Udflugter i Khao Lak

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Khao Lak

På din rejse til Khao Lak har du mulighed for tilføje nogle udflugter, der gør din ferie ekstra spændende og speciel. Der findes forskellige flotte cykelruter, snorkling, elefantsafari og meget andet. Kontakt en af vores specialister og hør mere om udflugter, der kan tilføjes på din rejse til Thailand.
Læs mere

Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Naturskøn oplevelse og sejltur i Khao Sok Nationalpark | Khao Lak

Khao Sok nationalpark er med sine 4.400 km2 den største i Sydthailand.

Den smukke Cheow Lan sø udgør en del af nationalparken og området byder på fantastiske udsigtsposter, bjerge, kalkstensklipper, jungle og masser af dyreliv. Efter en fascinerende 70-minutters sejltur i long-tail båd, ankommer du til rangerstationen. Herfra starter et trek gennem junglen, som bringer dig til Namtaloo-hulen, som udforskes med pandelamper. En smal 600 meter lang sti følger floden og leder besøgende gennem hulen, og undervejs ses søjler, drypsten og kalkstensformationer. Efter en frokost på rangerstationen er der afsat tid til en svømmetur. Med long-tail båd sejles tilbage til dæmningen, og herefter køres tilbage til Khao Lak med et kort ophold i Takuapa undervejs. En naturskøn oplevelse, som sætter sig fast på nethinden.

Bemærk: Frokost er inkluderet i prisen. Entré til nationalparken er ikke inkluderet i prisen og betales lokalt (ca. 400 THB voksen / 200 THB barn under 12 år).

Turkode: PGAHCCLE

Varighed: 11 timer
Afgang: Mandage, onsdage og fredage kl. 7.00

Voksen fra kr. 766
Barn fra kr. 464

Halvdags cykeltur i Khao Lak området (17 km) | Khao Lak

Efter afhentning på dit hotel starter cykelturen ved 08.30 tiden.
Turen starter i en lille landsby, hvor du bl.a. ser hvordan de lokale i arbejder for at være selvforsynende og bl.a. dyrker peanuts, fremstiller palmeolie og udvinder gummi. I roligt tempo cykles gennem det frodige landskab og undervejs får du et godt indblik i de lokales nøjsomme liv. Gør stop ved et buddhistisk tempel, men husk at tildække skuldre og ben hvis du vil indenfor. Sidst men ikke mindst byder turen på rolig rafting på floden, og undervejs kan du tage en afkølende svømmetur.  Ved 13-tiden er du tilbage på hotellet efter en aktiv dag fuld af indtryk.

Bemærk: Turen gennemføres ved min. 4 personer. Inkl. cykelhjelm, frugt og sodavand.

Varighed: 5 timer
Afgang: Mandage og onsdage kl. 8.00

Voksen fra kr. 399
Barn fra kr. 235

Heldags cykeltur gennem uberørte omgivelser (40 km) | Khao Lak

Efter afhentning på dit hotel starter cykelturen ved 08.30 tiden. I roligt tempo cykles gennem det frodige landskab og små landsbyer.
Dagens først stop er ved en lokal håndværker, der fremstille bambus møbler.

Kør af cykelstier gennem plantager og regnskov og sluttelig, efter en kort gåtur, nås frem til et smukt vandfald, hvor du kan nyde en forfriskende dukkert.  Frokosten spises i de smukke omgivelser akkompagneret af lyde fra junglen. Herefter går turen hjemad ad små veje gennem den uberørte natur, og ved 16-tiden er du tilbage på hotellet efter en aktiv dag fuld af uforglemmelige oplevelser.

Turen gennemføres ved min. 4 personer. Inkl. cykelhjelm, frokost og sodavand.

Varighed: 8 timer
Afgang: Tirsdage og torsdage kl. 8.00

Voksen fra kr. 564
Barn fra kr. 564

På tur i de tropiske mangroveskove | Khao Lak

Dagen starter med et besøg i Sri Phang Nga Nationalpark, hvor du skal på en 90 minutter vandretur gennem det tropiske område til et imponerende vandfald.

Herefter bydes på frokost i parkens restaurant. Efter frokost fortsættes til Takuapa, hvor du skal på sejltur i kano gennem de tropiske mangroveskove. Dagen afsluttes med et besøg er den gamle by, Takuapas som blev grundlagt af kinesiske købmand og minearbejdere, og du hører byens 250 års historie.

Turkode: PGAHCMRA

Varighed: 10 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 719
Barn fra kr. 441

Snorkeludflugt med katamaran til Similan Islands | Khao Lak

Similan Islands er et af Thailands så absolut bedste steder at snorkle og dykke. Her finder du krystalklart vand med en stor artsrigdom af farverige revfisk i alle størrelser.
Ø-gruppen byder på smukke strande afbrudt af pittoreske klippeformationer, men bemærk at du ikke kommer i land på øerne på denne udflugt.
Turen fra Khao Lak til Similan Islands tager 2 timer om bord på katamaranen MV Stingray, som med en længde på 23 meter og bredde på 7 meter sikrer dig en rolig sejlads. Fremme ved Similan Island vil en snorkel guide hjælpe dig med at få de bedst mulige snorkeloplevelser.

Bemærk at du gratis kan låne snorkeludstyr, og at der også vil være dykkere med på turen. Entré til Similan Island nationalparken (cirka THB 400 svarende til DKK 85,-) er ikke inkluderet i prisen men betales separat ved ankomst til øerne. Transport fra/til dit hotel i Khao Lak er inkluderet i prisen.

Turkode: PGASBSIN

Varighed: 8 timer
Afgang: Mandage, onsdage og fredage kl. 8.00 (novermber til april)

Voksen fra kr. 701
Barn fra kr. 350

Tempel og kalkstenshule i Phang Nga | Khao Lak

Fra Khao Lak køres gennem Phang Nga provinsens smukke landskaber mod Krabi.
Dagens første stop er Thaput, derefter fortsættes til Wat Prasat Nalakhiring templet og en enestående kalkstenshule med mange søjler og drypsten. I Wat Tam Sua, som betyder tigerhuletempel, kan du lære mere om buddhismen og vandre i en dal med over 1000 år gamle træer. Frokosten indtages ved Ao Nang stranden med udsigt til øerne i horisonten. En sejltur i longtail-båd bringer dig langs Ao Nang kysten til Railey stranden hvor der gøres stop. Tag f.eks. en afkølende dukkert eller bestig den stejle klippe op til Princess Cave. Turen fortsætter mod ‘klong Song Nam', et naturvidunder hvor fersk- og saltvand er blandet sammen. Vandet er yderst klart og rent, og der er selvfølgelig afsat tid til en svømmetur her. En begivenhedsrig dag er slut, og du køres tilbage til dit hotel i Khao Lak.

Bemærk: Frokost er inkluderet i prisen.

Turkode: PGAHCPGC

Varighed: 10 timer
Afgang: Tirsdage og lørdage kl. 7.30

Voksen fra kr. 719
Barn fra kr. 441