Rejser til Koh Klang

 • Rejsetid

  ca. 13 timer

 • Bedste årstid

  november - marts

 • Tidsforskel

  +5/+6 timer

Koh Klang er ikke en ø, der inviterer til badeferie på smukke strande. Derimod giver den dig muligheden for at opleve et traditionelt og stressfrit ø-samfund med masser af aktiviteter.

Et par dage her giver dig rig mulighed for at opleve et lille ø-samfund med 5000 indbyggere, der helt uberørt af turismen lever et traditionelt og enkelt liv med fiskeri, dyrkning af ris og fremstilling af batikprodukter som de primære indtægtskilder. Til trods for at øen ligger tæt ved Krabi by, er et besøg her som at blive sat 30 år tilbage i tiden.

Sejlture, cykler og 'knallert-tuk-tuk'

Koh Klang er en lille fredfyldt ø helt uden biler, hvor al transport foregår på knallert og 'knallert-tuk-tuk' (knallert med sidevogn), og vejene svarer til cykelstierne i Danmark. Det er formentlig et af de lettest tilgængelige steder at opleve thai'ernes 'autentiske', enkle og stressfrie liv. Langs vejene ligger små og særdeles enkle restauranter, hvor du kan nyde et måltid og komme i kontakt med de lokale. Lej gerne en cykel og begiv dig ud på eventyr med et åbent sind for oplevelser og indtryk, tag på sejltur i mangroveområderne, mal batik under kyndig vejledning af en dygtig lokal kunstner. Alt sammen aktiviteter velegnede for både familier og par, og som giver et indblik i øens simple livsstil og tilbagelænede tempo. Desuden er øens rige fugleliv et paradis for fugleelskere.

Lille ø med blot ét hotel

Hovedparten af ø-boerne er muslimer, og de møder gæster med smil og interesse. Som besøgende er det imidlertid vigtigt at respektere den muslimske levevis på øen, som f.eks., at der ikke serveres svinekød, og at alkohol kun serveres på øens eneste hotel, Islanda Hideaway Resort.

Læs mere

Top oplevelser

Koh Klang

 1. 1

  Oplevelser på Koh Klang

  Få et spændende indblik i øens kultur og beboernes leveveje. Afprøv eventuelt dine evner som batik-kunstner og besøg et træskærer-værksted.

 2. 2

  Mangroven omkring Koh Klang

  Ad smalle kanaler sejles gennem den tætte frodige mangrove, som udgør et vigtigt øko-system i Krabi-området. Turen bringer dig helt tæt på mangroveskovens varierede dyre- og fugleliv og fascinerende øko-system. 

Vil du til Koh Klang?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Mark, Natascha, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.