Strandferie på populære Phuket

Thailand - Phuket
 • Tropiske temperaturer året rundt
 • Dejlige strande og familievenlige omgivelser
 • Stort udvalg af udflugter og aktiviteter
 • Gode shoppingmuligheder

Ferieøen Phuket er med sine dejlige strande, fine shoppingmuligheder, gode restauranter og barer samt brede vifte af udflugter populær for både par og familier

Oplev Phuket, et af Thailands mest populære rejsemål, der kendetegnes af dejlige strande, gode shoppingmuligheder, hyggelige restauranter, livlige barer og et stort udvalg af udflugter og aktiviteter.

Phukets skønne og forskelligartede strande

Her ligger de hvide sandstrande som perler på snor, hvor de tropiske temperaturer hersker året rundt. Dagene kan tilbringes på stranden eller ved poolen med afslapning og tid til at nyde livet. Gå en tur langs havet og mærk det varme sand mellem tæerne, lyt til bølgeskvulp og nyd solnedgangen over en kølig drink. Og der er noget for enhver smag – på de sydvestvendte kyster ligger de hvide palmestrande, mod nordvest ligger de mere livlige strande Surin og ao Bang Thao med deres luksusresorts og strandklubber. Mod syd finder du den mere eksotiske strand Rawai og mod vest de livlige strande nær festbyen Patong. Phuket er en ferie-ø med oplevelser for alle. 

Phukets kulturarv

De tropiske strande er naturligvis dejlige, men vover du dig bare lidt væk fra stranden, vil du opdage Phukets forbløffende, kulturelle rigdomme, som de fleste besøgende aldrig opdager. Øens ældste by Phuket på østkysten har museer, kinesiske helligdomme, historiske palæer og butikker bibeholdt i den karakteristiske kinesisk-portugisiske stil. Der ligger desuden store templer ligger i Chalong og Thalang. 

Oplev Phukets fabelagtige mad

På Phuket, som i andre regioner i hele landet, har det thailandske køkken sit helt eget særpræg. Her på øen kombineres den krydrede, salte syd-thailandske madlavning med kinesiske og malaysiske smagspåvirkninger - så du får en verden af udsøgte fusionsmenuer, elegant internationalt køkken og friskfanget fisk og skaldyr.

Se de mange hotelvalgmuligheder herunder.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Thailand

Phuket

13 dage

fra kr. 8.260

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Phuket

Rejser til Phuket

Phuket, Thailands største ø byder på 16 lange, dejlige strande, der ligger som perler på en snor langs vestkysten. De gør, sammen med det brede udvalg af restauranter, barer, butikker og nogle steder et livligt natteliv, Phuket til et særdeles populært rejsemål.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Phuket - 10 nætter

Kata Palm Resort & Spa Chanalai Garden Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Kata Palm Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Phuket

Det familievenlige Kata Palm Resort & Spa er populært og eftertragtet. Resortet ligger i Kata-området med butikker og restauranter, og der er ca. 400 meter/5 min. gang til den dejlige Kata-strand eller benyt hotellets gratis shuttlebus til/fra stranden.

Hotellets stil og atmosfære ”oser” af Thailand, og hotelområdet er frodigt beplantet med bl.a. palmer, orkidéer og hibiscus. Hotellets absolutte midtpunkt er det skønne poolområde med to herligt børnepools, mindre pool samt utraditionel swimmingpool, der som en lang kanal snor sig gennem resort-området. Hele resortet inklusive de 180 værelser er holdt i typisk thai stil med mørke træsorter, varme farver og megen brug af silke med ”guld”-tryk. Værelserne er indrettet med sans for detaljerne og tilbyder mange faciliteter og naturligvis balkon eller terrasse. Fra Deluxe Pool Access værelserne er der direkte adgang fra terrassen til swimmingpoolen.

På Kata Palm Resort & Spa tilbydes restaurant, café, bar, fitness rum, massage, spa, børneklub med sandkasse samt gratis internet og trådløs opkobling i receptionsområdet. Hotellet tilbyder gratis shuttle service til Kata-stranden. Et godt valg til prisen.

Grøn Profil med Travelife

På Kata Palm Resort & Spa er hensyn til miljøet en kerneværdi. Hotellet er Travelife Gold certificeret og lever dermed op til en lang række internationalt fastsatte standarder om at spare på energi og vand, affaldssortere, begrænse madspild og brug af plastic, passe på natur og dyreliv – og opfordre gæster til at gøre det samme. Med et ophold på Kata Palm Resort & Spa har du truffet et grønnere valg.

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Kata Palm Resort & Spa Chanalai Garden Resort Chanalai Romantica Resort
Se kort

Chanalai Garden Resort

Beliggenhed: Thailand, Phuket

Chanalai Garden Resort er et dejligt resort med super fin beliggenhed i den sydlige del af Kata-området. Resortet ligger på en skråning med frodig grøn vegetation og byder på fantastisk udsigt over Kata-bugten og stranden, ligesom der er havudsigt fra mange af værelserne. Der er kun få minutters gang til det store udbud af restauranter og butikker samt den dejlige og børnevenlige strand.

De 206 store, lyse og moderne værelser byder på faciliteter som aircondition, tv, telefon, WiFi, Minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer og altan/terrasse med udsigt til den frodige have eller havet. I alle værelser er der plads til to voksne og to børn u/12 år. 

