Rejser til Koh Libong

  • Rejsetid

    ca. 13 timer

  • Bedste årstid

    november - marts

  • Tidsforskel

    +5/+6 timer

Udforsk ø-livet i det sydvestlige Thailand. Besøg Koh Libong, hvor stress er et ukendt begreb, og hvor sindsro er i fokus i helt unikke omgivelser. Oplev en usædvanlig natur med jungle og gyldne sandstrande, en fortryllende stjernehimmel og muslimske fiskebyer, hvor turisme næsten ikke er at bemærke.

Kun 30 minutter i båd fra fastlandet ligger Koh Libong, som er den største af Trang-øerne. Trods øens størrelsen er den knap så besøgt som sine naboøer i det sydvestlige Thailand. Koh Libong er således en attraktiv ø for dig, som ønsker et pusterum fra hverdagen og gerne vil helt ned i gear. Øen byder på en og samme tid på både afslapning og eventyr, og giver dig mange muligheder for at gå på opdagelse.

Du behøver ikke meget andet end kontanter på lommen, når du ankommer til dette helt uberørte barfodsparadis. Kontanterne er til gengæld også vigtige, da øen ingen banker eller pengeautomater har. 

Øst kontra vest

På øens vestside kan du nyde brede, gyldne sandstrande med interessante klippeformationer. Her er det muligt at bo i bungalows ved stranden og mærke roen, mens du nyder en kokosnød og lader solen varme din krop. Slap af i en hængekøje under palmetræerne eller følg stranden med bare fødder langs vandet og føl sandet mellem tæerne. På Koh Libongs vestside kan du også opleve imponerende solnedgange og en fortryllende stjernehimmel, når først mørket er brudt frem.
Den østlige side af øen adskiller sig fra det vestlige med sit særprægede landskab. Oplev et savannelignende landskab, hvor græs og cashew-træer pibler frem i sandets overflade. Derudover afslører den østlige side også et frodigt og bakket landskab med tæt skov, frugtplantager og et spændende dyre- og planteliv.

Aktiviteter på øen

Koh Libong har også en række udflugter, som du kan tage på under dit ophold på øen. Du kan blandt andet tage på en bådtur omkring Libong Archipelago Wildlife Reserve, hvor du, som et af de få steder i verden, kan opleve flere af de elskværdige søkøer, også kaldet dugongs.
Ønsker du i stedet aktiviteter på land, kan du udforske øens lokale liv bestående af et lille muslimsk fiskerisamfund, hvor du for alvor vil opleve øens unikke charme. Du kan også bevæge dig ud på øens nordspids, som byder på isolerede sandstrande. Skal der mere fart på ferien, kan du leje en knallert og udforske øen på egen hånd.
Koh Libongs kulinariske specialiteter er for eksempel lokale, eksotiske frugter, som kan nydes til morgenmad eller lokal friskfanget fisk serveret med øens lokale råvarer til aftensmad.

Perioden fra november til april er den bedste tid at besøge dette barfodsparadis.

 
Læs mere
Vil du til Koh Libong?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Rikke, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.