Udflugter i Krabi

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Krabi

Nedenfor kan du se vores udflugter fra Krabi. Kontakt en af vores Thailand-specialister, for yderligere information eller hjælp til planlægningen af din rejse!
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Hong Island med speedbåd | Krabi

Har du lyst til at opleve en dag i paradis? Besøg øen Koh Hong i Phang Nga Bay National Marine Park - en af Thailands smukkeste.

Øen byder på et unikt naturområde med kalkstens-øer, hvide strande og klare turkisgrønne laguner. Øen er kendt for sine fine snorkelmuligheder og smukke sandstrande og desuden får du mulighed for at opleve aber, fugle og varaner i deres naturlige omgivelser. Desuden byder turen også på stop på andre smukke øer i området, bl.a. Koh Pakbia og Koh Lading.

Frokost er inkluderet, og der serveres frisk frugt og vand.

Turkode: EXKFHISA

Varighed: 5-6 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 453
Barn fra kr. 339

Udflugt i Phang Nga bugten inkl. James Bond Island | Krabi

En varieret heldagsudflugt med sejltur mellem Phang Nga bugtens fantastiske scenerier af klipper og øer, der rejse sig lodret af havet. Frokost på restaurant på pæle over havet og afslutningsvis sejltur i kano ledsaget af en guide.

Du bliver hentet på hotellet om morgenen. Kl. 09.00 starter formiddagens sejltur med longtail-båd gennem Phang Nga provinsens imponerende skærgår af smukke kalkstenklipper og øer. der rejser sig lodret af havet. Målet er øen Koh Tapoo, også kendt som James Bond Island, idet filmen Manden med den gyldne pistol delvist blev indspillet her.

Frokosten spises på en lokal restaurant og bagefter er der også tid til at gå en tur gennem den lille fiskerlandsby, der er bygget på pæle over havet. Dagen afsluttes med en sejltur i kano i det smukke landskab omkring øen Khao Tapu, hvor I ledesages af en guide. 

Frokost er inkluderet.

Turkode: KBVKSJBD

Varighed: 7 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 509
Barn fra kr. 509

Oplev fire øer med speedbåd | Krabi

En kort sejltur i speedbåd bringer dig til Pra Nang Beach på Railey. Her vil der være tid til ca. 1 times afslapning på stranden.
Afhængig af tidevandet fortsættes med speedbåd til enten Koh Kai, Koh Poda, Koh Tub, Koh Yawasam eller Tale Waek - sidstnævnte kan kun nås ved lavvande. På øerne Koh Poda og Koh Kai (Chicken Island) tilbringer i ca. 1 time på stranden, hvor du kan snorkle og nyde det farverige liv under havoverfladen. Efter en picnicfrokost på stranden returneres til Ao Nang stranden omkring klokken 14.00. Herfra køres du tilbage til dit hotel. Turen tilpasses tidevandet og alle tidspunkter er vejledende. Du informeres om programmet på selve dagen.

Frokost er inkluderet.

Turkode: EXKHISLA

Varighed: 5-6 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 376
Barn fra kr. 376

En dag ved Phi Phi øerne | Krabi

Tag med på denne heldagsudflugt til Phi Phi øerne. Snorkel i det lune, klare vand, hæng ud på soldækket og oplev Phi Phis højdepunkter. Dagen afsluttes med en kold drink når solen går ned i horisonten.

Med vind i håret og duften af frisk havluft er du ombord en traditionel sejlbåd på heldagstur til Phi Phi øerne. Kursen er sat mod Maya bugten, hvor den kendte film ”The Beach” blev optaget. Undervejs er der mulighed for at hoppe i det lokkende og lune turkisblå hav med en snorkel i munden. Svøm på opdagelse i livet under havoverfladen fyldt med farverige fisk. Midt på dagen serveres en thailandsk frokostbuffet ombord tilberedt af skibets personale.

Der sejles videre til Phi Phis højdepunkter og undervejs er der fortsat mulighed for svømme- og snorkelture og naturligvis afslapning på de små øers flotte, hvide sandstrande. Udforsk Viking-grotten på den ubeboede ø Phi Phi Lee, oplev Bamboo Island og se den imponerende limstensklippe Hin Klang.

På vejen tilbage mod Krabi serveres kolde drinks og snacks ombord. Slap af på dækket og iagttag solen som langsomt forsvinder i horisonten - den perfekte afslutning på dagen.

Frokost, drikkevarer og snorkeludstyr er inkluderet.

Turkode: EXKFPPHA  

Varighed: 10-11 timer
Afgang: Mandag og onsdag kl. 08.00 i perioden 01. november - 14. april. Gennemføres ikke resten af året.

Voksen fra kr. 955
Barn fra kr. 955

Ø-liv på Koh Klang | Krabi

Oplev hverdagslivet på øen Koh Klang og få indblik i et traditionelt thailandsk landsbysamfund.

Kom med på en heldagsudflugt til øen Koh Klang og oplev et traditionelt landsbyliv, som stadig er stort set upåvirket af turismen. På Koh Klang har tiden mere eller mindre stået stille og øen er endnu ikke synligt påvirket af turistindustrien. Turen starter med et tidligt besøg på Krabis lokale marked, hvor bønder sælger deres friske madvarer. Herefter går du en kort tur i Krabis gamle bydel, hvorefter du vil begive dig mod Krabi-floden. På vejen nyder du en Dim Sum-morgenmad. Ombord på longtailbåden påbegynder du sejlturen mod Koh Klang. Undervejs glider du gennem Krabis frodige mangroveområde, der har et rigt natur- og dyreliv. På øen møder du både lokale bådebyggere, risbønder og batik-kunstnere. Du nyder din frokost ombord på en flydende restaurant i mangroveområdet.

Inkluderet er transport t/r til hoteller ved Ao Nang, Klong Muang og Tubkaak strandene, drikkevand på turen samt morgenmad og frokost.

Turkode: EXKHKKLA

Varighed: 8 timer
Afgang: Daglige afgange

Voksen fra kr. 563
Barn fra kr. 421