i bil videre til Hua Hin.

Dag 9-13: Hua Hin (Morgenmad)

Til at opleve og slappe af i Hua Hin - på egen hånd. Byen er kendt for sin afslappede atmosfære, den lange, gyldne strand, gode restauranter - nogle bygget på pæle over havet, et aktivt natteliv samt spændende markeder. Da badebyen også er et populært feriested for Bangkoks indbyggere hersker her en autentisk thailandsk stemning. 

Dag 14: Hua Hin - Bangkok - København (Morgenmad)

Efter en veloverstået rejse, er det tid til at rejse tilbage til København. I bliver afhentet på hotellet og kørt til Bangkok Lufthavn.

 

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha, Mark, Jakup, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.