Udflugter i Nordthailand

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Nordthailand

Her ser du et udvalg af Profil Rejsers udflugter til Nordthailands største by Chiang Mai og naturen omkring byen. De fleste priser er baseret på fælles transport med andre gæster, men mod tillæg kan de fleste udflugter også gennemføres på privat basis og på andre dage. Kontakt en af vores Thailand-specialister for yderligere information og hjælp til planlægningen af din rejse!

Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Chauffør på din egen Tuk Tuk i Nordthailand | Chiang Mai

Øde landområder, lokalbefolkningen, badende elefanter og sejltur på bambus tømmerflåde er blot nogle af de oplevelser som venter på denne unikke udflugt i Nordthailand. De fleste der rejser til Thailand vil på et eller andet tidspunkt køre med en af de karakteristiske trehjulede Tuk Tuk taxier. Men hvorfor ikke blive chauffør for en dag på din egen Tuk Tuk? Ja du læste rigtigt! - og vi tør næsten godt garantere, at denne unikke udflugt vil være højdepunktet på enhver thailandsrejse og en oplevelse du sent vil glemme.

Først skal du på 'køreskole' og blive fortrolig med dette køretøj, som vel nærmest er en blanding mellem en bil og en knallert. Herefter starter en unik tur ad små støvede veje gennem smukke øde landområder, små landsbyer og forbi lokale templer. Undervejs kommer du tæt på lokalbefolkningen, hører om dagligdagen og får et indblik i hvordan livet leves på landet. 

Et af turens store højdepunkter er helt sikkert et besøge på et elefanthjem. Det er IKKE muligt at ride på elefanterne, og der er heller ikke et show, hvor de underholder turister. Stedet bliver drevet som et velgørende projekt hvor elefanter, som tidligere har lavet shows og er blevet brugt til at ride med turister, har fået et mere frit liv. I løbet af besøget hører du om elefanternes fortid, nutid og fremtid og du hjælper med at fodre dem og vaske dem i den nærliggende flod. 

Efter nogle timer som dyrepasser går du ombord på en bambus tømmerflåde, som bringer dig ned ad floden. En skøn og afslappende sejltur hvor du kan læne dig tilbage og nyde de smukke omgivelser.

Når du atter har fast grund under fødderne fortsætter Tuk Tuk turen ad små snoede vej gennem det nordthailandske landskab, hvor fotomotiverne nærmest står i kø. Ikke mindst når du møder de lokale, hvis ansigtsudtryk vil skifte fra undren og overraskelse til store smil, når de ser os turister.

Efter en dag med vind i håret og hvor oplevelserne er kommet helt tæt på parkerer du din Tuk Tuk og bliver kørt tilbage til hotellet. Nu som medlem af ”The Tuk Tuk Club”  

OBS! Alle Tuk Tuk chauffører skal være minimum 18 år og have et gyldigt kørekort til bil. 

Turkode: EXCFNTTA

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00

Voksen fra kr. 1.179
Barn fra kr. 1.179

Hmong-stammen og Doi Suthep templet | Chiang Mai

Den hvide Hmong stammelandsby, Khun Chang Kien, ligger for foden af Doi Suthep og kan kun nås med et pick-up køretøj.
Du får mulighed for at opleve Hmong'erne, med deres farverige klæder, og købe deres antikviteter, smykker, stof mv. Landsbybeboerne oprindelige erhverv var dyrkning af opiumsvalmuer, men i dag lever de af at dyrke grøntsager og frugt. Efter besøget i landsbyen kører I til Wat Phra That Doi Suthep-templet, der ligger 1056 meter over havoverfladen. Der er 290 trin op ad Naga-trappen til templet men fortvivl ikke, gangbesværede kan tage en kabelbil til toppen. På klare dage er udsigten helt fantastisk fra templet, og du har udsyn til Chiang Mai by.

Turkode: EXCHWD1B

Varighed: 4,5 time
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 506
Barn fra kr. 506

Cykling, rafting, rismarker og tedyrkning | Chiang Mai

Kom på eventyr i Nordthailand. Cykel i det frodige grønne landskab, besøg en te-plantage, kom på river rafting ned ad Mae Taeng floden og gå gennem rismarkerne.

Fra Lisu Lodge starter dagen ud med en flot cykeltur gennem det grønne landskab (ca. 13 km). Undervejs kan du nyde synet af rismarker og frodig natur foruden et besøg på en te-plantage med speciaie i håndlavet Assam-te af høj kvalitet. Guiden tager dig med gennem hele processen fra teen plantes til den er drikkeklar, og til sidst nyder du en skøn frisklavet kop te.

Efter en dejlig frokost ved flodbredden er det tid til en 45-minutters raftingtur ned ad Mae Taeng floden - en sjov og måske en smule våd tur, der ender ved en traditionel nordthailandsk landsby.

Tilbage på Lisu Lodge er der tid til at udforske rismarkerne. Kom med på en guidet tur gennem markerne og hør hvordan de lokale dyrker ris i det nordlige Thailand. Besøg også Himmappan planteskolen og lær om den nordthailandske flora og om, hvordan Lisu Lodge udnytter økosystemet i samarbejde med det lokale samfund for at opretholde den smukke natur.

Turkode: EXCFLSAB

Varighed: 10 timer
Afgang: Dagligt kl. 07.45-18.00

Voksen fra kr. 1.360
Barn fra kr. 1.360

En eventyrlig vandretur | Chiang Mai

Oplev det bedste af Nordthailands smukke natur i Mae Wang National Park. Her skal I vandre gennem uberørt jungle og forbi rismarker, bade i små vandfald og besøge en Karen bjerstammelandsby – en perfekt udflugt for hele familien.

Nord for Doi Inthanon, Thailands højeste bjerg, og sydvest for Chiang Mai ligger Mae Wang distriktet - et uberørt område med forunderlig natur. Især når rismarkerne blomstrer, og floderne er på deres højeste byder parken på fantastiske syn og udsigter. Og hvilken bedre måde at opleve dette på end til fods i ét med naturen.

Med rygsækken fyldt med en skøn thailandsk frokost og eksotiske frugter fra det lokale marked, venter en guidet vandretur i Mae Wang National Park. Sammen med en kyndig lokal engelsktalende guide vandrer I gennem løvfældende skov, små landsbyer, langs Mae Wang floden og forbi smukke vandfald. I en af de lidt større vandfald er der mulighed for en forfriskende dukkert i forbindelse med, at I nyder frokosten. Mød også den venlige Karen stamme - et folk der lever i bjergene - og få et indblik i deres kultur og traditioner.

Vandreturen slutter i en thailandsk landsby nær Mae Wang floden, og hvis det ønskes kan I tage på en stille og rolig raftingtur på bambustømmerflåde ned ad floden.

Den samlede vandretid er cirka 4 timer og gode vandresko anbefales. Vi anbefaler at børn skal være mindst 8-10 år.

Turkode: EXCFMWHB

Varighed: 11 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00 - 19.00

Voksen fra kr. 1.240
Barn fra kr. 1.240

Togtur gennem den gamle by Lamphun | Chiang Mai

Tag det lokale tog gennem maleriske landskaber til byen Lamphun, den gamle hovedstad i Haripunchai kongedømmet.
Denne by er flere hundrede år ældre end Chiang Mai og emmer af historie. Oplev bl.a. de største seværdigheder og templer samt et farverigt, travlt marked. Fortsæt til det landlige Lamphun, hvor du besøger en Longan plantage. Sidst på eftermiddagen køres langs Ping floden tilbage til Chiang Mai.

Turkode: TLPH01

Varighed: 8-9 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 883
Barn fra kr. 413

Flight of the Gibbon - en dag fuld af adventure | Chiang Mai

Få en naturoplevelse ud over det sædvanlige og et adrenalin kick med 5 km ziplining mellem trætoppene i den 1500 år gamle jungle udenfor Chiang Mai.

Svæv højt mellem junglens trækroner og oplev stilheden og skønheden på nærmeste hold. På denne zipline tur får du et adrenalin kick og en oplevelse helt ud over det sædvanlige. Det er en af Asiens længste svævebaner, og i alt er der cirka 2½ times og 5 km ziplining ledsaget af 'skyrangers' som hjælper undervejs. Inden turen iføres du udstyr i form af hjelm og seletøj ligesom du naturligvis får nøje instrukser - og så er det afsted ud og opleve junglen fra oven som en gibbonabe.

Efter eventyret mellem trætoppene er der en times trekkingtur til en smukt vandfald og den pittoreske landsby Mae Kampong.

Bemærk: Alle personer med en højde over 1 meter kan deltage. Frokost eller middag på lokal restaurant er inkluderet i prisen.

Turkode: EXCFFOGA

Varighed: 7 timer
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 898
Barn fra kr. 898

En spændende dag i elefantlejr | Chiang Mai

Tilbring en spændende dag i elefantlejren i Mae Win, hvor du kan møde de grå giganter og nyde at bade dem.

Ved ankomst får du en hurtig introduktion til Tong Bai Elephant fonden og en grundlæggende viden om den asiatiske elefant, som er en truet dyreart. Efter formiddagen aktiviteter er der frokost med thaispecialiteter. Om eftermiddagen følger du med elefanterne ned til floden, hvor du kan bade sammen med dem og nyde samværet med de imponerende dyr.

Turkode: EXCFTBFA

Varighed: 8-9 timer
Afgang: Onsdag og lørdag kl. 8.30

Voksen fra kr. 1.401
Barn fra kr. 1.401

Sri Lanna Nationalpark med kajak og cykel | Chiang Mai

En spændende og aktiv dag, hvor du sejler i kajak og cykler i den spektakulære Sri Lanna nationalpark.

Først cykler du 15 km ad landeveje igennem frodige bambus- og bregnelunde, frugtplantager og smukke rismarker. Herefter padler du i kajak på Mae Ngud reservoiret. Undervejs indtages en lækker Lanna-frokost i et eksotiske, flydende bambushus på floden. Eftermiddagen kan bruges på at udforske søen i kajak, svømme eller finde en isoleret plet og nyde solen stråler.

Frokosten er inkluderet i prisen.

Turkode: CNXCCAT6

Varighed: 9,5 time
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 1.061
Barn fra kr. 1.061

Besøg de lokale | Chiang Mai

Kom helt tæt på de lokale med et besøg hos Lanna folket og lær om deres traditionelle liv i Chiang Mai.

Chiang Mai gemmer på en imponerende historie, som er interessant at dykke ned i. Byen var hovedstaden i Lanna kongeriget – et rige med millioner af rismarker. I dag er der stadig karaktertræk fra denne tid som er holdt ved lige, med hjælp fra Lanna folket,som er navnet på de lokale i området.

Gennem generationerne har Lanna folket vedligeholdt husene samt den omkringliggende natur på en helt unik måde, der sjældent ses i Chiang Mai. På denne udflugt får du således et indblik i, hvordan Lanna folket lever deres liv den dag i dag og vedligeholder de gamle traditioner. 

Du inviteres ind i hjemmet hos en af Lanna familierne, hvis slægt har levet i området gennem generationer. De vil give dig en rundtur i de frodige haver, der forsyner familien med frugter, grøntsager, urter og krydderier, som alle er vigtige ingredienser i en typisk nordthailandsk ret. Sammen vil du med den lokale familie kokkerere frokosten samt nyde den i hinandens selskab, hvilket alt sammen foregår i naturskønne omgivelser.

Turkode: EXCFLANA

Varighed: 6 timer
Afgang: Dagligt kl. 09.00 - 15.00

Voksen fra kr. 905
Barn fra kr. 905