Rejser til Koh Munnork

  • Rejsetid

    ca. 13 timer

  • Bedste årstid

    november - marts

  • Tidsforskel

    +5/+6 timer

Søger du en unik ferieoplevelse, hvor du kan fortabe dig på en paradisø som Robinson Crusoe, så finder du det på Koh Munnork. En lille idyllisk paradisø med masser af skov, hvide strande og krystalblåt vand, så langt øjet rækker.

På trods af at mange danske turister valfarter til Thailand, er Koh Munnork i Siam-bugten stadig et sted, som de fleste har til gode at opleve. Øen er også noget ganske unikt, da den rummer Thailands eneste private ø-resort Koh Munnork Private Island, og her er derfor ingen lokale indbyggere, restauranter og butikker - kun resortet.

Fra Bangkok tager det 3 timer at køre til molen i Laem Tan, og herfra kommer du til Koh Munnork med privat båd, en 45 minutters sejltur. 

På Koh Munnork er det svært at forestille sig, at du kun er 3 timer fra metropolen og millionbyen Bangkok.

 

Læs mere
Vil du til Koh Munnork?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.