Med børnene på badeferie i Hua Hin

Thailand - Hua Hin
 • FAMILIEKAMPAGNE: ét barn rejser for 1.000 kr.
 • Gælder EKSKLUSIVT hos Profil Rejser
 • Bo på Loligo Resort Hua Hin***
 • Der flyves med Thai Airways

Rejs til den afslappede kongeby Hua Hin med gyldne strande og nogle af Thailands bedste golfbaner

En direkte flyvning fra København tager jer til det pulserende Bangkok, hvor I straks efter ankomst fortsætter til strandbyen Hua Hin, der ligger et par timers kørsels syd for Bangkok. Her venter gyldne strande, gode restauranter og spændende markeder. 

I Hua Hin vænner I jer hurtigt til den afslappede og tilbagelænede atmosfære. Hua Hin er et yndet weekendsted for Bangkoks indbyggere, og det bidrager til den autentiske stemning i kystbyen. Dagene i Hua Hin er til fri disposition og oplagte til afslapning, forkælelse, lange gåture langs stranden eller leg og hygge med børnene. 

Når dagen går på hæld, kan I nyde solnedgangen fra strandbaren og spise en dejlig middag under stjernerne med udsigt over havet. Skulle I have lyst til at udforske Hua Hin, har byen en række spændende markeder og masser af restauranter i alle prisklasser.

Golf og aktiviteter i Hua Hin og omegn

Vi tilbyder en række udflugter i området, ligesom Hua Hin også er et virkelig godt sted at spille golf med hele 6 gode baner inden for en halv times kørsel. Hua Hin og omegn byder på en bred og varieret vifte af aktiviteter og ferieoplevelser for hele familien.

Hvis I ønsker at bo på et andet hotel end det her i tilbuddet, kan vi nemt arrangere det for jer. Kombiner eventuelt rejsen til Hua Hin med nogle nætter i Bangkok eller forlæng strandferien i Hua Hin.

Læs mere

Rejseoverblik

 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL

Stor børnerabat! - 1. barn kun kr. 1.000,-

Thailand

Hua Hin

13 dage

fra kr. 9.995

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Hua Hin

Rejser til Hua Hin

Er du til lange, gyldne strande med gode restauranter og underholdning i din umiddelbare nærhed?
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Hua Hin - 10 nætter

Loligo Resort Hua Hin
Se kort

Loligo Resort Hua Hin

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Loligo Resort er et hyggeligt lille boutique resort til en særdeles favorabel pris. Her bor du i store, lyse værelser på min. 40 m2 med plads til 4-5 personer og faciliteter som f.eks. gratis Wi-Fi, gratis vand og sodavand fra minibaren, kaffe/te faciliteter, stor fladskærms TV og møbleret altan.

Hotellet har swimmingpool med integreret jacuzzi , børnepool og bar. Desuden tilbydes restaurant og deli med bl.a. sandwich, salater, drikkevarer mv. til attraktive priser, 24-timers room service, fitness center, lounge og spa. Hotellet stiller cykler til rådighed for gæsterne under opholdet.

På Loligo Resort er du kun ca. 80 meter fra Hua Hins lange strand. Gæster på Loligo får 10% rabat i restauranten på søsterhotellet Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort, som ligger lige ved siden af, ligesom de kan benytte solstole ved stranden foran Let's Sea Hua Hin Al Fresco, som er specielt reserverede til Loligos gæster.

Officiel hotelkategori: 4*

 
Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Mark, Nicoline, Lars, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser