Strandferie på tropeøen Koh Samui

Thailand - Koh Samui
 • Familievenlige omgivelser ved Chaweng-stranden
 • Idylliske vandfald, grønklædte bjerge og kokosplantager
 • Varieret udbud af restauranter og butikker
 • Masser af udflugtsmuligheder på land og til vands

Tropeøen Koh Samui har det hele. Nordkysten prydes af lange, gyldne strande, men det er stadig østkysten og de legendarisk fintkornede sandstrande ved Chaweng og Lamai, der er mest velbesøgte. Chaweng-stranden er syv kilometer lang og meget børnevenlig med sit fine, hvide sand og klare, lave vand

Koh Samui kaldes ofte for Thailands paradisø, hvilket ikke mindst skyldes naturens overdådige frodighed, men også den afslappede stemning og det varierede udbud af restauranter, butikker og natteliv. Her får du det bedste af begge verdener, og det gør øen til et sikkert valg for livsnyderen.

Kokospalmer og friskristet kokosnød

Her finder du smukke strande med svajende palmer, krystalklart hav, idylliske vandfald i de grønklædte bjerge og kokosplantager, så langt øjet rækker. Koh Samui er Thailands hovedproducent af kokosnødder, og duften af friskristet kokosnød møder dig overalt på øen.

Smukke strande med kokospalmer

Om end Koh Samui er Thailands tredjestørste ø, er den blot på størrelse med Møn og dermed overskuelig. Øen har sin helt egen puls, og det afslappede liv foregår primært langs de mange, dejlige strande. Chaweng-stranden er syv kilometer lang og meget børnevenlig med sit fine, hvide sand og klare, lave vand.

Store oplevelser på udflugter fra Koh Samui

Trænger du til afveksling fra daselivet på stranden, er der på Koh Samui masser af ting at foretage sig, og det er nemt at komme rundt på egen hånd. Du kan naturligvis også vælge at tage på en udflugt med guide og få store oplevelser på ferien.

På nogle afgange kan du uden ekstra omkostninger udskifte to af feriens overnatninger på Koh Samui med to nætter i Thailands hovedstad (lufthavnstransport mod tillæg).

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Thailand

Koh Samui

16 dage

fra kr. 10.705

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Koh Samui

Rejser til Koh Samui

Koh Samui ligger i Den Thailandske Bugt og er landets tredjestørste ø - ofte kaldt Thailands paradis-ø

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Koh Samui - 13 nætter

The Fair House Beach Resort Baan Samui Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

The Fair House Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Samui

Fair House Beach Resort ligger i en stor tropiske have, der skråner ned mod den dejlige Chaweng Noi strand, og danner de perfekte rammer om en rolig strandferie i smukke naturomgivelser. Søger du ind imellem mere liv og et stort udvalg af restauranter og shopping, så er livlige Chaweng by og strand indenfor gåafstand.

Hotellet tilbyder i alt 172 rummelige værelser og bungalower indrettet i traditionel thai-stil. Både værelser og bungalower har som minimum aircondition, telefon, tv, gratis WiFi, værdiboks, mini køleskab, hårtørrer, kaffe/te-faciliteter samt balkon eller terrasse. De store værelser ligger to hovedbygninger mens 54 bungalower ligger tæt ved stranden.

Vælg mellem de to fine poolområdet - det ene beliggende i rolige omgivelser tæt ved hovedbygningen mens den største pool med børneafdeling er placeret tæt ved stranden.

The Sea Paint restaurant og bar ligger direkte ved stranden  så du kan nyde dine måltider med fødderne i sandet og udsigt til de grønne omgivelser, den hvide strand og det blå hav. Restauranten byder på et alsidigt menukort med alt fra thairetter til internationale klassikere og 'alt godt fra havet' og i strandbaren tilbydes eksotiske drinks.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
The Fair House Beach Resort Baan Samui Resort Baan Chaweng Beach Resort & Spa
Se kort

Baan Samui Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Samui

Baan Samui Resort er et populært og afslappet hotel med en rustik og meget farverig indretning. Hotellet har en rigtig god beliggenhed direkte ved stranden i den centrale del af Chaweng, og der et bredt udbud af restauranter og butikker i området. De 80 værelser ligger i 3-etagers bygninger og alle værelser har aircondition, tv, telefon, værdiboks, hårtørrer, lille køleskab, kaffe/te-faciliteter, badekåbe og slippers samt balkon eller terrasse med udsigt til haven.

