Badeferie - Krabi eller Koh Lanta

Thailand - Krabi, Koh Lanta
 • Smuk skærgård med grønne limstens-øer
 • Nogle af Thailands skønneste strande
 • Ao Nang-stranden i Krabi med restauranter, barer og butikker
 • Tropeøen Koh Lanta med uspoleret natur og lokalliv

Du løfter pagajen forsigtigt for ikke at forstyrre havskildpadden og den farverige fiskestime lige under din kajak. Vandet er helt transparent og turkisblåt, mens klippevæggen over dig er lodret, grøn og frodig. Du er i eventyrlige Krabi!

Tag til naturskønne Krabi og glid ind i det rolige thailandske tempo. Eller vælg den afslappede ø, Koh Lanta, der især er kendt for sine lange, dejlige strande.

Krabis smukke, grønne kalkstens-øer

Krabi er især  kendt for sine smukke og dramatiske natur med grønne limstens-øer, der dramatisk rejser sig op af havet. Desuden har Krabi og de omkringliggende små øer nogle af Thailands skønneste strande, og langs Ao Nang-stranden er et stort udvalg af restauranter, barer og butikker.

Kom tæt på de lokale og uspoleret natur på Koh Lanta

På tropeøen Koh Lanta kan du opleve lokalbefolkningens enkle hverdagsliv og en skøn natur, mens barer og specielt nattelivet begrænser sig til enkelte områder. På øens nordvestlige del finder du lange, brede og børnevenlige strande med finkornet sand. Længst mod syd skifter kysten karakter og præges af små, indbydende strande, der lyser op mellem rå klippepartier. Trænger du til lidt afveksling fra strandlivet, så brug et par dage på at udforske øen på egen hånd eller tag på en udflugt.

Vælg mellem flere dejlige hoteller i forskellige prisniveauer eller kontakt os for andre hoteller.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG

Thailand

Krabi, Koh Lanta

16 dage

fra kr. 7.765

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Krabi Koh Lanta

Rejser til Krabi

Er du på ferie i Thailand er en rejse til Krabi oplagt. Tropeparadiset er især kendt for sine små, grønne kalkstensøer, der dramatisk hæver sig i det turkisblå hav. På øerne omkring Krabi finder du dejlige sandstrande i alle størrelser, skov, og stejle klippesider.

Læs mere
Krabi Koh Lanta

Rejser til Koh Lanta

Koh Lanta er en charmerende tropeø, hvor tiden nærmest synes at stå stille.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Krabi - 13 nætter

Lanta Casuarina Beach Resort Krabi Cha-Da Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Lanta Casuarina Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Lanta Casuarina Beach Resort er beliggende mellem hundredvis af vajende pinjetræer (Casuarina trees) og heraf hotellets navn. Foran hoteller strækker den brede, gyldne Phra-Ae sig, også kaldet Long Beach, og indbyder til lange slentreture i vandkanten.

Der ligger ikke andre hoteller lige ved siden af, men langs stranden ligger flere lokale strandrestauranter. Nærmeste super marked ligger cirka 800 meter fra hotellet, men ellers er der blot 6 km til hovedbyen, Saladan med markeder, shopping og en bred vifte af restauranter.

Hotellet har 53 værelser der ligger i den 3-etagers hovedbygning i haven, mens de 12 villaer ligger i den frodige have tæt ved swimmingpoolen og stranden. Værelser og villaer er indrettet i traditionel thai-stil med masser af træ og varme, gyldne farver og de har faciliteter som aircondition, tv, telefon, minikøleskab, værdiboks, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer samt møbleret balkon eller terrasse.

Restaurant Ruen Thai ligger direkte ved stranden så du kan nyde måltiderne med udsigt til havet, og i strandbaren ligeledes med skøn havdudsigt serveres soft drinks, smoothies og eksotiske cocktails mv. hele dagen. Swimmingpoolen med integreret børnepool ligger mellem den åbne græsplæne og stranden, så også herfra har du uhindret udsigt til det blå Andamanerhav. Du kan bestille thai-massage og der gratis Wi-Fi i alle fællesområder.  

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Lanta Casuarina Beach Resort Krabi Cha-Da Resort Southern Lanta Resort & Spa
Se kort

Krabi Cha-Da Resort

Beliggenhed: Thailand, Krabi

Krabi Cha-Da ligger i et kuperet område med skøn udsigt til Krabis karakteristiske limstensklipper og glimtvis til Ao Nang-bugten. Fra hotellet er der omkring 10 minutters gang (cirka 800 meter) til Ao Nang-stranden med et bredt udvalg af restauranter, barer og butikker. Stilen på resortet er en charmerende blanding af thailandsk og kinesisk.

De 82 værelser er store og indrettet med mørke trægulve, varme farver, alle nødvendige faciliteter samt balkon/terrasse. Nogle værelser har direkte adgang til poolen. Hotellet tilbyder restaurant, bar på tagetagen med pragtfuld udsigt over Ao Nang-bugten, dejligt poolområde med swimmingpool og poolbar, spa, fitnesscenter og gratis WiFi overalt på hotellet.

Krabi Cha-Da har egen Beach Club ved en lokal uberørt strand (se billede ovenfor), og der er gratis adgang og transport dertil et par gange om dagen.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Krabi Cha-Da Resort Southern Lanta Resort & Spa Cha-Da Thai Village Resort
Se kort

Southern Lanta Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Et pænt turistklasseresort med rolig beliggenhed ved Klong Dao-stranden, som har flere restauranter og barer langs den brede strand. Resortet består af 100 enkelt indrettede bungalower med terrasse, der som minimum alle har aircondition, loftvifte, minibar og værdiboks.

Hotellet har restaurant, bar, internetadgang, swimmingpool, børnepool, lille legeplads, cykeludlejning samt vandsportsaktiviteter. Resortet ligger ca. 1,5 km fra nærmeste lille by.

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Southern Lanta Resort & Spa Cha-Da Thai Village Resort Lanta Cha-Da Beach Resort & Spa
Se kort

Cha-Da Thai Village Resort

Beliggenhed: Thailand, Krabi

Cha-Da Thai Village Resort består af to- og treetages bygninger beliggende i naturskønne, frodige og rolige omgivelser ca. 750 meter fra Ao Nang-stranden. Værelserne er indrettet i moderne thai-stil med aircondition, loftvifte, tv, telefon, el-kedel, hårtørrer, værdiboks, minibar og balkon der vender mod haven og poolområderne. Hotellet tilbyder 24 rummelige og fine familieværelser med plads til op til 6 personer. 

Hotellet har restauranter, barer, roomservice, fitnesscenter, massage og butik samt gratis WiFi. Hotellets poolområde med to swimmingpools forbundne af små vandfald er opdelt i en stillezone for voksne og en familiezone med pool og vandrutsjebane. Desuden har Krabi Thai Village egen Beach Club ved dejlig rolig strand, og der er gratis adgang og transport dertil et par gange om dagen.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Cha-Da Thai Village Resort Lanta Cha-Da Beach Resort & Spa
Se kort

Lanta Cha-Da Beach Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Dejligt suiteresort beliggende i frodige omgivelser ved den smukke Klong Dao-strand. Det perfekte sted for både familier og par, der søger afslapning i fantastiske omgivelser. Indkvartering i store, smukke suiter (min. 65m2) med møbleret terrasse/balkon – og nogle med direkte adgang til poolen. Suiterne ligger i to- og treetages bygninger omkring poolen. Alle suiter har mange faciliteter som f.eks. aircondition, fladskærmstv, internetstik, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer, minibar og naturligvis altan/terrasse.

Hotellet tilbyder god restaurant, kaffebar, flere barer, 24-timers roomservice, øens største swimmingpool på 3000 m2, bibliotek, spa, skønhedssalon, fitnesscenter og mange vandsportsfaciliteter. Der er gratis WiFi overalt på hotellet.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her

Udflugtsmuligheder

Hong Island med speedbåd

Hong Island med speedbåd

Udflugt fra: Krabi

 • Varighed:
  5-6 timer
 • Afgang:
  Dagligt kl. 8.30
 • Pris pr. person fra kr. 494
 • Pris for børn 2-11 år fra kr. 370
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Lars, Mark, Rikke, Nicoline

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser