Det skønne thailandske køkken
Thailands køkken er kendt og elsket overalt i verden. Tænk bare på pad thai, satay-spyd og karryretter med mere eller mindre (eller rigtig meget mere!) smæk på chilien. Men dine madoplevelser afhænger meget af, hvor du rejser i Thailand.
På rejser til det sydlige Thailand smager du ofte karryretter baseret på kokosmælk og rød, gul eller grøn karrypasta. På rejser til det sydlige Thailands øer nyder du masser af fisk og skaldyr. På en ferie i det nordlige Thailand vil du opleve, at grøntsagerne har hovedrollen i de fleste retter, og en rejse hertil afslører andre smagsnuancer i krydringen fra fx friske krydderurter.
Lægger du vejen omkring Bangkok på din Thailand-rejse, er her madoplevelser for enhver smag og ethvert budget fra gourmetoplevelser i absolut verdensklasse til autentiske gadekøkkener. Lad os guide dig til en rejse med de bedste madoplevelser, uanset om du er til gastronomiske eventyr eller mere børnevenlige versioner af det thailandske køkken. Velbekomme!