Rejser til Koh Mak

  • Rejsetid

    ca. 13 timer

  • Bedste årstid

    november - marts

  • Tidsforskel

    +5/+6 timer

Den lille ø Koh Mak byder på en fredfyldt og afslappet atmosfære langt fra turismens alfarvej. Det perfekte sted at opleve et lille lokalt ø-samfund, gå ture på lange, gyldne strande med vajende palmer, slappe af med en god bog, svømme, snorkle og sejle i havkajak.

En ferie på Koh Mak lægger op til lange dovne feriedage ved de skønne strand med svajende palmer. Gå en tur i det hvide sand og opdag de små hoteller og restauranter gemt inde bag palmerne med udsigt til vandet, eller nyd solen på stranden eller ved poolen med en bog. Du kan også bare nyde synet af den idylliske skærgård med de nærliggende naboøer. Få en afslappende thaimassage i skyggen eller lej en scooter og udforsk øen.

Når dagen går på hæld, kan du nyde solnedgangen med en kølig drink i hånden. Efter mørkets frembrud tændes lysene på strandens hyggelige restauranter og lokker dig med grillet friskfanget fisk og skalddyr, som du kan spise ved borde i strandkanten. 

Koh Mak nåes med båd fra Koh Chang eller fastlandet, en sejltur på ca. 45 minutter. Øen ligger i marineparken, Koh Chang National Park, og der er flere gode snorkel- og dykkersteder i nærheden.

Læs mere
Vil du til Koh Mak?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Rikke, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.