Udflugter i Hua Hin

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Hua Hin

Hua Hin har et væld at sjove udflugter, som gør din rejse endnu bedre. Der findes snorkling, cykeltur eller en sejltur ned af den legendariske River Kwai. Kontakt en af vores Thailands-eksperter, der kan hjælpe dig med at finde lige de udflugter, der gør din rejste til Thailand helt unik.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Cykeltur langs strande ved grænsen til Myanmar | Hua Hin

En heldags cykeltur ad små veje og cykelstier fra grænsen til Myanmar langs dejlige, uberørte strande og gennem smukke landskaber til Hua Hin. En tur på i alt 42 km - let til moderat grad. 

Vi kører i bil sydpå til Myanmars grænse (en tur på ca. 1½ time), hvor vi besøger et spændende lokalt markedi byen Sansingkhan. Herefter springer vi på cyklerne og turen går primært nedad bakke med stop ved et lille akvarium (Waghor Aquarium) og videre i roligt tempo langs kysten til Thai Air Force Base. Der er naturligvis tid til at gøre stop ved de mange steder på ruten, som byder på spektakulære udsigter. Vi nyder frokosten på stranden ved Lime Bay, før cykelturen går videre langs tre dejlige strande til foden af et bjerg, hvor der er mulighed for at fodre bladaber. Har du lyst og energi kan du bestige bjerget og nyde den fantastiske udsigt over de omkringliggende strande fra toppen. Herefter fortsættes i roligt tempo langs Prachuap Bay til Little Bay, hvor vi skal se et gammelt,smukt tempel af teaktræ. Sidst på dagen returneres til Hua Hin. Hele cykelturen er på 42 km og foregår primært på lige strækninger og nedad bakke på små veje og cykelstier. Turen starter og slutter i Hua Hin.

Niveau: Let til moderat, så egnet til almindelige cyklister og familier med større børn. Cykel distance: 42 km.

Turkode: EXHFBURA

Varighed: 8 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 934
Barn fra kr. 934

Snorkel-udflugt til øen Koh Talu | Hua Hin

To timers kørsel syd for Hua Hin ligger den lille ø Talu med hvide sandstrande og et koralrev, der vrimler med farvestrålende fisk i alle former og farver.

Nyd en dag på en pittoresk lille ø, Koh Talu med svømning, snorkling, afslapning på stranden eller trekking rundt om øen. Frokost serveres på en lokal restaurant på øen.

Frokost er inkluderet i prisen.

Turkode: EXHFTALA

Varighed: 9 timer
Afgang: Torsdage kl. 07.00

Voksen fra kr. 820
Barn fra kr. 820