Badeferie Krabi eller Koh Lanta

Thailand - Krabi, Koh Lanta
 • Smuk skærgård med grønne limstens-øer
 • Nogle af Thailands skønneste strande
 • Ao Nang-stranden på Krabi med restauranter, barer og butikker
 • Tropeøen Koh Lanta præget af de lokales liv og uspoleret natur

Krabi er kendt for sin smukke skærgård med grønne limstens-øer, der dramatisk rejser sig op af havet. Desuden har Krabi nogle af Thailands skønneste strande, og langs Ao Nang-stranden er restauranter, barer og butikker. Eller vælg tropeøen Koh Lanta, hvor du endnu kan opleve de lokales enkle hverdagsliv og den uspolerede natur.

Tag til naturskønne Krabi og glid ind i det rolige thailandske tempo. Eller vælg den afslappede ø, Koh Lanta, der især er kendt for sine lange, dejlige strande. 

Tropeparadiset Krabi kendetegnes ved sin smukke skærgård af små, grønne limstensformationer, der dramatisk rejser sig lodret af havet. Området byder på nogle af Thailands smukkeste strande, og langs Ao Nang-stranden ligger restauranter, barer og butikker som perler på en snor.

På tropeøen Koh Lanta kan du endnu opleve lokalbefolkningens enkle hverdagsliv og den uspolerede natur, mens barer og natteliv begrænser sig til bestemte områder. 

På øens nordvestlige del finder du lange, brede og børnevenlige strande med finkornet sand. Længst mod syd skifter kysten karakter og præges af små, indbydende strande, der lyser op mellem rå klippepartier. Trænger du til lidt afveksling, så brug et par dage på at udforske øen. 

Vælg mellem flere dejlige hoteller i forskellige prisniveauer eller kontakt os for andre hoteller. 

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT

Thailand

Krabi, Koh Lanta

13 nætter / 15 dage

fra kr. 7.240

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Krabi Koh Lanta

Rejser til Krabi

Er du på ferie i Thailand er en rejse til Krabi oplagt. Tropeparadiset er især kendt for sin smukke skærgård af små, grønne kalkstensøer, der dramatisk hæver sig i det turkisblå hav. På øerne omkring Krabi finder du dejlige sandstrande i alle størrelser, skov, og stejle klippesider.

Læs mere
Krabi Koh Lanta

Rejser til Koh Lanta

Koh Lanta er en charmerende tropeø, hvor tiden nærmest synes at stå stille.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Krabi - 13 nætter

Lanta Casuarina Beach Resort Krabi Cha-Da Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Lanta Casuarina Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Lanta Casuarina Beach Resort er beliggende mellem hundredvis af vajende pinjetræer (Casuarina trees) og heraf hotellets navn. Foran hoteller strækker den brede, gyldne Phra-Ae sig, også kaldet Long Beach, og indbyder til lange slentreture i vandkanten.

Der ligger ikke andre hoteller lige ved siden af, men langs stranden ligger flere lokale strandrestauranter. Nærmeste super marked ligger cirka 800 meter fra hotellet, men ellers er der blot 6 km til hovedbyen, Saladan med markeder, shopping og en bred vifte af restauranter.

Hotellet har 53 værelser der ligger i den 3-etagers hovedbygning i haven, mens de 12 villaer ligger i den frodige have tæt ved swimmingpoolen og stranden. Værelser og villaer er indrettet i traditionel thai-stil med masser af træ og varme, gyldne farver og de har faciliteter som aircondition, tv, telefon, minikøleskab, værdiboks, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer samt møbleret balkon eller terrasse.

Restaurant Ruen Thai ligger direkte ved stranden så du kan nyde måltiderne med udsigt til havet, og i strandbaren ligeledes med skøn havdudsigt serveres soft drinks, smoothies og eksotiske cocktails mv. hele dagen. Swimmingpoolen med integreret børnepool ligger mellem den åbne græsplæne og stranden, så også herfra har du uhindret udsigt til det blå Andamanerhav. Du kan bestille thai-massage og der gratis Wi-Fi i alle fællesområder.  

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Lanta Casuarina Beach Resort Krabi Cha-Da Resort Southern Lanta Resort & Spa
Se kort

Krabi Cha-Da Resort

Beliggenhed: Thailand, Krabi

Krabi Cha-Da ligger i et kuperet område med skøn udsigt til Krabis karakteristiske limstensklipper og glimtvis til Ao Nang-bugten. Fra hotellet er der omkring 10 minutters gang (cirka 800 meter) til Ao Nang-stranden med et bredt udvalg af restauranter, barer og butikker. Stilen på resortet er en charmerende blanding af thailandsk og kinesisk.

