Udflugter i Chiang Rai

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Chiang Rai

Hvis du gerne vil opleve noget unikt på din rejse til Thailand, så byder Chiang Rai på nogle spændende og mindeværdige oplevelser. Du kan prøve at rejse igennem 3 lande på én dag, tage på elefantsafari eller noget helt tredje. Når du kontakter en af vores rejse-specialister, kan du få hjælp til at planlægge de udflugter, der gør din ferie til Thailand endnu bedre.
Læs mere

Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Besøg stammelandsbyer | Chiang Rai

Turen indledes med en billedsmuk køretur til Baan Mae Kham Mai via landsbyerne Baan Mae Ma og Baan Dai.
Herfra følges den frodige bjergvej til Doi Mae Salong, som engang var beboet af det deserterede KMT 93. regiment. Dagen byder også på et besøg i Baan Lao Sib, som er en Yao bjergstammelandsby. Herfra går turen videre til Baan ArLe, en Akha landsby, hvor frokosten indtages på en lokal restaurant. Dagens sidste besøg er en lokal Akha stammelandsby i Baan He Ko.

Turkode: CEIITWMC

Varighed: 8,5 time
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 950
Barn fra kr. 112

Den Gyldne Trekant, besøg Myanmar og Laos | Chiang Rai

Hjørnerne af de tre 3 lande Thailand, Laos og Myanmar udgør Den gyldne Trekant. Hvert land har sin helt egen karakter, med særskilte traditioner og produkter.
På denne tur får du en lille smagsprøve på alle 3 lande på blot 1 dag. Alt hvad du behøver at medbringe er din eventyrlyst og dit pas! Fra dit hotel går turen til Mae Sai, som er grænsebyen til Myanmar. Efter grænse- og immigrationsformaliteter krydses broen til Myanmar til fods, og efter blot få skridt opleves en markant forandring i kultur og livsstil. Den burmesiske grænseby, Ta Chi Lek, er en smeltedigel af folkslag fra hele Asien. Tag dig tid til at udforske det farverige marked med lokalt kunsthåndværk, krydderier og specialiteter. Tag et hvil ved den store pagode og nyd udsigten over byen og området. Besøg kvarteret hvor en enklave af Shan-folket lever.

Tilbage i Thailand nydes en medbragte frokost, hvorefter turen fortsætter til byen Chiang Saen. Chiang Saen var engang Lanna-kongerigets hovedstad og er prydet med religiøse bygninger. Efter sejren over burmesiske styrker i 1804 var byen forladt i næsten 80 år. Bymuren de vigtige religiøse bygninger blev til ruiner, som stadig tilbedes den dag i dag. Et besøg på markedet er en stor oplevelse; lokal mad, slik og kunsthåndværk er alt sammen tilgængeligt. Sejl med en long-tail båd over Mekong-floden til Don Sao som betyder 'ø 20' på det lokale sprog. På det lille marked sælges lokalt kunsthåndværk, varer fra hele Laos, lokal ris-whisky (Lao Khao) og den berømte øl Laos. Herefter går turen tilbage til dit hotel, og en spændende dag fyldt med indtryk er slut.

Turkode: CEIIT3CT

Varighed: 9,5 time
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 1.218
Barn fra kr. 854

Oplev Hmong'erne og Den Gyldne Trekant | Chiang Rai

Udforsk Den Gyldne Trekant hvor Myanmar, Laos og Thailand grænser op til hinanden.
Blot 1 times sejlads derfra ligger byen Chiang Sean. Fortsæt gennem naturskønne omgivelser og besøg Baan Kiew Karn, en White Hmong-landsby, smukt beliggende på en bakketop. Det sidste stop på udflugten er udsigtspunktet Phra Traat Phu.

Turkode: CEIITCNS

Varighed: 4,5 time
Afgang: Dagligt kl. 8.30 og kl. 13.30

Voksen fra kr. 783
Barn fra kr. 391