Rejser til Koh Phra Thong

  • Rejsetid

    ca. 13 timer

  • Bedste årstid

    november - marts

  • Tidsforskel

    +5/+6 timer

Koh Phra Thong er for dig, der drømmer om lange sandstrande for dig selv, et dyreliv og smukke naturlandskaber.

Denne relativt ukendte ø ligger i Andamanerhavet omkring 3 timers kørsel nord for Phuket, og der er ikke mange turister, der finder vej hertil. Du kan derfor se frem til at ankomme på en skøn og natursmuk ø langt væk fra turiststrømmene med masser af tid til at slappe af og skrue tempoet helt ned. Faktisk mener nogle, at der er større chancer for at, at du møder næsehornsfugle eller havskildpadder på stranden end andre mennesker.

En anden ø-oplevelse

Hvis du har besøgt andre af Thailands smukke tropeøer, vil du få en anden ø-oplevelse på Koh Phra Thong – dels er her ikke mange turister, og dels er øens naturlandskaber meget anderledes end på Thailands øvrige øer, der ofte er frodig med grøn skov og vegetation. På Koh Phra Thong minder landskabet mere om en savanne med bølgede klitter og langt græs, og på sydvestkysten finder du 15 kilometer sandstrand med direkte adgang til det lune og klare Andamanerhav. Du har det hele for dig selv, og er omgivet af smuk natur og en fantastisk udsigt – samtidig kan du glæde dig til fantastisk svømning og snorkling i det klare vand. Derudover er Koh Phra Thong hjem for over 100 forskellige fuglearter samt havskildpadder og farverige fisk og koraller under havoverfladen.

Traditionel og moderne på én gang

På Koh Phra Thong synes tiden at være gået i stå – ikke meget kan forstyrre eller spolere den ro og idyl, der hersker på øen. Længes du derfor efter en rolig ferie med tid til at nyde naturen og udforske de mange smukke og sjældne dyrearter, er Koh Phra Thong højst sandsynligt noget for dig. På mange måder er Koh Phra Thong mødet med det simple liv, og øen er endda også fremme i tiden med et økovenligt resort, der tager højde for naturens ressourcer og bæredygtighed.


Læs mere
Vil du til Koh Phra Thong?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.