Rejser til Koh Kho Khao

  • Rejsetid

    ca. 15 timer

  • Bedste årstid

    november til april

  • Tidsforskel

    +5/+6 timer

Er du til lange smukke strande, uberørt natur og underskønne solnedgange?

I så fald vil Koh Kho Khao ikke skuffe dig. Den relativt ukendte tropeø ligger i Andamanhavet, tæt ved kysten nord for Khao Lak. Sejlturen er så kort, at det mere føles som at krydse en flod end at sejle til en ø. Der er ingen bjerge, og naturen på Koh Kho Khao minder med sit flade mangrovelandskab på østkysten om fastlandets mangrovekyststrækning.

Rejser til Koh Kho Khao i Thailand - palme på strand

Koh Kho Khao – som Thailand var engang

På Koh Kho Khao går livet sin stille gang. Ved molen ligger øens by, Baan Pak Koh. Her finder du nogle få restauranter, souvenirboder, knallertudlejere, et par skræddere og en bar. Den er til at overskue. Det er for at nyde den 18 kilometer lange, indbydende og til tider næsten øde strand, at du skal vælge en rejse til Koh Kho Khao. Fra øen kan du også tage på snorkel- eller dykkerudflugt til Surin- eller Similanøerne, som er kendt for deres farverige undervandsliv. 

Daseferie og solnedgange på uendelig strand

På Koh Kho Khao hersker en fredfyldt stemning, hvilket giver de helt perfekte rammer, når du søger en ferie i ro og idyl. Her kan du komme helt ned i tempo i smukke, tropiske omgivelser. Øens areal er på cirka 63 km2 og kun godt 1000 indbyggere lever her. Derfor er der rigtig god plads på øens næsten 20 kilometer lange gyldne strand med fint badevand, hvidt sand og palmer. Her kan du dase, gå ture i vandkanten, nyde stilheden og opleve fantastiske solnedgange.

Koh Kho Khao - hvor skal man bo?

Der er kun få hoteller på Koh Kho Khao, og derfor er udbuddet af restauranter relativt begrænset. I hovedbyen Baan Pak Koh findes 6-7 restauranter og resten ligger langs kysten og i nærheden af hotellerne. Du finder naturligvis et par souvenirbutikker, men ellers ingen shopping ud over dagligvarer. Se vores foretrukne hotel her

Koh Kho Khao - hvad skal man opleve?

Små landsbyer rundt omkring på øen, hvor de lokale lever og holder markeder, som de har gjort i årtier, gør, at Koh Kho Khao giver et autentisk indtryk af Thailand. Har du lyst, kan du udforske øen på egen hånd og tage på snorkeludflugt til Similan- eller Surinøerne, der byder på farverige undervandsverdener.

Hvordan kommer man til Koh Kho Khao?

Fra Phuket Lufthavn er der knap to timers kørsel nordpå forbi Khao Lak, efterfulgt af en 10-15 minutters sejltur til Koh Kho Khao. Afstanden til Phuket er cirka 75 km og til Khao Lak omkring 30 km.

Koh Kho Khao - hvornår er bedst?

Den bedste årstid at rejse til Koh Kho Khao er fra november til april. Fra august til oktober frarådes det i visse perioder at bade i havet på grund af en stærk understrøm. Ligeledes vil de fleste hoteller være lukket i denne periode. Læs mere om vejret i Thailand her

Skal vi hjælpe dig?

Ønsker du at tage til Koh Kho Khao på din næste oplevelsesrejse og måske kombinere et ophold på øen med et øhop til de omkringliggende øer, kan du sende en rejseforespørgsel. Så vil en af vores dygtige rejsekonsulenter hjælpe dig med at skræddersy din rejse helt efter dine ønsker og behov. 

Send en rejseforespørgsel

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Vil du til Koh Kho Khao?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Rikke, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.