Udflugter i Bangkok

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Bangkok

Der findes mange spændende udflugter i Bangkok. Du kan f.eks. se de smukke og prægtige templer, eller du kan prøve at være elefantpasser for en dag. Priserne er som regel lagt efter transport med andre gæster, men ofte kan udflugterne genemføres privat mod et tillæg. Vores rejsespecialister kan hjælpe dig med at komme på lige de udflugter, du ønsker til en fornuftig pris, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Grand Palace - Kongernes palads | Bangkok

Grand Palace var før i tiden hjemstedet for Bangkoks konger. Paladset blev anvendt ved særlige lejligheder såsom begravelser, receptioner og kroninger.

Privat guided tur hvor du får mulighed for at se The Funeral Palace, The Reception Palace, The Throne Hall, The Coronation Hall og The Royal Guest House. Desuden skal du se Wat Phra Keo - det smukke "Smaragd Buddha tempel". OBS: *Grand Palace er lukket for offentligheden i forbindelse med kongelige ceremonier samt statsbesøg.

Turkode: EXBHCGPB

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30 og 13.30

Voksen fra kr. 593
Barn fra kr. 463

Oplev Bangkok fra floder og kanaler | Bangkok

En af de bedste måder at opleve Bangkok på er med båd.

En sejltur på byens "livsnerve" Chao Phraya floden og i Thongburi kanalerne på den østlige side af floden, åbenbarer et liv i stærk kontrast til den moderne og hektiske midtby. Her får du et glimt af den fredfyldte og simple livsstil, der hersker langs floderne og kanalerne. Undervejs gøres stop ved et af Bangkoks smukkeste templer, Wat Arun.

Turkode: EXBHTKTB

Varighed: 2,5 time
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 636
Barn fra kr. 434

Bangkok bag facaden - autentisk og fascinerende cykeltur | Bangkok

Oplev Bangkok bag facaden på cykel. Og lad det være sagt med det samme, vi tror dine forventninger bliver opfyldt til fulde - og lidt til.

Tag på en 3½ times uforglemmelig cykeltur bag Bangkoks facade. Når du har fået cyklen udleveret og cykelhjelmen spændt, viser guide ruten på et kort og fortæller lidt om, hvad de næste cirka 3½ time byder på. Og lad det være sagt med det samme - du vil se en del af Bangkok, som du aldrig tidligere har oplevet. 

Efter en ganske kort tur ad hovedgaden lægger I morgentrafikken bag jer og foran ventede en labyrint af små gader og gyder du aldrig ville have fundet selv. Undervejs bliver det til et besøg i et lille tempel, hvor der også er tid til en snak med nogle af munkene, som går rundt i deres safran farvede dragter. Turen fortsætter over små stenbroer og vandløb gennem smalle gyder, hvor I bliver mødt med smil og halloooo fra de lokale, som er i gang med dagens diskussion og gøremål, og hvor duften af hvidløg og chili hænger som en sky fra de primitive køkkener. Videre langs den mægtige Maenam Chao Praya flod og ad stier langs klongerne, byens store net af kanaler, med båd over floden og gennem et farverigt marked med friske grøntsager, eksotiske frugter, fisk og kødvarer, duftende gadekøkkener, små kaffeboder og et mylder af mennesker som køber ind til dagens måltider. Der gøres flere stop undervejs, bl.a. for at få en kold forfriskning, der er besøg på et lille lokalt tinværksted og turen går forbi Grand Palace og Wat Pho templet og byens rådhus.

Med vinden i ansigtet, solen og varmen, duftene og lydene bliver det hele bare lidt mere intens, og en tur på to hjul bag Bangkoks facade kan varmt anbefales.

Der køres cirka 15 km i fladt terræn og ad små gyder/veje. Kvalitetscykel, cykelhjelm og vandflaske udleveres. 

Turkode: EXBHBHBA

Varighed: 3½ - 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 306
Barn fra kr. 215

Khao Yai Nationalpark | Bangkok

Tilbring en dag i Khao Yai nationalparken hvor I sammen med en lokal guide vandrer gennem junglen, oplever dyrelivet og de mange specielle planter og nyder en afkølende dukkert under et vandfald.

Kl. 07.00 om morgenen er der afgang mod Khao Yai Nationalpark som ligger cirka to timers kørsel nordøst for Bangkok. Vel fremme ved nationalparken mødes I af den lokale engelsktalende guide, som ledsager jer hele dagen, øser af sin mangeårige erfaring og besvarer spørgsmål. Efter et besøg i nationalparkens hovedkvarter og museum er der stop ved et udsigtspunkt, så I har mulighed for at se junglen lidt fra oven, og samtidig er der gode muligheder for også at se gibbon- og macaque-aber. Herefter følger en vandretur i afslappet tempo ad afmærkede stier gennem den smukke jungle til Haew Narok vandfaldet, hvor der er tid til en afkølende dukkert. Ved middagstid spises frokost på en lokal restaurant. Sidst på dagen transport tilbage til hotellet i Bangkok med ankomst cirka kl. 18.00.

Vi anbefaler at du på denne udflugt medbringer gode vandresko, lange bukser og myggespray.

