Naturelskere - Chiang Mais frodige bjerge & uberørte strande på Koh Kho Khao

Thailand - Chiang Mai, Koh Kho Khao

 • Etniske bjergstammer, rismarker og elefanter i Nordthailand
 • Små landsbyer, lokale markeder og natmarked
 • Cykelture i grønklædte bjerglandskaber 
 • Badeferie ved smukke, rolige strande på øen Koh Kho Khao

Start ferien med dejilge dage i Chiang Mai, Nordthailands charmerende hovedstad, der er kendt for de mange flotte templer, frodige bjerge, spændende lokale markeder og grønne rismarker. Fra Chiang Mai flyver du direkte til Phuket, og herfra køres nordpå til den fredfyldte øen Koh Kho Khao med lange, uberørte strande.

Begynd din Thailandsrejse med 5 nætter i det smukke og frodige Nordthailand. Du har base i byen Chiang Mai, som ligger i en dal smukt omkranset af grønklædte bjerge. Herfra kan du tage på spændende udflugter og for eksempel opleve farverige etniske folkeslag, små landsbyer, smukke gyldne templer og pagoder, besøge en elefantlejr eller tage på cykeltur i naturskønne omgivelser.

Chiang Mai er en storby med aktiviteter og oplevelser for hele familien og trods sin størrelse har byen formået at bevare sin charme og rolige livsstil. Besøg det spændende natmarked, spis dejlig thaimad på lokale restauranter og se nogle af byens mere end 300 templer. I byens udkant ligger små håndværksindustrier som papir-paraplymagere, træskærere, silkevæverier og sølvsmedjer. Snup en tuk-tuk derud og få et interessant indblik i de stolte kunsthåndværkstraditioner og et godt tilbud på de smukke varer. Chiang Mai udgør også det perfekte udgangspunkt for spændende oplevelser og aktiviteter i det bjergrige område som f.eks. cykelture, trekking, rafting på floderne, besøg i elefantlejre mv.

Rejsen afsluttes med en afslappende 8 nætters badeferie på den uberørte ø Koh Kho Khao, hvor der hersker en fredfyldt stemning. Her kommer du helt ned i tempo i smukke, tropiske omgivelser der emmer af ro og idyl. Øens areal er cirka 63 km2 og kun godt 1000 indbyggere lever her. Derfor er der rigtig god plads på øens næsten 20 kilometer lange gyldne strand med fint badevand, hvidt sand og palmer.

Læs mere

Rejseoverblik

 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ

Thailand

Chiang Mai, Koh Kho Khao

13 nætter / 15 dage

fra kr. 11.315

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Chiang Mai Koh Kho Khao

Rejser til Chiang Mai

Tag på en rejse til skønne Chiang Mai - Nordthailands største by og porten til Den Gyldne Trekant.
Læs mere
Chiang Mai Koh Kho Khao

Rejser til Koh Kho Khao

Koh Kho Khao er en relativt uopdaget tropeø nord for Khao Lak. Her går livet sin stille gang og i øens hovedby finder du et begrænset udbud af lokale restauranter og butikker. Til gengæld byder øen på en 18 km lang, indbydende og til tider næsten øde strand, uberørt natur og fantastiske solnedgange. Tag evt. på snorkel- eller dykkerudflugt til Surin- eller Similanøerne, som er kendt for deres farverige undervandsliv. 

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Chiang Mai - 5 nætter

Chiang Mai Plaza Hotel Dusit Princess Chiang Mai
Billigste hotelmulighed
Se kort

Chiang Mai Plaza Hotel

Beliggenhed: Thailand, Chiang Mai

Et nydeligt førsteklasseshotel beliggende i centrum, lige ved natmarkedet og den gamle bymur. Indretningen er i traditionel lanna-stil. De 198 pæne værelser har aircondition, telefon, tv, radio, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer og badekåber.

