Udflugter i Cha Am

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Cha Am

Hua Hin og Cha Am, har et væld at sjove udflugter, som gør din rejse endnu bedre. Der findes snorkling, cykeltur eller en sejltur ned af den legendariske River Kwai. Kontakt en af vores Thailands-eksperter, der kan hjælpe dig med at finde lige de udflugter, der gør din rejste til Thailand helt unik.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Cykeltur langs strande ved grænsen til Myanmar | Hua Hin

En heldags cykeltur ad små veje og cykelstier fra grænsen til Myanmar langs dejlige, uberørte strande og gennem smukke landskaber til Hua Hin. En tur på i alt 42 km - let til moderat grad. 

Vi kører i bil sydpå til Myanmars grænse (en tur på ca. 1½ time), hvor vi besøger et spændende lokalt markedi byen Sansingkhan. Herefter springer vi på cyklerne og turen går primært nedad bakke med stop ved et lille akvarium (Waghor Aquarium) og videre i roligt tempo langs kysten til Thai Air Force Base. Der er naturligvis tid til at gøre stop ved de mange steder på ruten, som byder på spektakulære udsigter. Vi nyder frokosten på stranden ved Lime Bay, før cykelturen går videre langs tre dejlige strande til foden af et bjerg, hvor der er mulighed for at fodre bladaber. Har du lyst og energi kan du bestige bjerget og nyde den fantastiske udsigt over de omkringliggende strande fra toppen. Herefter fortsættes i roligt tempo langs Prachuap Bay til Little Bay, hvor vi skal se et gammelt,smukt tempel af teaktræ. Sidst på dagen returneres til Hua Hin. Hele cykelturen er på 42 km og foregår primært på lige strækninger og nedad bakke på små veje og cykelstier. Turen starter og slutter i Hua Hin.

Niveau: Let til moderat, så egnet til almindelige cyklister og familier med større børn. Cykel distance: 42 km.

Turkode: EXHFBURA

Varighed: 8 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 1.006
Barn fra kr. 1.006

Cykeltur og hiking i Khao Sam Roi Yot Nationalpark | Hua Hin

Denne tur byder bl.a. på fine sandstrande, spektakulære klippehuler, skønne udsigtspunkter, små øer, sejltur i longtail-båd og vandring ad skovstier.
Navnet Khao Sam Roi Yot kan oversættes til ”Bjerget med 300 tinder”. Undervejs gøres bl.a. stop ved et udsigtspunkt ved Khao Daeng, et tempel beliggende i bjergene og en thai landsby ved Khao Daeng kanalen. På cykel går turen videre til Sam Phraya stranden og Tham Sai grotten, hvor vi også gør stop for frokost. Til slut sejler vi med longtail-båd til Phraya Nakhon grotten, før turen atter går tilbage til Hua Hin.

Bemærk: Cykeldistance: 29 km - samlet cykeltid: ca. 4 timer - Niveau: Aktive cyklister i god fysisk form.

Turkode: HHQTDSRY

Bemærk: Cykeldistance: 29 km - samlet cykeltid: ca. 4 timer - Niveau: Aktive cyklister i god fysisk form.
Bemærk: Cykeldistance: 29 km - samlet cykeltid: ca. 4 timer - Niveau: Aktive cyklister i god fysisk form.

Varighed: 8 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 757
Barn fra kr. 757

Cykeltur til Dolphin Bay og Khao Kalok | Hua Hin

Dette er en smuk tur på næsten trafikfri veje langs smukke kyststækninger og dejlige næsten uberørte strande. Velegnet til f.eks. familier. 