Hotellet tilbyder to swimmingpools begge med swim-up bar og udsigt. Det ene poolområde har swimmingpool samt separat børnepool og benyttes derfor mest af børnefamilierne, mens det andet henvender sig mere til voksne, der søger fred og ro. Af øvrige faciliteter kan nævnes to gode restauranter, bar, børneklub, fitnesscenter samt gratis WiFi. 

Bemærk: Da resortet ligger på et kuperet område med en del trapper, er det ikke egnet for gangbesværede.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Chanalai Garden Resort Chanalai Romantica Resort Dewa Phuket
Se kort

Chanalai Romantica Resort

Beliggenhed: Thailand, Phuket

Nyd et ophold på dette hyggelige voksenhotel (gæster over 12 år), beliggende kun 5 min. gang fra stranden i Kata. Hotellet har 65 indbydende og rummelige værelser placeret rundt om hotellets poolområde, og fra visse værelser er der direkte adgang swimmingpoolen. Værelserne er indrettet i lys, moderne thai-stil og har enten balkon eller terrasse med udsigt til poolen og de er alle udstyret med aircondition, minibar, gratis Wi-Fi, værdiboks, fladskærms-TV, hårtørrer og kaffe/te faciliteter.

Hotellet tilbyder også en poolbar, hvor du kan købe cocktails, sodavand og snacks, samt restauranten Chanalai’s Stardust, som har åben til alle måltider, fra morgen til aften. Restaurantens menukort består af både internationale og traditionelle thailandske retter. Hotellet ligger i et område hvor både shopping, restauranter og natteliv er lige rundt om hjørnet. 

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Chanalai Romantica Resort Dewa Phuket Centara Karon Resort
Se kort

Dewa Phuket

Beliggenhed: Thailand, Phuket

Dewa Phuket Resort ligger gemt væk i tropiske omgivelser cirka 100 meter fra den relativt uberørte Nai Yang strand. Her har du adgang til små resturanter, barer og butikker i nærområdet, og du skal blot gennem en lille pinjelund for at komme til stranden og nydeudsigten over det blå Andamaner-hav.

Værelser, familiesuiter eller pool villaer 

Vælg mellem rummelige værelser og store familiesuiter med lille køkken - begge beliggende i hovedbygningen. Eller forkæl jer selv med et ophold i en villa med egen pool, solstole og udendørs badeværelse. Både værelser, suiter og villaer er lyse og smagfuldt indrettede. Her tilbydes faciliteter som airconditon, telefon, fladskærms-tv, minibar, kaffe/te-faciliteter, strandtaske med håndklæder og parasol, hårtørrer, badekåber og slippers, gratis wifi samt møbleret altan eller terrasse.

Mad, drikke og aktiviteter 

I restaurant Terrace Grill serveres 'alt godt fra havet' med tilbehør af lokalt producerede råvarer, mens Bread & Butter er stedet for lettere måltider som en sandwich, lidt ost og vin eller en kop kaffe. I den hyggelige bar The Hut serveres læskende drikke, øl, vin og cocktails. Hotellet tilbyder to poolområder, hvoraf den ene har børnepool og stor jacuzzi. For de aktive er der fitnesscenter, og I kan også låne cykler og udforske lokalområdet.

Profil Fordele:

Få følgende inkluderet ved ophold 01.11.19 - 23.12.19 & 04.01.20 - 31.03.20:

Ved minimum 3 nætter: 1 gratis middag ekskl. drikkevarer ELLER 60 min, oliemassage ELLER 30 minutters 'Body Scrub'.

Ved minimum 5 nætter: 1 gratis middag ekskl. drikkevarer ELLER 60 min. oliemassage ELLER 30 minutters 'Body Scrub' & 60 min. Muay Thai undervisning ELLER 1 x batik-maling

Ved minimum 7 nætter: 1 gratis middag ekskl. drikkevarer ELLER 60 min. oliemassage ELLER 30 minutters 'Body Scrub' & 60 min. Muay Thai undervisning ELLER 1 x batik-maling & daglig vask af 4 stk. tøj

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Dewa Phuket Centara Karon Resort
Se kort

Centara Karon Resort

Beliggenhed: Thailand, Phuket

Centara Karon Resort er et meget populært resort med restauranter, barer og butikker lige udenfor hotellet samtidig med, at der kun er cirka 300 meter til Karon-stranden. Resortområdet er en stor oase med  flere poolområder. Hotellet er inddelt i 4 områder: Hovedbygningen "Terrace" har værelser med havudsigt, og de 3 øvrige "Tropicale", "Lagoon" og "Cabanas" ligger spredt ud i den store, dejlige have bag hovedbygningen. I alt 316 smukke værelser i moderne thaistil med aircondition, tv, telefon, radio, minibar, værdiboks, kaffe/te-faciliteter og balkon/terrasse.

Resortet har flere restauranter, barer og lounger. Desuden tre swimmingpool, tre børnepool, fitnesscenter, spa, skønhedssalon, sportscenter med bl.a. to tennisbaner og børneklub.

Grøn Profil med EarthCheck

Centara Karon Resort er EarthCheck Gold certificeret og lever dermed op til en lang række globalt fastsatte standarder inden for beskyttelse af miljø samt bæredygtig turisme. Herunder bl.a.  begrænsning af CO2, spare på energi og vand, beskytte lokale økosystemer, sortering/genbrug af affald og meget mere. EarthCheck er anerkendt af GSTC (Global Sustainable Tourism Council). Med et ophold på Centara Karon har du truffet et grønnere valg.

Officiel hotelkategori: 4*Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Lars, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser