Udflugter i Khanom

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Khanom

På din rejse til Khanom har du mulighed for tilføje nogle udflugter, der gør din ferie ekstra spændende og speciel. Du kan opleve de sjældne lyserøde delfiner, områdets smukke drypstenshuler eller tage på en trekkingtur i Khao Luang Nationalpark og opleve Sydthailands højeste og meget smukke vandfald, Krung Chiang. Kontakt en af vores specialister og hør mere om udflugter, der kan tilføjes på din rejse til Thailand.

Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Oplev de sjældne lyserøde delfiner | Khanom

Halvdags sejltur med mulighed for at opleve de sjældne lyserøde delfiner, mangroveskov og øen Koh Nui Nork.

Lyserøde delfiner - det lyder næsten uvirkeligt, ikke? På denne halvdagsudflugt oplever du med stor sandsynlighed de sjældne, lyserøde delfiner, som lever i havet ud for Khanom - et af de få steder i verden hvor denne sjældne delfinart holder til permanent. Du sejler i en longtail-båd eller en fiskerbåd, og den lokale ekspert har stort kendskab til delfinerne og ved hvor de holder til, så der er stor sansynlighed for, at du får de sjældne og elegante dyr at se. Sejlturen går også til et mangrove område og der gøres stop på øen Koh Nui Nork, hvor du hører historien om den buddhistiske munk Luang Pu Thuat, der forliste her med sit skib under en storm.

Varighed: 3 timer
Afgang: Kl. 08.00

Voksen fra kr. 451
Barn fra kr. 265

Khanom byrundtur og sjældne lyserøde delfiner | Khanom

Afvekslende heldagstur med sejltur, måske lyserøde delfiner, små lokale øer og tilbage på land igen en fiskespa, stalakitter og stalagmitter i Khao Wang Thong grotten og svømmetur ved Samed Chung vandfaldet.

På den første del af dagens tur er der store chancer for at se de sjældne, lyserøde delfiner, som lever i havet ud for Khanom - et af de få steder i verden hvor denne sjældne delfinart holder til permanent. Du sejler i en longtail-båd eller en fiskerbåd, og den lokale ekspert har stort kendskab til delfinerne og ved hvor de holder til, så der er stor sansynlighed for, at du får de sjældne og elegante dyr at se. Sejlturen går også til et mangrove område, mellem de mange små øer og der gøres stop på øen Koh Nui Nork, hvor du hører historien om den buddhistiske munk Luang Pu Thuat, der forliste her med sit skib under en storm.

Så er det tid at gå på land igen.Efter en dejlig og traditionel thai-frokost på en lokal restaurant besøges et fiskespa - en sjov og anderledes oplevelse. Turen fortsætter til Khao Wang Thong grotten med stalaktitter og stalakmitter i forunderlige former. Inden turen går tilbage til hotellet, er der tid til et stop ved Samed Chun vandfaldet, hvor du kan tage en afkølende dukkert. 

Varighed:
Afgang:

Voksen fra kr. 716
Barn fra kr. 530

Trekking i Khao Luang National Park | Khanom

Heldags trekkingtur i Khoa Luang National Park med erfaren lokal guide.

Kom med på en heldags trekkingtur i den smukke Khao Luang Nationalpark og oplev bl.a. Sydthailands højeste og meget smukke vandfald, Krung Chiang samt parkens varierede flora og fauna. Selve trekkingturen er på 4 km og ledes af en erfaren lokal guide. Frokost er inkluderet og spises ved vandfaldet. Du hentes på hotellet ved 8-tiden og er tilbage ved 17-tiden.

Varighed: 9 timer
Afgang: Kl. 08.00

Voksen fra kr. 743
Barn fra kr. 530