Romantisk rejse for to

Thailand - Bangkok, Koh Lanta, Krabi


 • Skønt designhotel centralt beliggende i Bangkok
 • Oplev Bangkoks spændende og pulserende liv
 • Bo på dejligt resort på Koh Lanta kun for voksne
 • Fantastisk resort i egen bugt ved Krabi

En romantisk rejse for to til smukke og skønne Thailand, hvor I sammen udforsker Bangkoks pulserende liv og efterfølgende slapper af ved Koh Lanta og Krabis hvide sandstrande og turkisblå hav.

En direkte flyvning fra København tager jer til det pulserende Bangkok, hvor de første nætter tilbringes på Siam@Siam Design Hotel. Det trendy hotel er centralt beliggende i kort gåafstand til Siam Square, der byder på forskellige shoppingcentre med internationale brands samt Skytrain Station, der hurtigt og nemt tager jer videre til byens øvrige attraktioner og seværdigheder. Med den centrale beliggenhed vil I hurtigt få Bangkoks puls at opleve - både dufte, lyde og smagsløg udfordres, så tag din livsledsager i hånden og udforsk Bangkok sammen. 

Efter nogle indtryksfulde dage i Bangkok fortsætter rejsen til den dejlige ø Koh Lanta, hvor et skønt resort danner rammerne for et romantisk ophold for to.Twin Lotus Resort er kun for gæster over 18 år, og resortet ligger direkte ud til den kilometerlange Dao-strand. Her er det oplagt at svømme i det krystalklare hav og senere på dagen spadsere videre langs stranden mod stemningsfyldte restauranter og barer. Resortets værelser og villaer er lyse og moderne indrettet og omkranses af en enorm tropisk have. Derudover findes to dejlige swimmingpools samt restaurant og bar direkte ved stranden, hvorfra I kan nyde en drink ved solnedgang og senere en dejlig middag.

Fra Koh Lanta går jeres rejse videre til Krabi, hvor endnu et dejligt resort venter med privat strand i egen bugt. Centara Grand Beach Resort & Villas er et skønt resort med afslappet atmosfære, og er kun tilgængelig med båd fra Ao Nang-stranden. Blandt store kalkstensklipper, den flotte strand og det blå hav er de smagfuldt indrette værelser og villaer placeret. Både værelser og villaer har alle tænkelige faciliteter og en dejlig, stor møbleret balkon/terrasse, hvor I kan nyde udsigten fra. Centara Grand Beach Resort byder på fantastiske private rammer til jeres bryllupsrejse, og I kan benytte jer af resortets mange faciliteter i form af restauranter, barer, swimmingpools, skønt spa, fitness, udflugter mm.

På denne rejse får I mulighed for at opleve Thailands mangfoldige sider ved både at besøge Bangkoks pulserende liv, tropeparadiset Koh Lanta og et privat hideaway ved Krabi, der alt sammen er med til at skabe en mindeværdig og romantisk ferie for to.Læs mere

Rejseoverblik

 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ

Thailand

Bangkok, Koh Lanta, Krabi

13 nætter / 15 dage

fra kr. 13.155

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Bangkok Koh Lanta

Rejser til Bangkok

"One night in Bangkok" er titlen på en kendt musicalklassiker, men også i virkelighedens verden er en nat i Bangkok en intens oplevelse. Og hvorfor nøjes med en enkelt nat, når nu byen rummer eventyr nok til mange dages oplevelser? Bangkok står aldrig stille, og det er én lang sanseoplevelse at holde ferie i den kontrastfyldte hovedstad.
Læs mere
Bangkok Koh Lanta Krabi

Rejser til Koh Lanta

Koh Lanta er en charmerende tropeø, hvor tiden nærmest synes at stå stille.
Læs mere
Koh Lanta Krabi

Rejser til Krabi

Er du på ferie i Thailand er en rejse til Krabi oplagt. Tropeparadiset er især kendt for sin smukke skærgård af små, grønne kalkstensøer, der dramatisk hæver sig i det turkisblå hav. På øerne omkring Krabi finder du dejlige sandstrande i alle størrelser, skov, og stejle klippesider.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Bangkok - 3 nætter