Turen starter ved en malerisk bugt nær Pranburi og du cykler bl.a. igennem små fiskerlejer på vej til Khao Kalok bugten. Herefter står vi af cyklerne og har du lyst og energi kan du gå på opdagelse på stierne i den nærliggende skov. På en lokal restaurant ved stranden indtages en lækker thai frokost med alt godt fra havet, mens du nyder udsigten over bugten og de farverige lokale fiskerbåde. Efter frokost fortsætter cykelturen langs smukke strande hvor velhavende thai’ere har opført luksuriøse ferieboliger. Hvis tiden tillader det og du har lyst, tager vi lige et par ekstra kilometer til den lidt større fiskerby, Pak Nam Pran, hvor du kan se tusinder af blæksprutter, der hænger til tørre. Turen starter og slutter i Hua Hin.

Niveau: Let, så egnet til familier og almindelige cyklister. Cykeldistance: 22 km og samlet cykeltid 2½ - 3½ time.

Turkode: HHQTDDOK

Varighed: 7 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 706
Barn fra kr. 459

Druer og vingårde på cykel | Hua Hin

Turen starter med et besøg ved den hellige statue Wat Huay Mongkhol. Derfra cykler vi af små veje ud på landet. Undervejs passerer vi atter et tempel, hvorfra der er en smuk udsigt over dalen.

Vi besøger den kendte virksomhed Dole, der her på fabrikken høster og forarbejder søde ananas. Derfra cykler vi videre af grusveje gennem et utal af frugtplantager. Vi er midt i det regionale spisekammer, hvor der produceres så mange frugter og grøntsager, at de eksporteres til andre dele af Thailand samt naturligvis til udlandet. Ved middagstid ankommer vi til en vingård, hvor vi også spiser en dejlig frokost. Her er mulighed for at smage og købe de lokale vine. Efter frokost kan du cykle endnu 18 km ad grusveje hvis du har lyst, alternativt kan du tage ’support’ køretøjerne tilbage til Wat Huay Mongkhol statuen. Turen starter og slutter i Hua Hin.

Niveau: Aktive cyklister i god fysisk form. Samlet cykeltid: ca. 3-4 timer.  Cykeldistance: 30 km

Turkode: HHQTDGGV

Varighed: 7 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 757
Barn fra kr. 706

Kaeng Krajarn Nationalpark | Hua Hin

Dagen tilbringes i Kaeng Krajarn, Thailands største nationalpark, hvor flere områder endnu er uudforskede.
Udover kæmpe vandfaldet, Nmatok Tho Thip, byder området på rig flora og fauna. Turen inkluderer en sejltur på Kaeng Krachan søen og en frokost på en lokal restaurant, inden turen går tilbage til hotellet.

Varighed: 6,5 time
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 978
Barn fra kr. 489

Khao Sam Roi Yod Nationalpark | Hua Hin

Khao Samroi Yod nationalpark (også kaldet Three Hundred Mountain Peaks) er beliggende ca. 63 kilometer syd for Hua Hin. Parken består af limstensbjerge, mangrovesumpe og strande.
Efter en smuk køretur langs ananasplantager gøres stop i en lokal fiskelandsby, hvorfra der sejles videre til Sam Phraya stranden, hvor du kan opleve den spændende grotte Tham Phraya Nakho. Gennem et hul i grottens væg trænger en smal stribe lys ind og skaber vækstbetingelser for alverdens planter. Fra pavillonen Phra Thi Nang Khuha Kharuhat har du en fantastisk udsigt til grotten. Inden frokost er der tid til lidt afslapning på stranden, og herefter går turen tilbage mod hotellet.

Varighed: 6,5 time
Afgang: Daglig kl. 8.30

Voksen fra kr. 894
Barn fra kr. 894

Snorkel-udflugt til Koh Talu | Hua Hin

To timers kørsel syd for Hua Hin ligger den lille ø Talu med hvide sandstrande og smukke koralrev, der vrimler med farvestrålende fisk.
Nyd en dag væk fra folkemængderne med svømning, snorkling, afslapning på stranden eller trekking rundt om øen. Frokost serveres på en lokal restaurant på øen.

Bemærk: Frokost er inkluderet i prisen.

Turkode: EXHFTALA

Varighed: 9 timer
Afgang: Torsdage kl. 7.00

Voksen fra kr. 883
Barn fra kr. 883