Udflugter i Krabi

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Krabi

Nedenfor kan du se vores udflugter fra Krabi. Kontakt en af vores Thailand-specialister, for yderligere information eller hjælp til planlægningen af din rejse!
Læs mere

Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Hong Island med speedbåd | Krabi

Har du lyst til at opleve en dag i paradis? Besøg øen Koh Hong i Phang Nga Bay National Marine Park - en af Thailands smukkeste.

Øen byder på et unikt naturområde med kalkstens-øer, hvide strande og klare turkisgrønne laguner. Øen er kendt for sine fine snorkelmuligheder og smukke sandstrande og desuden får du mulighed for at opleve aber, fugle og varaner i deres naturlige omgivelser. Desuden byder turen også på stop på andre smukke øer i området, bl.a. Koh Pakbia og Koh Lading.

Frokost er inkluderet, og der serveres frisk frugt og vand.

Turkode: KBVKSFHSJT

Varighed: 5-6 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 482
Barn fra kr. 386

Udflugt i Phang Nga bugten inkl. James Bond Island | Krabi

En varieret heldagsudflugt med sejltur mellem Phang Nga bugtens fantastiske scenerier af klipper og øer, der rejse sig lodret af havet. Frokost på restaurant på pæle over havet og afslutningsvis sejltur i kano ledsaget af en guide.

Du bliver hentet på hotellet om morgenen. Kl. 09.00 starter formiddagens sejltur med longtail-båd gennem Phang Nga provinsens imponerende skærgår af smukke kalkstenklipper og øer. der rejser sig lodret af havet. Målet er øen Koh Tapoo, også kendt som James Bond Island, idet filmen Manden med den gyldne pistol delvist blev indspillet her.

Frokosten spises på en lokal restaurant og bagefter er der også tid til at gå en tur gennem den lille fiskerlandsby, der er bygget på pæle over havet. Dagen afsluttes med en sejltur i kano i det smukke landskab omkring øen Khao Tapu, hvor I ledesages af en guide. 

Frokost er inkluderet.

Turkode: KBVKSJBD

Varighed: 7 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 434
Barn fra kr. 347

Oplev fire øer med speedbåd | Krabi

En kort sejltur i speedbåd bringer dig til Pra Nang Beach på Railey. Her vil der være tid til ca. 1 times afslapning på stranden.
Afhængig af tidevandet fortsættes med speedbåd til enten Koh Kai, Koh Poda, Koh Tub, Koh Yawasam eller Tale Waek - sidstnævnte kan kun nås ved lavvande. På øerne Koh Poda og Koh Kai (Chicken Island) tilbringer i ca. 1 time på stranden, hvor du kan snorkle og nyde det farverige liv under havoverfladen. Efter en picnicfrokost på stranden returneres til Ao Nang stranden omkring klokken 14.00. Herfra køres du tilbage til dit hotel. Turen tilpasses tidevandet og alle tidspunkter er vejledende. Du informeres om programmet på selve dagen.

Frokost er inkluderet.

Turkode: KBVKSISLJT

Varighed: 5-6 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 434
Barn fra kr. 304

Phi Phi Island med speedbåd | Krabi

En 45 minutters tur med speedbåd bringer dig til Phi Phis klare, turkisgrønne vand.
Turen indebærer et stop ved Maya Bay, hvor Leonardo Di Caprio nød en svømmetur, den fantastiske Bamboo Island og dens spektakulære rev, hvor du kan snorkle. Frokosten bliver serveret på øens nordlige strande. Du vil have tid til at svømme og snorkle blandt de farverige fisk og koraller, som Phi Phi er så berømt for.

Turkode: KBVKSPPS

Varighed: 8-9 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.15

Voksen fra kr. 580
Barn fra kr. 406

Waree Raksa – unik spaoplevelse i junglen | Krabi

Nyd en unik spa oplevelse i junglen og lad dit sind og din krop og sjæl slappe af. Spaen er omgivet af et 4 hektar frodigt, tropisk landskab, og lige ved spaen ligger to sjældne, varme kilder.
De smukke omgivelser har en beroligende effekt på krop og sjæl: Friskt varmt kildevand, en rolig atmosfære med et idyllisk natursceneri og en rigdom af terapeutiske, naturlige skatte. De to små kilder blev opdaget ved en tilfældighed i 1989 under udgravning til brønde i en plantage. Vandet er 40-45 grader varmt, klart og lugtfrit, PH værdien er 6,9 og vandet er rigt på velgørende mineraler. Spaen tilbyder innovative spabehandlinger med mineraler, der fremmer dit velvære. 

Heldagsturen inkluderer:
  • Besøg ved lokalt frugtmarked på ved til spaen
  • Body scrub behandling med friske ingredienser
  • Hydroterapi: Kolde og varme bade, urtebad, thai yoga i kilden, nakke og skulder massage
  • Undervisning i thailandsk kunsthåndværk (blomsterguirlander)
  • Thai massage / aroma massage
  • Fodterapi
  • Frokost

Min. alder er 12 år.

Turkode: KBVKSWAR

Varighed: 7 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 743
Barn fra kr. 520

Halvdags thai-madlavningskursus | Krabi

Elsker du den eksotiske smag af thaimad? Har du lyst til at lære hemmelighederne bag autentisk thaimad?
Kendskabet til thaimad er en souvenir, som vil holde hele livet, og du vil kunne genkalde dig din ferie på Krabi på selv de mest regnfulde dage. Underviserne på madlavningskurset er meget erfarne thaikokke, som vil undervise dig i ingredienser, teknikker og den vigtige balance mellem smagsvarianterne.

Turkode: KBVKSCOK

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.00

Voksen fra kr. 411
Barn fra kr. 411