Udflugter i Khao Lak

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Khao Lak

På din rejse til Khao Lak har du mulighed for tilføje nogle udflugter, der gør din ferie ekstra spændende og speciel. Der findes forskellige flotte cykelruter, snorkling, elefantsafari og meget andet. Kontakt en af vores specialister og hør mere om udflugter, der kan tilføjes på din rejse til Thailand.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Naturskøn oplevelse og sejltur i Khao Sok Nationalpark | Khao Lak

Khao Sok nationalpark er med sine 4.400 km2 den største i Sydthailand.

Den smukke Cheow Lan sø udgør en del af nationalparken og området byder på fantastiske udsigtsposter, bjerge, kalkstensklipper, jungle og masser af dyreliv. Efter en fascinerende 70-minutters sejltur i long-tail båd, ankommer du til rangerstationen. Herfra starter et trek gennem junglen, som bringer dig til Namtaloo-hulen, som udforskes med pandelamper. En smal 600 meter lang sti følger floden og leder besøgende gennem hulen, og undervejs ses søjler, drypsten og kalkstensformationer. Efter en frokost på rangerstationen er der afsat tid til en svømmetur. Med long-tail båd sejles tilbage til dæmningen, og herefter køres tilbage til Khao Lak med et kort ophold i Takuapa undervejs. En naturskøn oplevelse, som sætter sig fast på nethinden.

Frokost er inkluderet i prisen. Entré til nationalparken er ikke inkluderet i prisen og betales lokalt (ca. 400 THB voksen / 200 THB barn under 12 år).

Turkode: EXKFCLLA

Varighed: 11 timer
Afgang: Mandage, onsdage og fredage kl. 7.00

Voksen fra kr. 1.084
Barn fra kr. 759

Snorkeludflugt til Surin Islands | Khao Lak

Er du vild med at snorkle? Så tag med på denne heldagsudflugt til de idylliske Surin-øer med indbydende hvide strande og et af Thailands absolut bedste steder at snorkle.

Omkring 100 kilometer vest for Khao Lak ligger Surin-øerne midt i Mu Koh Surin Marine National Park. Efter cirka 1½ times sejlads nås nationalparken, hvor de fem paradisøer titter frem med deres frodige grønne midte og hvide sandstrande omgivet af det lune turkisblå hav.

Sejl mellem øerne og udforsk med en snorkel hvad der gemmer sig under havets overflade. For havet mellem øerne byder på en stor artsrigdom af farverige revfisk i alle størrelser, og måske du endda er heldig at møde en af de grønne havskildpadder. Hvis du trænger til en pause fra snorklen, kan du slappe af på en af de indbydende strande, hvor du også skal nyde en thailandsk frokost.

Inden båden returnerer til Khao Lak besøges en lille fiskerlandsby beboet af ”Moken-folket”, som er havsigøjnere med en imponerende viden om undervandslivet i området.

Transport fra/til dit hotel i Khao Lak, snorkeludstyr samt frokost og vand/sodavand er inkluderet i prisen.

Turkode: EXKFSNKA

Varighed: 10 timer
Afgang: Dagligt kl. 07.00-17.00 (kun i perioden15. oktober - 15. maj)

Voksen fra kr. 915
Barn fra kr. 640

Kærligt møde med elefanter | Khao Lak

Mød en lokal familie i Khao Sok Nationalparken, der dedikeret tager sig af en elefant, der tidligere har transporteret turister, og få et indblik i deres dagligdag. En udflugt for dig, der ønsker en unik elefantoplevelse i private rammer. Nyd også en traditionel sydthailanske frokost med en thai-familie og kom med på rundtur i tropiske frugthaver.

Den dedikerede familie har udelukkende fokus på elefantens velbefindende, og derfor accepteres kun 12 gæster pr. dag. Det giver dig mulighed for at interagere med elefanten og få et godt indblik i de thailandske elefanters historie. Du møder træneren og hans familie, der tager sig af elefanten, og får mulighed for at deltage i deres daglige omgang og rutiner med 'den grå kæmpe' som f.eks. at tilberede mad, fodre og bade den. Sidst på programmet er plantning af nye sukkerør, som elefanten og 'dens familie' kan nyde godt af i fremtiden.

Så forlades 'elefantfamilien'. Efter et fotostop ved en pittoresk hængebro over Saeng-floden med udsigt over thailandske træhuse omgivet af frugthaver midt i junglen er dagens næste oplevelse et lille lokalsamfund, hvor beboerne arbejder på at bevare regnskoven og den frodige natur. Her skal du nyde en traditionel sydthailandsk frokost med en thai-familie efterfulgt af en guidet tur i frugthaverne. Sidst på eftermiddagen returneres til dit hotel i Khao Lak.

Transport fra/til dit hotel i Khao Lak er inkluderet i prisen.

Turkode: EXKFEELBKH

Varighed: 7-8 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00 - 15.30

Voksen fra kr. 1.364
Barn fra kr. 1.364

Bådtur fra Khao Lak | Khao Lak

Kom med på en heldagstur gennem Khao Laks mangrovebevoksning og videre langs kysten på udkig efter legesyge delfiner.

Den lille cruisebåd tager dig gennem Khao Laks mangrove, et særligt tropisk område, hvor buske og træer vokser i saltvandet og danner skov- og sumpområder. Herefter sejler du langs Khao Laks imponerende kyststrækning. Undervejs besøger du en skøn og uforstyrret strand og sejler forbi Monkey Beach, hvor du kan være heldig at spotte de små aber lege på stranden. Glæd dig til en dag på havet med vind i håret, afslapning på soldækket og forhåbentligt med følgeskab af delfiner. Der vil være mulighed for at snorkle, forsøge sig med at fiske eller blot tage sig en svømmetur i bølgen blå.

Inkluderet er transport t/r, til hoteller i Khao Lak, drikkevand til turen, samt en thai-frokostbuffet ombord på båden.

Turkode: EXKFKDCA

Varighed: Kl. 08.00 - 15.30
Afgang: Onsdag, fredag og søndag

Voksen fra kr. 584
Barn fra kr. 413