Udflugter i Bangkok

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Bangkok

Der findes mange spændende udflugter i Bangkok. Du kan f.eks. se de smukke og prægtige templer, eller du kan prøve at være elefantpasser for en dag. Priserne er som regel lagt efter transport med andre gæster, men ofte kan udflugterne genemføres privat mod et tillæg. Vores rejsespecialister kan hjælpe dig med at komme på lige de udflugter, du ønsker til en fornuftig pris, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os.
Læs mere

Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Bangkoks prægtige templer | Bangkok

Blandt Bangkoks mange prægtige templer, kommer du til at opleve de 3 mest unikke på denne udflugt. I Wat Traimit findes en 3 meter høj og 5 ton tung buddha figur.
Bangkoks ældste og største tempel Wat Pho byder på landets største liggende buddha samt kongernes Chedi. Afslutningsvis skal du se Wat Benchamabophit også kaldet Marmor Templet - et moderne thai tempel opført i hvid Carrara-marmor.

Turkode: BKKDBCTT

Varighed: 4,5 time
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 270
Barn fra kr. 134

Elefantpasser for en dag | Bangkok

Elephants World Foundation giver disse elefanter, som er Thailands nationalsymbol, et stressfrit og fredeligt liv i naturlige omgivelser, hvor de får mad og bliver vasket og plejet.

Elephants World i Kanchanaburi-provinsen et par timers kørsel fra Bangkok er en non-profit organisation, der fungerer som “plejehjem” for elefanter, der i store dele af deres liv har arbejdet for mennesker – enten ved at fælde træer, underholde turister eller ”tigge” på gaderne i de store byer. På denne tur får du en unik mulighed for at være en del af dette fantastiske arbejde, som blev grundlagt af dyrlægen dr. Samart Prasitthiphon i 2008. Under besøget på Elephants World kan du følge de fantastiske grå giganter en hel dag og deltage i arbejdet med bl.a. at fodre elefanterne, indsamle foder til dem og plante nyt, tilberede en særlig diæt til de gamle elefanter og nyde et bad med demi Kwai-floden.

Turkode: BKKDBELE

Varighed: Hele dagen
Afgang: Dagligt kl. 7.00 fra Bangkok og kl. 10.00 fra Kanchanaburi

Voksen fra kr. 827
Barn fra kr. 579

En morgen i Lumpiniparken | Bangkok

Lumpiniparken er en offentlig og særdeles populær park i Bangkok skænket af kong Rama VI i 1925.
Tidligt om morgenen kan du se de lokale praktisere Chi Kung øvelser, Tai Chi, Qi Gong, yoga, løb, standarddans, thaidans, kampsport og mange andre aktiviteter, og har du lyst, er du mere end velkommen til selv at deltage i udfoldelserne. Lumpiniparken huser byens første offentlige bibliotek og dansesal, en klub for seniorer og en sportsklub. I visse perioder afholdes koncerter i parken, f.eks. med klassisk musik af bl.a. Bangkok Symfoniorkester.

Varighed: 2-2,5 time
Afgang: Dagligt kl. 6.30

Voksen fra kr. 256
Barn fra kr. 256

Grand Palace - Kongernes palads | Bangkok

Grand Palace var før i tiden hjemstedet for Bangkoks konger. Paladset blev anvendt ved særlige lejligheder såsom begravelser, receptioner og kroninger.
Du får mulighed for at se The Funeral Palace, The Reception Palace, The Throne Hall, The Coronation Hall og The Royal Guest House. Desuden skal du se Wat Phra Keo - det smukke "Smaragd Buddha tempel". OBS: *Grand Palace er lukket for offentligheden i forbindelse med kongelige ceremonier samt statsbesøg.

Turkode: EXBHGPTB

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30 og 13.30

Voksen fra kr. 598
Barn fra kr. 467

Khao Yai Nationalpark | Bangkok

Tilbring en dag i Khao Yai nationalparken hvor I sammen med en lokal guide vandrer gennem junglen, oplever dyrelivet og de mange specielle planter og nyder en afkølende dukkert under et vandfald.

Kl. 07.30 om morgenen er der afgang mod Khao Yai Nationalpark som ligger cirka to timers kørsel nordøst for Bangkok. Vel fremme ved nationalparken mødes I af den lokale engelsktalende guide, som ledsager jer hele dagen. Efter et besøg i nationalparkens hovedkvarter og museum er der stop ved et udsigtspunkt, så I har mulighed for at se junglen lidt fra oven, og samtidig er der gode muligheder for også at se gibbon- og macaque-aber. Herefter følger en vandretur i afslappet tempo ad afmærkede stier gennem den smukke jungle til Haew Narok vandfaldet, hvor der er tid til en afkølende dukkert. Ved middagstid spises frokost på en lokal restaurant. Sidst på dagen transport tilbage til hotellet i Bangkok med ankomst cirka kl. 18.00.

Vi anbefaler at du på denne udflugt har gode vandresko, lange bukser og myggespray.

Turkode: EXBFKYPB

Varighed: 11 timer
Afgang: Dagligt kl. 7.30

Voksen fra kr. 1.492
Barn fra kr. 1.112

Oplev Bangkoks skjulte skatte på cykel | Bangkok

På cykel køres i roligt tempo og med mange stops undervejs langs Chao Phraya floden forbi små landsbyer, templer, frugtplantager og rismarker til den bilfrie ø Koh Kred.

Der cykles i roligt tempo ad kanalstier og små veje langs Chao Phraya floden og undervejs passeres små lokale landsbyer, rismarker og blomsterplantager. Chao Phraya floden krydses og turen går nu væk fra floden gennem rismarker og frugtplantager til bredden af Ban Bua Thong floden. Fremme på Koh Kred, som er en bilfri ø, besøges en pottemager-landsby og et par små templer og undervejs nydes en dejlig frokost på en lokal restaurant.

Det er en ganske let cykeltur på i alt 3-4 timer og tempoet er stille og roligt med mange stop undervejs. En erfaren guide ledsager dig på turen og fortæller undervejs om områderne, historien og thaiernes levevis. Selve cykelturen slutter omkring kl. 15.00 og ved 17-tiden er du tilbage på hotellet i Bangkok (afhængig af trafikken).

Turkode: BKKSRKKB

 

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 07.30

Voksen fra kr. 1.325

Oplev Chinatown og Thonburi på cykel | Bangkok

Cykelturen starter med Chinatown hvorefter I krydser Chao Phraya floden til mindre besøgte templer ved Thonburi. I stopper ved markedet på vej mod Prinsessemoderens mindepark og museum.

Chao Praya floden, Wat Arun (Daggryets tempel) og Det kongelige Pram Museum er en del af denne interessante cykeltur. Turen er på 15 km med mange stop undervejs. Vand, hjelm og cykel er inkluderet. Turen starter og slutter ved Grand China Hotel i Bangkok, men vi arrangerer gerne transport fra/til dit hotel (mod tillæg).

Turkode: BKKSRCHB

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 307
Barn fra kr. 307

Oplev Luminiparken og Wat Pho Templet | Bangkok

Turen starter tidligt med en gåtur i Lumpiniparken, hvor mange af de lokale om morgenen dyrker kampsport, yoga, aerobics, dans mv., og du kan selv deltage i en times Chi-Kung.
Fortsæt til Wat Poh templet hvor der venter en unik oplevelse i form af en guidet tempeltur og deltagelse i munkenes messe. Få læst din fremtid af en lokal astrolog og se et interessant amuletmarked. Få også et glimt af de gamle handelshuse, hvorfra der sælges traditionel medicin og urter.

Turkode: BKKDBGMB

Varighed: 5 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Oplev Bangkok fra floder og kanaler | Bangkok

En af de bedste måder at opleve Bangkok på er med båd.

En sejltur på byens "livsnerve" Chao Phraya floden og i Thongburi kanalerne på den østlige side af floden, åbenbarer et liv i stærk kontrast til den moderne og hektiske midtby. Her får du et glimt af den fredfyldte og simple livsstil, der hersker langs floderne og kanalerne. Undervejs gøres stop ved et af Bangkoks smukkeste templer, Wat Arun.

Turkode: EXBHTKTB

 

Varighed: 2,5 time
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 615
Barn fra kr. 425

Tog til Mahachai, marked og flodsejlads | Bangkok

Denne heldagstur bringer dig på en togtur gennem maleriske områder til et lille, uberørt fiskerleje udenfor Bangkok samt Mahachai, det største fiskemarked i Thailand.

Derefter er der thai frokost på en lokal restaurant. Efter frokosten skal du på en sejltur på floden og se, hvordan de lokale fiskerne bor og lever. Ud på eftermiddagen returneres til Mahachai markedet, hvor du atter stiger på toget tilbage Bangkok. Transport mellem hotel og togstation i Bangkok er inkluderet i prisen.

Turkode: BKKDBBSF

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 537
Barn fra kr. 160