Udflugter i Chiang Mai

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Chiang Mai

Her ser du et udvalg af Profil Rejsers udflugter i Chiang Mai. De fleste priser er baseret på fælles transport med andre gæster, men mod tillæg kan de fleste udflugter også gennemføres på privat basis og på andre dage. Kontakt en af vores Thailand-specialister for yderligere information og hjælp til planlægningen af din rejse!
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Elefant-træner for en dag | Chiang Mai

Ved ankomsten til Mae Saa elefantlejren nord for Chiang Mai modtages du af mahout-instruktøren.
Efter at have skiftet til traditionelle mahout-klæder, bliver du tildelt nyttig viden om elefantlejren og møder lejrens dyrlæge. Efterfølgende kan du nyde et charmerende elefantshow og komme i nærkontakt med dyrene, ved at bade en elefant. Efter fælles frokost i lejren lærer du de basale kommandoer, der benyttes overfor elefanterne. En elefant-kunstner maler et billede, som du kan tage med hjem som minde. Efter en afslutningsceremoni returnerer du til dit hotel.

Bemærk: Frokost er inkluderet i prisen.

Turkode: CNXITMAH

Varighed: 10 timer
Afgang: Dagligt kl. 7.30

Voksen fra kr. 2.133
Barn fra kr. 1.694

En spændende dag i elefantlejr | Chiang Mai

Tilbring en spændende dag i elefantlejren i Mae Win, hvor du kan møde de grå giganter og nyde at bade dem.
Ved ankomst får du en hurtig introduktion til Tong Bai Elephant fonden og en grundlæggende viden om den asiatiske elefant, som er en truet dyreart. Efter formiddagen aktiviteter er der frokost med thaispecialiteter. Om eftermiddagen følger du med elefanterne ned til floden, hvor du kan bade sammen med dem og nyde samværet med de imponerende dyr.

Turkode: EXCFTBFA

 

Varighed: 8-9 timer
Afgang: Onsdag og lørdag kl. 8.30

Voksen fra kr. 1.511
Barn fra kr. 1.511

Hmong-stammen og Doi Suthep templet | Chiang Mai

Den hvide Hmong stammelandsby, Khun Chang Kien, ligger for foden af Doi Suthep og kan kun nås med et pick-up køretøj.
Du får mulighed for at opleve Hmong'erne, med deres farverige klæder, og købe deres antikviteter, smykker, stof mv. Landsbybeboerne oprindelige erhverv var dyrkning af opiumsvalmuer, men i dag lever de af at dyrke grøntsager og frugt. Efter besøget i landsbyen kører I til Wat Phra That Doi Suthep-templet, der ligger 1056 meter over havoverfladen. Der er 290 trin op ad Naga-trappen til templet men fortvivl ikke, gangbesværede kan tage en kabelbil til toppen. På klare dage er udsigten helt fantastisk fra templet, og du har udsyn til Chiang Mai by.

Turkode: EXCHWD1B

Varighed: 4,5 time
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 546
Barn fra kr. 546

Sri Lanna Nationalpark med kajak og cykel | Chiang Mai

En spændende og aktiv dag, hvor du sejler i kajak og cykler i den spektakulære Sri Lanna nationalpark.

Først cykler du 15 km ad landeveje igennem frodige bambus- og bregnelunde, frugtplantager og smukke rismarker. Herefter padler du i kajak på Mae Ngud reservoiret. Undervejs indtages en lækker Lanna-frokost i et eksotiske, flydende bambushus på floden. Eftermiddagen kan bruges på at udforske søen i kajak, svømme eller finde en isoleret plet og nyde solen stråler.

Frokosten er inkluderet i prisen.

Turkode: CNXCCAT6

Varighed: 9,5 time
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 1.144
Barn fra kr. 1.144

Phuket

Lav mad med en lokal på øen Koh Yao Noi | Phuket

Vil du imponere familien eller vennerne med traditionel thai kogekunst? Giv dine sanser en stor oplevelse og tag med til den idylliske ø Koh Yao Noi og et unikt, thai madlavningskursus. Her lærer du af de bedste – nemlig af de lokale. 

Koh Yao Noi er en ø beliggende øst for Phuket midt i Phang Nga bugten, med unikke udsigter til de karakteristiske limestensklipper. På denne tur oplever du et par af de karismatiske lokale øboere arbejde med de mange lokale frugter og grøntsager og lærer et par af de hemmelige tricks. På madlavningskurset, som varer cirka 2½ time, skal du kreere flere klassiske thairetter som karry og wok foruden krydrede salater. Efter lærerige timer i køkkenet kan nyde dine smagfulde retter på ægte thailandsk vis.

Madlavningskurset finder sted i et traditonelt hus tæt på det lokale marked, hvorfra råvarerne også er indkøbt. Har du brug for en pause undervejs, er der rig mulighed for at slappe af i den store have med udsigt til rismarker og havet i baggrunden.

Efter kurset er der tid til at nyde et par velfortjente timer på stranden, tage en forfriskende dukkert i havet og nyde den fantastiske udsigt med en kold drink i hånden.

Bemærk: Transport fra/til hotellet på Phuket, speedbåd til øen Koh Yao Noi samt frokost er inkluderet i prisen.

Turkode: EXHFCYNB

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00 - 17.00

Voksen fra kr. 1.651

Chiang Mai

Togtur gennem den gamle by Lamphun | Chiang Mai

Tag det lokale tog gennem maleriske landskaber til byen Lamphun, den gamle hovedstad i Haripunchai kongedømmet.
Denne by er flere hundrede år ældre end Chiang Mai og emmer af historie. Oplev bl.a. de største seværdigheder og templer samt et farverigt, travlt marked. Fortsæt til det landlige Lamphun, hvor du besøger en Longan plantage. Sidst på eftermiddagen køres langs Ping floden tilbage til Chiang Mai.

Turkode: TLPH01

Varighed: 8-9 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 915
Barn fra kr. 429

Vandfald og elefanter i Mae Saa | Chiang Mai

Mae Saa elefantlejren ligger i en smuk, skovklædt dal cirka 1/2 times kørsel nord for Chiang Mai.
I elefantlejren ser du eksempler på elefanterne evner, intelligens og styrke. Herefter går turen videre til stammelandsbyen, Hmong Nong Hoi, og sluttelig skal du besøge det smukke Mae Saa-vandfald i Ruckachati National Park.

Turkode: CNXITEWT

Varighed: 3,5 time
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 598
Barn fra kr. 295