Hotellet har to restauranter, lobby- og kaffebar, 24-timers roomservice, swimmingpool, natklub, helsecenter, massage og internetadgang. Central beliggenhed i gåafstand til shopping, restauranter og seværdigheder.

Læs mere her
Chiang Mai Plaza Hotel Dusit Princess Chiang Mai Tamarind Village
Se kort

Dusit Princess Chiang Mai

Beliggenhed: Thailand, Chiang Mai

Et nydeligt førsteklasseshotel beliggende i centrum, lige ved natmarkedet og den gamle bymur. Indretningen er traditionel lanna-stil. De 198 pæne værelser har aircondition, telefon, tv, radio, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer og badekåbe.

Hotellet har to restauranter, lobby- og kaffebar, 24-timers roomservice, swimmingpool, natklub, helsecenter, massage og internetadgang. Central beliggenhed i gåafstand til shopping, restauranter og seværdigheder.

Bemærk ved rejser over jul og nytår tilkommer der en obligatorisk nytårsmiddag, der betales direkte til hotellet.

24. dec. Jule galla middag ca. pris voksen THB 1.800 / barn THB 900

31. dec. Nytårs galla middag ca. pris voksen THB 3.600 / barn THB 1.800

Læs mere her
Dusit Princess Chiang Mai Tamarind Village
Se kort

Tamarind Village

Beliggenhed: Thailand, Chiang Mai

Et meget charmerende og pittoresk boutique hotel perfekt beliggende i den gamle bydel. Hotellet er opført i traditionel rustik nordthailandsk lanna-stil med åbne terrasser, smukke møbler og karakteristiske, store krukker. De 40 værelser er smagfuldt indrettet i lyse, varme farver og med enkle, elegante træmøbler.

Alle værelser har aircondition, telefon, tv, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks og hårtørrer. På resortet findes dejlig restaurant, bar, swimmingpool, lille bibliotek samt massage. En pragtfuld og efterspurgt oase i Chiang Mai med rigtig god og central beliggenhed.

Læs mere her

Koh Kho Khao - 8 nætter

Sunset Beach Resort C&N Kho Khao Beach Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Sunset Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Kho Khao

Sunset Beach Resort ligger i rolige, naturskønne omgivelser ved en lang, bred og gylden sandstrand, der indbyder til gåture i vandkanten. 

Resortet har af 36 rummelige og pæne værelser beliggende i en 3-etages bygning samt 14 villaer der omkranser den åbne have og swimmingpoolen. Stilen er moderne thai, og alle værelser og villaer har aircondition, tv, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer samt møbleret balkon/terrasse. 

Det store indbydende poolområde med børnepool og poolbar udgør det naturlige centrum, og her er plads til aktiviteter for både børn og voksne. Om aftenen kan gæsterne nyde den smukke solnedgang fra restauranten og baren ved stranden. Der tilbydes udlejing af cykler, salg af udflugter, thai massage ved stranden, minimarked samt gratis WiFi overalt på resortet. 

Læs mere her
Sunset Beach Resort C&N Kho Khao Beach Resort
Se kort

C&N Kho Khao Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Kho Khao

Et lille, hyggeligt boutique resort beliggende direkte ved den lange, dejlige Kho Khao strand. Hotellet består af bungalows i traditionel thaistil omkranset af en velholdt tropisk have.  Et dejligt resort for både familier og par, der søger fred og ro i idylliske omgivelser. 

De 23 lyse værelser er møbleret i moderne thaistil. Her finder du faciliteter som aircondition, TV, gratis WiFi, værdiboks, minibar, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, badekåbe og slippers. Fra den møblerede terrasse er der direkte adgang til haven og udsigt til stranden og havet.

I hotellets restaurant serveres både traditionelle thairetter, international menu og ”alt godt fra havet” og du kan indtage middagen med fødderne i det bløde sand. I strandbaren kan du nyde en kølig drink og den smukke solnedgang, og fra det store poolområde med jacuzzi er der uhindret udsigt til stranden og havet.

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha, Mark, Birgitte, Jakup, Martin

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.