Udflugter i Khao Lak

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Khao Lak

På din rejse til Khao Lak har du mulighed for tilføje nogle udflugter, der gør din ferie ekstra spændende og speciel. Der findes forskellige flotte cykelruter, snorkling, elefantsafari og meget andet. Kontakt en af vores specialister og hør mere om udflugter, der kan tilføjes på din rejse til Thailand.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Naturskøn oplevelse og sejltur i Khao Sok Nationalpark | Khao Lak

Khao Sok nationalpark er med sine 4.400 km2 den største i Sydthailand.

Den smukke Cheow Lan sø udgør en del af nationalparken og området byder på fantastiske udsigtsposter, bjerge, kalkstensklipper, jungle og masser af dyreliv. Efter en fascinerende 70-minutters sejltur i long-tail båd, ankommer du til rangerstationen. Herfra starter et trek gennem junglen, som bringer dig til Namtaloo-hulen, som udforskes med pandelamper. En smal 600 meter lang sti følger floden og leder besøgende gennem hulen, og undervejs ses søjler, drypsten og kalkstensformationer. Efter en frokost på rangerstationen er der afsat tid til en svømmetur. Med long-tail båd sejles tilbage til dæmningen, og herefter køres tilbage til Khao Lak med et kort ophold i Takuapa undervejs. En naturskøn oplevelse, som sætter sig fast på nethinden.

Bemærk: Frokost er inkluderet i prisen. Entré til nationalparken er ikke inkluderet i prisen og betales lokalt (ca. 400 THB voksen / 200 THB barn under 12 år).

Turkode: EXKFCLLA

Varighed: 11 timer
Afgang: Mandage, onsdage og fredage kl. 7.00

Voksen fra kr. 1.167
Barn fra kr. 818