Hotellet tilbyder to restauranter, bar, roomservice mellem kl. 07.00 – 24.00, swimmingpool med integreret børnepool og massage ved stranden.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Baan Samui Resort Baan Chaweng Beach Resort & Spa Peace Resort Samui
Se kort

Baan Chaweng Beach Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Samui

Et rigtig hyggeligt turistklasseresort med god atmosfære, der ligger centralt på Chaweng-stranden og med shopping, restauranter og barer lige uden for døren. Resortet har 80 værelser og bungalower i en stor, velplejet tropisk have med svajende palmer. Både værelser (som ligger i 2-etages bygninger) og bungalower er store, lyse og smagfuldt indrettet i traditionel thailandsk stil. Her er aircondition, telefon, tv, internetstik, værdiboks, minibar, hårtørrer, kaffe/te-faciliteter og balkon/terrasse.

I restauranten ved stranden kan du spise morgenmad og frokost med dejlig udsigt til havet, og om aftenen kan du nyde middagen med fødderne i sandet og til lyden af bølgernes sagte skvulpen. Hotellet tilbyder også en hyggelig bar, roomservice, swimmingpool få meter fra stranden, dejlig spa og massage på stranden.

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Baan Chaweng Beach Resort & Spa Peace Resort Samui New Star Beach Resort
Se kort

Peace Resort Samui

Beliggenhed: Thailand, Koh Samui

Beliggende på Koh Samuis nordlige kyststrækning, direkte ved Bophut stranden, ligger Peace Resort Samui. Glæd dig til at bo i lyse og smagfulde bungalows eller værelser, indrettet i moderne thai-stil med et maritimt twist. Du kan også se frem til din egen private terrasse med udsigt mod enten havet eller den tropiske have. Resortet byder på et dejligt poolområde og en fin strand, hvorfra du kan nyde udsigten mod de forbipasserende lystyachts og sejlskibe med den kuperede ø Koh Phangan i baggrunden.

Madoplevelser fra de fire regioner
På Peace Resort Samui kan du nyde måltiderne på restauranten Sea Wrap. Vågn op til en velsmagende morgenmad med havudsigt og glæd dig til at smage lækker og spændende thailandsk mad, når restauranten byder på deres autentiske ’Taste of Thailand’-buffet med retter fra fire af landets regioner. Spis dig gennem spicy salater, aromatiske karryretter og søde frugter, og hvis du trænger til afveksling, så byder restauranten også på et udvalg af internationale retter. Slut dagen af med dejlige drinks på Talay Bar ved stranden.

Hotte knytnæver eller hotte gryder  
Hvis du bliver træt af at dase på stranden eller ved poolen og trænger til lidt action, så tilbyder Peace Resort Samui kurser i den thailandske nationalsport thaiboksning. Giv dig hen til denne rå og energifyldte kampsport, hvor du er garanteret sved på panden. Skal det ikke være helt så action præget, så kan du deltage i et thai madlavningskursus med en unik mulighed for at tage nogle af de velsmagende madoplevelser med hjem og senere genopleve ferie minder i dit eget køkken.

På opdagelse i Fishermans Village
Kun 7-10 minutters gang langs stranden ligger den hyggelige Fishermans Village, som byder på rustikke bygninger med lokale butikker, autentiske restauranter og hyggelige barer.

Officiel hotelkategori: 4*


Læs mere her
Peace Resort Samui New Star Beach Resort
Se kort

New Star Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Samui

New Star Beach Resort er et skønt og trendy sted beliggende i rolige og smukke, tropiske omgivelser ved en af Koh Samuis bedste og mest børnevenlige strande, Chaweng Noi. Pulserende Chaweng med masser af butikker, restauranter og barer ligger kun cirka 10 minutter derfra. De 74 værelser og villaer ligger spredt på det store, frodige hotelområde, hvor der er god plads til alle. Værelser og villaer.er rummelige, indbydende med strejf af friske farver og tilbyder alle de faciliteter, der kan forventes af et hotel af denne standard og naturligvis stor møbleret terrasse.

Hotellet har flere gode restauranter med hvert sit tema, og fra baren "9 Degrees North" kan du nyde eksotiske cocktails med udsigt til vajende palmer og havet. Ved den lange strand indbyder den store swimmingpool med separat børneafdeling til både afslapning og aktiviteter. Hotellets dejlige spa tilbyder en bred vifte af afslappende behandlinger.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Lars, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser