Udflugter på Koh Klang

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter på Koh Klang

På din rejse til Koh Klang har du mulighed for tilføje nogle udflugter, der gør din ferie ekstra spændende og speciel. Kontakt en af vores specialister og hør mere om udflugter, der kan tilføjes på din rejse til Thailand.

Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Oplevelser på Koh Klang | Koh Klang

Få et spændende indblik i øens kultur og beboernes leveveje. Afprøv eventuelt dine evner som batik-kunstner og besøg et træskærer-værksted.

Denne tur på Koh Klang byder på et godt indblik i lokalbefolkningens dagligdag og levevis helt upåvirket af turismen. Se rismarker og vandbøfler, besøg øens dygtige træskærer og afprøv eventuelt dine evner med batikmaling. Udflugten afsluttes med en frokost på en flydende restaurant med udsigt til mangroven.

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt kl. 10.00

Voksen fra kr. 348
Barn fra kr. 348

Mangroven omkring Koh Klang | Koh Klang

Ad smalle kanaler sejles gennem den tætte frodige mangrove, som udgør et vigtigt øko-system i Krabi-området. Turen bringer dig helt tæt på mangroveskovens varierede dyre- og fugleliv og fascinerende øko-system. 

Øen Koh Klang er for en stor del omkranset af uberørt mangrove, der gennemskæres af et utal af større og mindre kanaler. De frodige mangroveskove udgør et vigtigt øko-system, og forbinder samtidig området ved Krabi by med det åbne Andaman-hav.

Denne udflugt bringer dig ad smalle kanaler dybt ind i mangrovens forunderlige verden. Undervejs oplever du nogle af de mange dyr, fugle og krybdyr, der hører hjemme i området - f.eks. krabber, makak-aber, øgler, skarve, havørne mv. Du ser også de traditionelle fiskerhuse på pæle og oplever øboernes dagligliv langs kanalerne.

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt kl. 10.00

Voksen fra kr. 241
Barn fra kr. 241