Rejser til Dolphin Bay og Prachuap Khiri Khan

  • Rejsetid

    ca. 13 timer

  • Bedste årstid

    november - april

  • Tidsforskel

    +5/+6 timer

Dolphin Bay og Prachuap Khiri Khan-provinsen ligger syd for Hua Hin langs Thailands østlige kyst.

Her finder du den søvnige og charmerende lille fiskerlandsby, Huay Yangi, ved en stor bugt, og de smukke omgivelser er perfekte til et ophold i fred og ro. Der er knap 100 kilometer til turistområdet Hua Hin, men de ekstra kilometers rejse kan godt betale sig, hvis du er til uberørt natur, små charmerende templer, klart vand og vajende palmer langs kilometervis af næsten mennesketomme strande.
Der er blot få hoteller i området, der til gengæld byder på masser af fine udflugtsmuligheder. Tag for eksempel på en dagstur til den nærliggende Sam Roi Yod-nationalpark med smukke drypstenshuler og Pala-U vandfaldet, Huay Yang Waterfall National Park – eller hop på en cykel og begiv dig ud på eventyr gennem små landsbyer og langs strandene med små, farverige fiskerbåde. Cirka seks kilometer fra kysten ligger øen Koh Jaan med en smuk hvid sandtange og en lagune, der indbyder til snorkling og svømning.  Du kan også tage med de lokale ud og fiske efter blæksprutter.
Transport: 4-4½ times kørsel fra Bangkok. Cirka 1 times kørsel fra Hua Hin.
Læs mere
Vil du til Dolphin Bay & Prachuap Khiri Khan?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Mark, Rikke, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.