Our Jungle House

Thailand - Khao Sok

  • Eco-resort i Thailands ældste regnskov
  • Bo midt i privatejet regnskov inde i nationalparken
  • Hytter eller trætophuse med udsigt til lille flod
  • Tæt kontakt med naturen - perfekt til familierejsen
  • Oplev vilde dyr og sjældne planter

Eco-resortet, Our Jungle House, blev grundlagt i 1984 af Dick Sandler, som var en pioner indenfor øko-turisme i Thailand.

Our Jungle House er omgivet af mere end 10.000 m2 privatejet regnskov inde i nationalparken, og placeringen ved floden og de tårnhøje kalkstensklipper, der omkranser området, gør stedet utroligt smukt og fredfyldt. 

Det centrale spise- og barområde er rigtig hyggeligt og et skønt sted at mødes efter dagens mange aktiviteter, og Wi-Fi er tilgængeligt. Herfra udgår stier på 300 meter langs flodbredden, som er oplyste om aftenen. Langs stierne ligger de unikke trætop-huse, nogle med plads til en familie på 4 personer, og de har alle en stor balkon, hvorfra du kan nyde de fantastiske omgivelser. 

Hvis du ikke ønsker at bo i et trætop-hus, så tilbydes også overnatning i hytter, der enten ligger på græsplænen tæt ved fællesområdet eller mellem trætop-husene. Alle trætop-huse og hytter har naturligvis eget badeværelse med toilet og varmt vand i bruseren, men badeværelset er delvist åbent, så du hele tiden er i tæt kontakt med naturen. Sengene har naturligvis myggenet, og ventilatorer stilles til rådighed, hvis ønsket (ingen aircondition). 

Our Jungle House er et rent paradis for naturelskere og et romantisk ’getaway’ for par, som søger oplevelser i regnskoven, men stedet er også særdeles populært blandt familier pga. de mange naturoplevelser og aktiviteter, som kan tilpasses børn. Khao Soks Nationalpark dækker 739 km2 og grænser op til flere beskyttede områder, der udgør Thailands største (og sidste) ubeboede naturområde. 

De tågeslørede skove indeholder både sjældne og smukke planter og dyr såsom vilde elefanter, næsehornsfugle og kæmpestore Rafflesia blomster. Nationalparken er hjemsted for over 50 arter pattedyr, 300 fuglearter og adskillige egnsknyttede orkideer og palmetræer. Gibbonaber, næsehornsfugle og andre fugle i strålende farver er ikke et ualmindeligt syn, når du tilbringer dagene med at vandre, svømme, sejle i kano eller krydser Cheow Lan søen på en ekspedition. 

Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha, Mark, Birgitte, Jakup, Martin

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.