Udflugter på Koh Chang

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter på Koh Chang

På Thailands næststørste ø Koh Chang har du mulighed for at tage på mange forskellige udflugter. Om du er til ridetur på elefant eller en kokketime i thailands mad, så kan du opleve det her. Vores rejsespecialister står selvfølgelig til rådighed og vil med glæde give forslag og guide dig til de udflugter, der passer lige ind i den rejse, du har drømt om.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Det ukendte Koh Chang | Koh Chang

Første stop er Koh Changs "åndehus", som er et af øens helligste steder. Fortsæt langs Koh Changs smukke og sjældent besøgte østkyst med tid ved vandfaldet, Klong Nonsi. Fortsæt dagen med en sejltur i longtail-båd eller kano. 

Første stop er Koh Changs "åndehus", som er et af øens helligste steder. Fortsæt langs Koh Changs smukke og sjældent besøgte østkyst med tid ved vandfaldet, Klong Nonsi. En kort vandretur fører jer op til vandfaldet, hvor der er afsat tid til afslapning. Herefter er det tid til en sejltur i mangroveskoven - enten i longtailbåd eller på egen hånd i kano. Tilbage på fastlandet kan du efterfølgende nyde den smukke udsigt over øen fra et udsigtspunkt. Frokosten indtages på en af Koh Changs bedste fiskerestauranter og efter en kortere gåtur i den tropiske skov, Salak Phet er det tid til at vende tilbage til hotellet efter en dejlig dag.

Bemærk: Frokost er inkluderet i prisen. Turen gennemføres ved minimum 4 personer.

Turkode: TRDMKUKC

Varighed: 7,5 time
Afgang: Mandage og torsdage kl. 8.30

Voksen fra kr. 428
Barn fra kr. 428

Snorkeludflugt med speedbåd | Koh Chang

Med kursen mod sydvest sejler I til Koh Chang Marine National Park, der byder på nogle af områdets bedste dykkersteder.
Besøg de hvide strande og udforsk det smukke Ko Rang øhav, som er det primære ynglested for den truede hawksbill havskildpadde. Efter et ophold sejler I videre til Ko Mak, som er den mindste af de 3 hovedøer i nationalparken. Her indtager I en god frokost på en lokal restaurant. Om eftermiddagen er det igen tid til at udforske livet under havets overflade ved revene omkring Koh Mak og Koh Kham, inden turen går tilbage til Koh Chang.

Turen gennemføres kun i perioden 01. november til 30. april grundet vejret og ved minimum 4 personer. Frokost er inkluderet.

Turkode: TRDMKKTK

Varighed: 8 timer
Afgang: Mandage, torsdage og lørdage kl. 08.30 (november til april)

Voksen fra kr. 841
Barn fra kr. 841