Udflugter på Phuket

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter på Phuket

Nedenfor kan du se et udvalg af de udflugter som Profil Rejser tilbyder i Phuket. Kontakt en af vores Thailand specialister, hvis du har andre ønsker eller gerne vil have hjælp til planlægningen af din rejse!
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Cykeltur på Yao Island | Phuket

Øen Koh Yao Noi ligger i Phang Nga bugten, og selvom øen kun ligger 1 times sejlads fra Phuket, føles det som om du er over 1000 kilometer væk.
Der er ingen barer eller store hoteller, kun en håndfuld bungalower ved Andaman havet. Den traditionelle livstil på Koh Yao Noi er bevaret. Vejene slanger sig gennem rismarker og fiskelandsbyer og fører ud til isolerede strande. Den bedste måde at opleve denne uspolerede ø på, er på cykel. Du hentes på dit hotel og køres til den nordlige del af øen. Efter en kort instruktion om ruter og sikkerhed cykler du 6 kilometer til den nordøstlige del af Phuket. Her tager du cyklen med ombord på den lokale færge til Yao Noi. Cykelturen på Yao Noi starter på den nordvestlige del af øen, hvor fiskerlandsbyer og isolerede strande passeres. Der er flere fotostop undervejs, og guiden giver løbende informationer om de lokales liv. Efter en frokost på en lokal restaurant, er det tid til at slappe af på stranden. Herefter cykles tilbage til molen, hvor du når færgen tilbage til Phuket og køres til dit hotel.

Frokost er inkluderet.

Turkode: EXHFKYBA

Varighed: 9 timer
Afgang: Tirsdage og fredage kl. 8.00

Voksen fra kr. 813
Barn fra kr. 813

Phi Phi Island med speedbåd | Phuket

Du bliver hentet på dit hotel og kørt til Boat Lagoon Marina hvor båden til Phi Phi øerne afgår kl. 09.00. På sejlturen serveres kaffe, te og sodavand.
Første stop på turen er øen Phi Phi Ley og den fantastiske Maya-bugt, hvor scener af filmen "The Beach" blev optaget. Oplev Phi Leh Cove og Lho Sa Mah bugten, hvor du kan vandre ind på øen, svømme eller snorkle. Fortsæt til "Vikingegrotten" hvor svalereder indsamles til brug i den berømte "fugleredesuppe". Besøg Ton Sai Bay, fortsæt til Khai Nai Island og nyd en lækker frokost på en strandrestaurant. Efterfølgende er der tid til at solbade og svømme. Klokken 16.00 sejles tilbage til Phuket i speedbåd, og herfra køres du til dit hotel.

Frokost er inkluderet.

Turkode: EXHFPPSA

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 800
Barn fra kr. 560

Lav mad med en lokal på øen Koh Yao Noi | Phuket

Vil du imponere familien eller vennerne med traditionel thai kogekunst? Giv dine sanser en stor oplevelse og tag med til den idylliske ø Koh Yao Noi og et unikt, thai madlavningskursus. Her lærer du af de bedste – nemlig af de lokale. 

Koh Yao Noi er en ø beliggende øst for Phuket midt i Phang Nga bugten, med unikke udsigter til de karakteristiske limestensklipper. På denne tur oplever du et par af de karismatiske lokale øboere arbejde med de mange lokale frugter og grøntsager og lærer et par af de hemmelige tricks. På madlavningskurset, som varer cirka 2½ time, skal du kreere flere klassiske thairetter som karry og wok foruden krydrede salater. Efter lærerige timer i køkkenet kan nyde dine smagfulde retter på ægte thailandsk vis.

Madlavningskurset finder sted i et traditonelt hus tæt på det lokale marked, hvorfra råvarerne også er indkøbt. Har du brug for en pause undervejs, er der rig mulighed for at slappe af i den store have med udsigt til rismarker og havet i baggrunden.

Efter kurset er der tid til at nyde et par velfortjente timer på stranden, tage en forfriskende dukkert i havet og nyde den fantastiske udsigt med en kold drink i hånden.

Bemærk: Transport fra/til hotellet på Phuket, speedbåd til øen Koh Yao Noi samt frokost er inkluderet i prisen.

Turkode: EXHFCLYB

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00 - 17.00

Voksen fra kr. 1.961

Landlig idyl på cykeltur på Phuket | Phuket

Kom med på en hyggelig og pittoresk cykeltur og oplev den landlige side af Phuket, væk fra turistmasserne på øens vestkyst.

Glæd dig til en guidet cykeltur, som tager dig ad små stier gennem gummi- og ananasplantager og off-road mod skønne udkigsposter. Den lokale guide underholder undervejs med historier og fortællinger om de områder du cykler igennem. Nyd turen ad de smalle landeveje, op og ned igennem det let bakkede terræn. Turen er for både børn og voksne og er velegnet for familier, som søger en hyggelig, men aktiv, udflugt i et roligt tempo. Du lægger også vejen forbi Gibbon Rehabilitation Project, et fristed for gibbonaber som tidligere har været i fangenskab. Her forsøger man at gøre aberne klar til igen at blive sat fri i regnskoven.

Inkluderet er transport t/r til hoteller på Phuket, leje af mountainbike og hjelm, frugt, snacks og drikkevand samt lokal engelsktalende guide. Bemærk, at der undervejs skal betales en nationalparkafgift, kontant på 200 THB (ca. 45 kr.), som ikke er inkluderet i prisen.

Turkode: EXHHCYCA

Varighed: 6 timer
Afgang: Daglige afgange: mandag - torsdag

Voksen fra kr. 469
Barn fra kr. 469

Sightseeing på Phuket | Phuket

Kom med på en halvdagsudflugt og oplev spændende seværdigheder og kulturikoner på Phuket.

Tag en halv dags pause fra solstolen og kom med på en kulturel rundtur på Phuket. Oplev flere af Phukets seværdigheder, bl.a. Big Buddha og det historiske tempel Wat Chalong. Glæd dig til udsigtsposterne i Rang Hill og Naked Hill, samt det hundrede år gamle kinesiske palæ, kendt fra film som Young Indiana Jones og The Killing Fields. Undervejs besøger du også en fabrik hvor man forarbejder cashewnødder på traditionel vis. Her får du et indblik i produktionen og mulighed for smagsprøver.

Inkluderet er transport t/r til hoteller på Phuket, samt forskellige adgangsafgifter.

Turkode: EXHHPEXA

Varighed: 4,5 timer
Afgang: Daglige afgange

Voksen fra kr. 534
Barn fra kr. 439