Turkode: EXBFKYPB

Varighed: 11 timer
Afgang: Dagligt kl. 07.00

Voksen fra kr. 1.481
Barn fra kr. 1.259

Street Food tur i Bangkok | Bangkok

Bangkok er enhver madelskers paradis. På denne tur besøger du lokale markeder med frugt og grønt, fisk, kød, og 'søde sager', og samtidig hører du selvfølgelig om og smager på de traditionelle ingredienser, der indgår i thai-retter.

Du bliver hentet på hotellet af en lokal engelsktalende guide, og første stop på 'foodie' turen er Bangrak Market. Udover at være et stort blomster marked er det også her, I spiser morgenmad; Khao Tom og frisk frugt. Herefter går turen med færge over floden til Tha Chang Pier, hvor Bangkoks største amulet marked ligger, og her smages bl.a. på thai kager, slik og læskedrikke. Turen fortsætter til travle Chinatown, hvor du kan smage Dim Sum og andre kinesiske specialiteter og delikatesser. Sidste marked på dagens tur er det farverige Sam Yan marked, som bugner af friske frugt, grøntsager, fisk og kød. Efter en rundtur på markedet spises frokost i den udendørs restaurant ovenpå med et utal af små madboder med traditionelle thai-retter, så her kan du få stillet din 'thai-sult'. Efter en morgen og formiddag fuld af oplevelser, og forhåbentlig mæt af både mad og indtryk, går turen tilbage til dit hotel. 

Bemærk at al transport foregår med taxi, færge, tuk-tuk og Skytrain.

Turkode: EXBHSFDB

Varighed: 5 timer
Afgang: Dagligt med undtagelse af mandag

Voksen fra kr. 594
Barn fra kr. 559

Sightseeing i Bangkok | Bangkok

Kom med på sightseeing i Bangkok, og oplev nogle af byens mest populære seværdigheder.

På denne guidede tur gennem Bangkok oplever du på tætteste hold den 3,5 meter høje og 5,5 ton tunge Gold Buddha-statue. Statuen er placeret ved Wat Trimitr-templet og gemmer på en ganske interessant historie. Herefter besøger du det store blomstermarkedet Pak Klong Talad, hvor der bl.a. sælges massevis af blomster til at lave Phuang Malai, en særlig blomsterguirlande, der bruges som offergave. Fra en nærtliggende mole går du ombord på den offentlige færge og krydser den store Chapraya-flod mod en af Bangkoks største seværdigheder, det majestætiske Wat Arum, også kaldet Temple of Dawn.

Inkluderet er transport t/r til hoteller i det centrale Bangkok, engelsktalende guide, færgebillet og diverse entréer mv.

Turkode: EXBHCITA

Varighed: 4 timer
Afgang: Daglige afgange

Voksen fra kr. 290
Barn fra kr. 290

Thai madlavningskursus og besøg på lokalt madmarked | Bangkok

Invester i den bedste souvenir - tag nye madlavningskundskaber med hjem i bagagen og genoplev de autentiske smagsoplevelser fra Thailand, når du har lyst.

Først bliver du taget med på et madmarked, hvor du får et indblik i hvordan, de lokale handler og sammensætter ingredienser til deres madlavning. Herefter påbegynder du, i et åbent køkken, et madlavningskursus. Kurset er ’hands-on’ og betyder, at du selv får lov til at røre i gryderne, snitte grøntsagerne mens du undervejs bliver guidet igennem madlavningen. Du lærer om ingredienserne, krydderierne, hemmelighederne bag de traditionelle thai-opskrifter, får tips og tricks og selvfølgelig lov til at nyde dit eget hjemmelavede måltid bestående af forskellige, lækre thairetter.

Inkluderet er markedsbesøg, madlavningskursus, al brug af udstyr, alle ingredienser og et selv-tilberedt 5-retters måltid (ekskl. drikkevarer).

Turkode: EXBHTCLA

Varighed: 3,5 timer
Afgang: Daglige afgange

Voksen fra kr. 251
Barn fra kr. 251

Thonburi Klongs & Grand Palace i Bangkok | Bangkok

Oplev de vigtigste seværdigheder i Bangkok og hverdagslivet langs Bangkoks hyggelige og interessante vandveje - også kaldet klongerne.

Du starter ud med at besøge det hellige Buddha-tempel Wat Phra Kaew og kongepaladset. Herefter sejler du med en longtailbåd ad floden Chao Praya mod området Thonburi. Her bevæger du dig tilbage i tiden og fornemmer, hvordan livet så ud i Bangkok i det 20. århundrede. Mens du glider gennem dette ”Østens Venedig” oplever du områder, som kun kan nås med båd; træhuse i forskellige former og farver, bygget på pæle ud i floden, og lokale børn som anvender floden som en stor legeplads. Afslutningsvis stopper du ved en af Bangkoks helt store seværdigheder Wat Arun, også kaldet Temple of Dawn.

Inkluderet er transport t/r fra hoteller centralt beliggende i Bangkok, afgifter og indgange til diverse seværdigheder, tur med longtailbåd samt ekspres færgebillet.

Turkode: EXBHTKGA

Varighed: 5 timer
Afgang: Daglige afgange

Voksen fra kr. 530
Barn fra kr. 530