Rejser til River Kwai

  • Rejsetid

    ca. 13 timer

  • Bedste årstid

    november - april

  • Tidsforskel

    +5/+6 timer


Et par timers kørsel nordvest for Bangkok, tæt ved grænsen til Myanmar (Burma), ligger den berømte jernbanebro over floden Kwai, der blev udødeliggjort med filmen "Broen over floden Kwai".

Historien om River Kwai

Broen indgik som en del af den 414 kilometer lange Burma-Siam-jernbane, der blev anlagt af japanerne under 2. verdenskrig. Jernbanen bærer det dystre tilnavn "Dødens jernbane", fordi konstruktionen af den kostede mere end 100.000 asiatiske arbejdere og ca. 12.000 allierede krigsfanger livet.

Smukke naturscenerier

Området omkring jernbanen og River Kwai er et af Thailands smukkeste naturområder med frodig jungle, majestætiske kalkstensbjerge og sukkerrørsmarker. Du kan opleve det hele på en dagsudflugt fra Bangkok, men vi anbefaler, at du tilbringer minimum en og gerne to nætter ved River Kwai på grund af den lange transporttid. Så får du al den tid du behøver til at indsnuse den specielle historiske stemning og nyde den smukke natur.

Læs mere
Vil du til River Kwai?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Mark, Rikke, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.