De 82 værelser er store og indrettet med mørke trægulve, varme farver, alle nødvendige faciliteter samt balkon/terrasse. Nogle værelser har direkte adgang til poolen. Hotellet tilbyder restaurant, bar på tagetagen med pragtfuld udsigt over Ao Nang-bugten, dejligt poolområde med swimmingpool og poolbar, spa, fitnesscenter og gratis WiFi overalt på hotellet.

Krabi Cha-Da har egen Beach Club ved en lokal uberørt strand (se billede ovenfor), og der er gratis adgang og transport dertil et par gange om dagen.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Krabi Cha-Da Resort Southern Lanta Resort & Spa Krabi Thai Village Resort
Se kort

Southern Lanta Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Et pænt turistklasseresort med rolig beliggenhed ved Klong Dao-stranden, som har flere restauranter og barer langs den brede strand. Resortet består af 100 enkelt indrettede bungalower med terrasse, der som minimum alle har aircondition, loftvifte, minibar og værdiboks.

Hotellet har restaurant, bar, internetadgang, swimmingpool, børnepool, lille legeplads, cykeludlejning samt vandsportsaktiviteter. Resortet ligger ca. 1,5 km fra nærmeste lille by.

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Southern Lanta Resort & Spa Krabi Thai Village Resort Lanta Chada Beach Resort
Se kort

Krabi Thai Village Resort

Beliggenhed: Thailand, Krabi

Krabi Thai Village består af to- og treetages bygninger beliggende i naturskønne, frodige og rolige omgivelser ca. 750 meter fra Ao Nang-stranden. Værelserne er indrettet i moderne thai-stil med aircondition, loftvifte, tv, telefon, el-kedel, hårtørrer, værdiboks, minibar og balkon der vender mod haven og poolområderne. Hotellet tilbyder 24 rummelige og fine familieværelser med plads til op til 6 personer. 

Hotellet har restauranter, barer, roomservice, fitnesscenter, massage og butik samt gratis WiFi. Hotellets poolområde med to swimmingpools forbundne af små vandfald er opdelt i en stillezone for voksne og en familiezone med pool og vandrutsjebane. Desuden har Krabi Thai Village egen Beach Club ved dejlig rolig strand, og der er gratis adgang og transport dertil et par gange om dagen.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Krabi Thai Village Resort Lanta Chada Beach Resort Aonang Villa Resort
Se kort

Lanta Chada Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Dejligt suiteresort beliggende i frodige omgivelser ved den smukke Klong Dao-strand. Det perfekte sted for både familier og par, der søger afslapning i fantastiske omgivelser. Indkvartering i store, smukke suiter (min. 65m2) med møbleret terrasse/balkon – og nogle med direkte adgang til poolen. Suiterne ligger i to- og treetages bygninger omkring poolen. Alle suiter har mange faciliteter som f.eks. aircondition, fladskærmstv, internetstik, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer, minibar og naturligvis altan/terrasse.

Hotellet tilbyder god restaurant, kaffebar, flere barer, 24-timers roomservice, øens største swimmingpool på 3000 m2, bibliotek, spa, skønhedssalon, fitnesscenter og mange vandsportsfaciliteter. Der er gratis WiFi overalt på hotellet.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Lanta Chada Beach Resort Aonang Villa Resort
Se kort

Aonang Villa Resort

Beliggenhed: Thailand, Krabi

Et turistklassehotel med en behagelig, afslappet stemning og central beliggenhed – et meget populært valg og rigtigt godt til prisen. Kun en mindre vej skiller hotellet fra Ao Nang-stranden, og bag hotellet rejser de karakteristiske kalkstensklipper sig lodret.

De 158 lyse værelser ligger i treetages bygninger og har aircondition, tv, radio, telefon, minibar, værdiboks, hårtørrer og terrasse/balkon. Hotellet har to restauranter, barer, massage, skrædder, butik samt to store swimmingpool – den ene med poolbar.

Få hundrede meter fra hotellet ligger det område, hvorfra longtailbådene sejler turister på dagsudflugter til de mange smukke øer i skærgården samt Hong Islands. Støj fra longtailbådene kan forekomme i højsæsonen.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Lars, Mark, Jakup, Rikke, Nicoline

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser