Aktiv og oplevelsesrig ferie for hele familien

Thailand - Phuket, Khao Sok, Khao Lak
 • Bo direkte ved stranden i Phuket og Khao Lak
 • Oplev regnskov og elefanter i Khao Sok Nat. Park
 • Masser af aktiviteter for alle aldre 
 • LIGE NU - rabat 6.000 for 1 barn (2-14 år)

Fra afslappende dage i Phuket går turen til Khao Sok nationalpark og Elephant Hills, hvor du kommer helt tæt på regnskov og elefanter. En oplevelse for livet for både store og små. Rejsen afsluttes på ROBINSON Club i Khao Lak med udvidet helpension og sportsaktiviteter. 

Denne rejse tager sit udgangspunkt i Phuket, hvor du starter med et par afslappende dage ved stranden i Kata Noi bugten.

Herfra går turen mod Khao Sok nationalpark, hvor der venter et ophold i luksustelt i junglen på Elephant Hills Jungle Camp. Et unikt sted, hvor du kommer helt tæt på Sydthailands naturskønne rigdom, og om aftenen falder i søvn til cikadernes sang. Om dagen kan du deltage i diverse aktiviteter, fx sejle i kano på floden og komme helt tæt på elefanterne, ved at hjælpe med at fodre og vaske dem. En oplevelse for livet for såvel store som små.

Efter nogle oplevelsesrige dage i Elephant Hills går turen til Khao Lak, hvor du har 6 nætter på ROBINSON Club, lige ud til stranden. ROBINSON Club konceptet består af helpension og en bred vifte af aktiviteter og underholdning for alle aldersgrupper. Her kan singler, par, børnefamilier og flere generationer holde en aktiv ferie, hvor der samtidig er mulighed for, at have fokus på sundhed og wellness. 

De gratis sportsaktiviteter inkluderer strandvolley, fodbold, vandpolo, tennis, bordtennis og minigolf. Mod betaling, er der mulighed for snorkling, dykning, kajak, paddle board, golf m.m.

Er du mere til afslapning end aktiviteter, kan du også bare slænge dig i en liggestol ved stranden eller ved en af de mange swimmingpools. Der er både børne- og familiepool, med vandrutsjebane til de mindre gæster, en stor hovedpool tæt ved stranden samt en "Relaxation pool", for gæster +16 år. 

Hovedrestauranten serverer lækre retter, og tilbyder både inde og ude servering. Der er mulighed for at vælge ernæringsrige og fedtfattige retter, da sundhed og wellness er i fokus under et ROBINSON ophold. På resortet findes yderligere 3 restauranter. Om aftenen er der diverse underholdning i form af shows, live musik og lignende.  

Bemærk, at aktiviteter, service og underholdning primært foregår på engelsk og tysk.

Læs mere om resortets udvidede helpension og aktiviteter her

 

Fysiske krav til rejsen: 

Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.

Læs mere

Rejseoverblik

 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR


*****  LIGE NU - RABAT 6.000,- PÅ 1 BARN (2-14 ÅR)  *****

Thailand

Phuket, Khao Sok, Khao Lak

10 nætter / 12 dage

fra kr. 14.995

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Phuket Khao Sok

Rejser til Phuket

Thailands største ø byder på 16 lange, dejlige strande, der ligger som perler på en snor langs vestkysten. Sammen med det brede udvalg af restauranter, barer, butikker og nogle steder et livligt natteliv, gør Phuket til et særdeles populært rejsemål.

Læs mere
Phuket Khao Sok Khao Lak

Rejser til Khao Sok

Khao Sok er en af Thailands fineste og ældste nationalparker.
Læs mere
Khao Sok Khao Lak

Rejser til Khao Lak

Khao Lak ligger cirka 1½ times kørsel nord for Phuket omgivet af storslået og frodig natur. En rejse til Khao Lak byder på fredfyldt afslapning, dejlige strande, blå laguner, mulighed for snorkeludflugter samt meget andet.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Phuket - 2 nætter

Katathani Phuket Beach Resort
Se kort

Katathani Phuket Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Phuket

Særdeles populært førsteklasseshotel beliggende i rolige omgivelser ved en 850 meter lang strand, en af Phukets bedste. Omkranset af en smuk have ligger hotellet som det eneste på Kata Noi-stranden i den sydlige del af Phuket. De 479 smagfuldt indrettet og rummelige værelser har aircondition, tv, telefon, minibar, hårtørrer, kaffe/te-faciliteter, værdiboks og terrasse/balkon.

Hotellet har seks restauranter, coffeeshop, flere barer, 24-timers roomservice, store poolområder med tre swimmingpool, børnepool, poolbar, spa, sauna, massage, skønhedssalon, frisør, internetcafé, bibliotek, legeplads, tennisbaner, butik og skrædder. Fra superior- og deluxe-værelser i Bhuri Wing passeres en lille vej for at komme til stranden. Junior- og grand-suiter i Thani Wing har terrasse/balkon, der vender mod havet.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her

Khao Sok - 2 nætter

Elefant Hills Jungle Safari - for hele familien

Elefant Hills Jungle Safari - for hele familien

Beliggenhed: Thailand, Khao Sok

Elephant Hills Jungle Safari

Oplev Sydthailands største og ældste tropiske regnskovsområde. Inkluderer kanotur på Sok floden,fantastisk nærkontakt med elefanterne hvor I bla. tilbereder deres mad og vasker dem og lærerig vandretur i jungle mv. Perfekt for familier med børn u/7 år. Helpension er inkluderet.


Dag-til-dag program

Måltider: M:Morgenmad F: Frokost A: Aftensmad

Dag 1: Elephant Hills - Khao Sok National Park (,- F, A)

Du bliver hentet på dit hotel og kørt til Khao Sok. Undervejs får du et glimt af det landlige liv i det tropiske Sydthailand. Første stop er en elefantlejr, hvor du kommer i nærkontakt med de store dyr og hører om, hvordan de lever. Guiden fortæller også om "mahout'en", som er den person, der opdrætter og passer elefanten. Du får rig mulighed for at hjælpe med at tilberede elefanternes mad, og bagefter plante nyt elefantgræs til erstatning for det dyrene fodres med. Efter en dejlig frokost er det tid til en kanotur ned ad Sok-floden. Kanoerne er stabile og sikre, du får redningsvest på, og der er guider til at padle. Fra floden har du udsigt til kalkstensbjerge og klipper dækket af tropisk vegetation. Er du heldig, kan du se næsehornsfugle, krybdyr der soler sig på flodbredden, og aber der svinger sig i træerne. Efter dagens aktiviteter er det tid til at slappe af og nyde den panoramiske udsigt over de omkringliggende bjerge - det er en 100% ægte naturoplevelse. Du overnatter i et rummeligt safaritelt med rigtige senge, elektricitet, loftsvifte, elkedel, myggenet for vinduer og dør, samt badeværelse med toilet og bruser. Lækker luksus i hjertet af regnskoven.

Dag 2: Khao Sok National Park - Cheow Larn Lake - Khao Sok National Park (M, F, A)

Du vågner til regnskovens særegne lyde, og imens solen står op og visker tågen væk mellem bjergene, giver gibbonabernes rituelle morgenskrig genlyd i dalen. Står du tidligt op, findes te- og kaffefaciliteter i teltet, men ellers serveres morgenmaden i restauranten lidt senere. En ny dag fuld af spændende oplevelser venter! Dagen byder på en sejltur på Cheow Larn-søen, hvor mere end 100 kalkstensklipper bryder overfladen og danner et fantastisk skue. Området sammenlignes med Quilin i Kina og Halong-bugten i Vietnam. Du kommer til at se noget af den spektakulære natur fra båden og der bliver tid til at tage en svømmetur (husk badetøj og håndklæde). Afhængig af vejret, kan du også udforske grotterne i området. Når sulten melder sig, får du udleveret en frokostboks. Sidst på eftermiddagen returnerer du til Elephant Hills, hvor aftensmaden serveres. Jungle Baren er åben for dem, der gerne vil udveksle historier med de øvrige gæster. Ét er sikkert, du sover godt ovenpå dagens mange oplevelser.

Dag 3: Khao Sok National Park (M, F, -)

Der venter dig et dejligt morgenmåltid, inden du skal på jungletur med en erfaren guide. Du har oplevet junglen fra en kano og endda fra søsiden i en longtailbåd. Nu får du lejlighed til at opleve junglen til fods. Det er ikke en overlevelsestur, der er ingen præmie til den hurtigste, og du bliver ikke angrebet af slanger og edderkopper! Det er blot en enestående chance for at udforske regnskovens forskelligartethed. Tag det stille og roligt; brug dine øjne og ører, og du vil opleve nogle af regnskovens hemmeligheder. Hvis vejret tillader det, serverer guiden frokost tilberedt midt i junglen. Over middag er det tid til at vende tilbage til Elephant Hills, hvorfra der er transport til dit hotel eller til lufthavnen.

Børn på Elephant Hill:

Børn over 4 år er velkommen på Elephant Hills. Rejser I med mindre børn, kan I bo sammen i et telt, mens større børn kan indlogeres i naboteltet.

 

Læs mere her

Khao Lak - 6 nætter

Robinson Club Khao Lak
Se kort

Robinson Club Khao Lak

Beliggenhed: Thailand, Khao Lak

Robinson Club Khao Lak ligger omgivet af en skøn natur helt ud til den 13 kilometer lange og flotte strand, Pak Weep Beach i den nordlige del af Khao Lak. En ferie her byder på alt hvad hjertet kan begære af faciliteter og aktiviteter, for med udvidet helpension og et omfattende aktivitetskoncept har du masser af muligheder på ferien.

Resortet har 320 værelser fordelt på 15 typer, hvoraf nogle er mest velegnede for par og andre for familier. Værelserne er smagfuldt indrettede og har blandt andet aircondition, køleskab, tv, telefon, hårtørrer samt møbleret balkon eller terrasse med udsigt til haven eller havet. Nogle værelser har ydermere udendørs bruser, jacuzzi eller egen privat pool.

Som en del af Robinson Club-konceptet er opholdet med helpension inklusive husets vin, sodavand, mineralvand, kaffe og te til måltiderne. Morgenmad, frokost og aftensmad serveres som buffetmåltider i hovedrestauranten, men mod tillæg kan du spise på resortets tre øvrige a la carte restauranter. En gang om ugen afholdes galla middag.

Robinson Club konceptet byder også på sjove aktiviteter og underholdning. De aktive kan få sved på panden i fitnesscentreret eller dyrke f.eks. yoga, pilates og vandgymnastik. Af gratis sportsaktiviteter tilbydes bl.a. strandvolley, bueskydning, fodbold, vandpolo, bordtennis, dart og minigolf og mod betaling kajak, stand-up paddle board og dykning. For de yngre gæster er der børneklub med masser af aktiviteter og faciliteter afhængig af børnenes alder. Og er du blot til ren afslapning, så slæng dig i en liggestol og læs en bog ved stranden eller en af de i alt ni swimmingpools. Der er både en familiepool med vandrutsjebaner for de små gæster, en stor hovedpool og er du mere til fred og ro, så læg dig ved poolen i haven. 

Læs mere om resortets udvidede helpension og aktiviteter her

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Lars, Mark, Rikke, Nicoline

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser