Rejser til Koh Samet

  • Rejsetid

    ca. 13 timer

  • Bedste årstid

    november - april

  • Tidsforskel

    +5/+6 timer

Koh Samet er en fredfyldt lille ø, velsignet med nogle af Østthailands fineste strande - en skøn lille perle.

Øen er let at overskue, blot omkring 6 kilometer lang og to-tre kilometer på det bredeste sted, og den er meget velegnet til nogle dages total afslapning i fred og ro. 

Koh Samet er også populær blandt thaierne selv, især i weekender og på lokale helligdage. På østkysten ligger mange små, dejlige strande, mens vestkysten byder på én skøn strand, Ao Prao. Netop her ligger to af de hoteller, vi anbefaler på Koh Samet, idyllisk og fredfyldt med ca.10 minutters kørsel til restauranter, barer og butikker på øens modsatte side.

Transport: Ca. 3 timers kørsel fra Bangkok til Rayong og herfra 15 min. sejlads til Koh Samet. Nationalparkentré på ca. kr. 50 pr. person betales på hotellet ved ankomst.
Læs mere
Vil du til Koh Samet?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Rikke, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.