Siam@Siam Design Hotel Bangkok
Se kort

Siam@Siam Design Hotel Bangkok

Beliggenhed: Thailand, Bangkok

Siam@Saim Design Hotel udmærker sig ved et enkelt og minimalistisk design med en succesfuld blanding af rå beton og en farveskala, der spænder fra neutrale jordnuancer til stærk orange. Desuden ligger hotellet fint og centralt i forhold til de store shopping centre med internationale brands ved Siam Square, det prisvenlige shopping center MBK samt Skytrain station og dermed let adgang til Bangkoks seværdigheder.

De 203 moderne og smagfulde værelser byder på mange faciliteter og store panoramavinduer, der giver masser af lys og udsigt til den travle by.Hotellets delige poolområde ligger på 16. etage og fra den unikke infinity-pool, kan du nyde udsigten til byens tage og det hektiske gadeliv.

Nyd et måltid i trendy @PH1, The Roof Gastro med et varieret menukort og fantastisk udsigt over byeneller @La Vue med et klassisk fransk køkken. Om aftenen anbefaler vi varmt en drink i The Roof Champagne & Wine Bar på 25. etage med 360 graders panoramaudsigt over byens skyline.  


Læs mere her

Koh Lanta - 5 nætter

Twin Lotus Resort & Spa
Se kort

Twin Lotus Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Twin Lotus Resort er et dejligt voksen-resort med en super beliggenhed direkte ved den to km lange Khlong Dao-strand på øens nordlige del. Fra hotellet kan du spadsere langs stranden til restauranter og markeder i hovedbyen Saladan, men der er også en del restauranter og barer langs stranden. Resortet er omkranset af en enorm, tropisk have, og det efterlader et lyst og luftigt indtryk med god plads til både de 3-etagers hotelbygninger med værelser og de nye, indbydende villaer ved stranden. 

Der er kun brugt kvalitetsmaterialer i indretningen af de 81 værelser og villaer, og de er udstyret med alle nødvendige faciliteter som aircondition, tv, cd/dvd-afspiller, telefon, minibar, hårtørrer, værdiboks, te/kaffe-faciliteter og møbleret terrasse/balkon. 

Det kombinerede restaurant- og barområde ligger tæt ved stranden, og herfra kan du nyde de smukke solnedgange. Desuden tilbydes to swimmingpools hvoraf den ene ligger ved stranden og den anden i forbindelse med hotelbygningen.  

Aktive gæster kan benytte fitnesscentret, låne cykler, udforske området og benytte de mange vandsportsfaciliteter. Herefter kan man lade sig forkæle i det dejlige wellness center. 

Bemærk, at gæster skal være fyldt 18 år for at bo på hotellet.
Læs mere her

Krabi - 5 nætter

Centara Grand Beach Resort & Villas, Krabi
Se kort

Centara Grand Beach Resort & Villas, Krabi

Beliggenhed: Thailand, Krabi

Et elegant resort med en afslappet atmosfære. Beliggende i egen lille bugt, kun tilgængelig med båd fra Ao Nang-stranden (ca. 10 min. sejlads). Rammerne er de smukkest tænkelige; på tre sider rejser maleriske kalkstensklipper sig lodret, og foran ligger den 500 meter lange hvide strand og det blå hav. 192 store, smagfuldt indrettede værelser (min. 77 m2), hvoraf de fleste ligger i to- treetages villaer op ad en stejl skråning; en elbil bringer dig til og fra værelset, hvis du ønsker det. Både værelser og villaer har alle tænkelige faciliteter og en dejlig, stor møbleret balkon/terrasse med sidde- og spiseområder med delvis havudsigt.

Hotellet har tre restauranter, to barer, roomservice, bibliotek, spa, skønhedssalon, fitnesscenter, børneklub, lille butiksarkade, vandsportsfaciliteter og dejligt poolområde med stor børnepool ved stranden. Gæster kan gratis benytte hotellets båd, der sejler til og fra Ao Nang-stranden flere gange dagligt.
Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Lars, Mark, Birgitte, Jakup, Martin

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.