Rejser til Koh Kho Khao

  • Rejsetid

    ca. 15 timer

  • Bedste årstid

    november til april

  • Tidsforskel

    +5/+6 timer

Koh Kho Khao er en relativt uopdaget tropeø nord for Khao Lak. Her går livet sin stille gang og i øens hovedby finder du et begrænset udbud af lokale restauranter og butikker. Til gengæld byder øen på en 18 km lang, indbydende og til tider næsten øde strand, uberørt natur og fantastiske solnedgange. Tag evt. på snorkel- eller dykkerudflugt til Surin- eller Similanøerne, som er kendt for deres farverige undervandsliv. 

Koh Kho Khao nord for Khao Lak er en ø, der stadig er forholdsvis uopdaget af turister. Her hersker en fredfyldt stemning, og det giver de perfekte rammer til alle, der søger en ferie i ro og idyl og komme helt ned i tempo i smukke tropiske omgivelser. Øens areal er på cirka 63 km2 og kun godt 1000 indbyggere lever her. Derfor er der rigtig god plads på øens næsten 20 kilometer lange gyldne strand med fint badevand, hvidt sand og palmer. Her kan du dase, gå ture i vandkanten, nyde stilheden og opleve fantastiske solnedgange.

Der er kun få hoteller på Koh Kho Khao, og derfor er udbuddet af lokale restauranter relativt begrænset. I hovedbyen findes 6-7 restauranter og resten ligger langs kysten og i nærheden af hotellerne. Du finder naturligvis lokale butikker, men ingen shopping ud over dagligvarer. 

Små landsbyer rundt omkring på øen, hvor de lokale lever og holder markeder, som de har gjort i årtier, gør, at Koh Kho Khao giver et autentisk indtryk af Thailand. Har du lyst, kan du udforske øen på egen hånd og tage på snorkeludflugt til Similan- eller Surinøerne, der byder på farverige undervandsverdener.

Bedste årstid: November - april. Fra august til oktober frarådes det i visse perioder at bade i havet pga. stærk understrøm. Ligeledes vil de fleste hoteller være lukket i denne periode.
Transport: Fra Phuket lufthavn er der knap 2 timers kørsel nordpå forbi Khao Lak, efterfulgt af en 10-15 minutters sejltur til Koh Kho Khao. Afstand til Phuket ca. 75 km og til Khao Lak ca. 30 km.
Læs mere
Vil du til Koh Kho Khao?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Mark, Rikke, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.