Udflugter på Koh Lanta

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter på Koh Lanta

Det er svært at kede sig, når man er i Thailand og på Koh Lanta er det ikke anderledes. Der findes mange gode udflugter, der kan gøre din ferie endnu bedre. Hvis du ikke finder lige det, du kunne tænke dig at opleve på en udflugt, så kontakt en af vores rejsespecialister, der så kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige udflugt.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

I kajak til Talabengs fantastiske huler | Koh Lanta

Oplev øen Talabeng, som er kendt for sine fantastiske huler og klippeformationer. I et roligt tempo udforskes området i kajak, og du besøger bl.a. den smukke ø, Bu Bu.
Som dagens højdepunkt udforskes Talabeng grotten. Picnic-frokost serveres på Talabeng Island, og der er også tid til flere svømmeture i løbet af dagen.

Frokost er inkluderet.

Turkode: LANKSKAY

Varighed: 6-7 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 376
Barn fra kr. 200

Heldags snorkeltur til Koh Rok øerne | Koh Lanta

En heldagstur til Koh Rok øerne med masser af tid til snorkling mellem farverige fisk og badning fra en dejlig sandstrand.

Denne heldagsudflugt går til Koh Rok øerne i Koh Lanta Marine National Park 50 km syd for Koh Lanta. Normalt er sigtbarheden under vandet rigtig fin (normalt minimum 14-20 meter), og i løbet af dagen er der snorkling tre forskelige steder med rev og farverige fisk. 

Efter en times sejltur med speedbåd er du fremme ved Koh Rok Yai og Koh Rok Noi. Efter en god lang snorkeltur mellem farverige klovnefisk og papegøjefisk mv. fortsættes til næste snorkelområde, hvor der også er afsat god tid til snorkling. Frokosten inklusive frugt og drikkevarer spises på en af øerne, og efterfølgende er der tid til at slappe af på den hvide strand og bade i det lune, klare vand. Først på eftermiddagen er det tid til dagens sidste snorkeltur før speedbåden atter sætter kursen tilbage mod Koh Lanta, og du er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

Frokost, frugt og drikkevarer er inkluderet.

Varighed: 8 timer
Afgang: Daglig kl. 08.00 i perioden 01. november - 30. april.

Voksen fra kr. 716
Barn fra kr. 451

Sejltur i mangroven og besøg i Lanta Old Town | Koh Lanta

En dejlig halvdagsudflugt med sejltur i mangroveskoven efterfulgt af et besøg i charmerende Lanta Old Town med hyggelige små forretninger og restauranter på pæle over havet. 

Efter afhentning på dit strandhotel går turen til Tun Yee Ping Eco Village, hvorfra sejlturen i mangroveskoven starter. På ved ud til longtail-båden ses masser af blå krabber mellem mangrovens rødder. Sejlturen med longtail-båd varer cirka en time, og du kan se mange af de dyr, der lever i mangroveskoven, ligesom du kan spotte forskellige arter af havfugle. Der sejles i de lidt mere åbne havområder men også gennem de helt smalle kanaler, som flere steder blot er et par meter bredde. Synet af de krabbeædende makak-aber, i området bliver med garanti et af turens højdepunkter.

Efter en time på vandet spises frokost på en lokal restaurant i Tun Yee Ping Fisherman Village. Herefter kørs til Koh Lanta Old Town. Byen er, som navnet antyder, en af øens ældste og indtil for 50 år siden også handels centrum indtil man byggede havnen i Saladan på nordkysten af øen. Oprindeligt var hovedparten af indbyggerne her handelsmænd fra Kina og Mellemøsten, og mange af de gamle kinesiske købmandshuse eksisterer stadig og er nu istandsatte butikker, restauranter og små overnatningssteder. Selvom den lille by mere eller mindre kun består af en hovedgade, er det hyggeligt at gå en tur her og få en drink på en af restauranterne på pæle over havet.

Frokost inkluderet. 

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt afgang kl. 08.30

Voksen fra kr. 538
Barn fra kr. 398