Klassisk rundrejse i Central- og Nordthailand

Oplevelsespakke i Thailand -

 • Templer, pagoder og buddhistiske helligdomme
 • Thailands to tidligere hovedstæder, Ayutthaya og Sukhothai
 • Sejltur i longtail-båd på Mekong-floden
 • Bjerge og frodig jungle i Den Gyldne Trekant

< Alle oplevelsespakker i Thailand

Rundrejse med lokal engelsktalende guide til Central- og Nordthailand hvor du ser nogle af landets højest skattede templer, pagoder og imponerende buddhistiske helligdomme. Sejl på Mekong-floden i Den gyldne Trekant og oplev naturscenerier i særklasse, Få et fantastisk vue over Chiang Mai og besøg lokale kunsthåndværkere.

Rejsen tager udgangspunkt i de to historiske byer Ayuthaya og Sukhothai med nogle af Thailands mest skattede templer, pagoder og buddhistiske helligdomme. Begge byer har tidligere fungeret som hovedstad i Thailand, og de historiske ruiner ses stadig. 

På dag 3 går turen videre til Den Gyldne Trekant. Her viser naturen sig fra sin mest spektakulære side med høje bjerge og tæt jungle, som blandt andet opleves fra longtail-båd på Mekong-floden.

Inden hjemrejse går turen til Chiang Mai, hvor der er rig mulighed for at købe ægte thailandsk kunsthåndværk.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG

Oplevelsespakke i Thailand

4 nætter / 5 dage

fra kr. 6.555

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Dagsprogram

Dag 1
Phitsanulok
Dag 2
Lampang
Dag 3
Chang Rai
Dag 4
Chiang Mai
Dag 5
Bangkok

Dag 1

Phitsanulok

Dag 1: Bangkok - Ayuttaya - Phitsanulok (-, F, -)

Afgang fra dit hotel i Bangkok tidligt om morgenen. Herfra går turen videre til Bang Pa-In hvorfra du sejler på floden det sidste stykke til Ayutthaya. Ayutthaya er én af Thailands tidligere hovedstæder og i området ses nogle af landets højest skattede templer, pagoder og imponerende buddhistiske helligdomme, bl.a. templerne Panangchoen og Wat Yai Chaya Mongkol og de gamle ruiner af Chai Wattanaram templet. Der fortsættes i bil til Chainat hvor der spises frokost på en lokal restaurant, og derefter køres det stykke til byen Phitsanulok for overnatning på hotel Amarin Lagoon.

 
Læs mere

Dag 2

Lampang

Dag 2: Phitsanulok - Sukhothai - Lampang (M, F, -)

Efter morgenmaden er der afgang mod Sukhothai hvor du skal se de berømte ruiner fra tiden, da Sukhothai var Thailands hovedstad. Sukhothai er et fantastisk smukt område så der er bestemt noget at se frem til. Du kører en kort tur i oksekærre til templet Wat Sri Chum med sin gigantiske Buddha statue. Frokosten indtages på den lokale restaurant Gaeng Luang i byen Sri Satchanalai, og efter en dejlig frokost fortsættes til byen Lampang. Her bringer en hestevogn dig rundt i den gamle bydel og forbi to de interessante templer, Wat Don Tao og Wat Pratu Phong, med hver sin arkitektoniske stil og historie. Undervejs ses også Baan Sao Nek, som er et 100 år gammelt teaktræhus. Overnatning i Lampang på Lampang River Lodge eller Wienglakor.

 
Læs mere

Dag 3

Chang Rai

Dag 3: Lampang - Golden Triangle - Chiang Rai (M, F, -)
Formiddagen bruges hovedsageligt på køreturen til Den gyldne Trekant - det berømte og berygtede område, hvor Thailand, Laos og Myanmar grænser op mod hinanden. Efter en dejlig frokost på Imperial Golden Triangle Hotel byder eftermiddagen på en sejltur på Mekong-floden. Hele området byder på naturscenerier i særklasse med storslåede bjerglandskaber, tæt jungle og ikke mindst det særegne delta omkring den mægtige Mekong-flod. Dagen afrundes med besøg i den lille by Mai Sai på grænsen til Myanmar, inden der returneres til Chiang Rai for overnatning på hotel Phowadol.
 
Læs mere

Dag 4

Chiang Mai

Dag 4: Chiang Rai - Chiang Mai (M, F, -)

Fra morgenstunden går turen sydpå gennem et bjergrigt landskab til Chiang Mai med et fotostop undervejs ved det hvide tempel, Wat Rong Khun. I Chiang Mai, Nordthailands hovedstad, er der rige muligheder for at købe alskens kunsthåndværk som thaisilke, papir parasoller, lakvarer og træskærerarbejde. Frokosten serveres på dit hotel i Chiang Mai, The Empress. Om eftermiddagen besøges byens vartegn, templet Wat Doi Suthep, som ligger højt i bjergene og byder på en fantastisk udsigt over Chiang Mai og det omkringliggende område. Overnatning på The Empress Chiang Mai.

Læs mere

Dag 5

Bangkok

Dag 5: Chiang Mai - Bangkok (M, F, -)

Efter morgenmaden er der godt og vel en times besøg i Thai Elephant Care Center, hvor du hører om de thailandske elefanters historie og levevis. Stedet tager sig primært af ældre elefanter, og du får mulighed for at lære mere om disse majestætiske dyr og selv at være med til at fodre dem. Derefter besøges et orkide gartneri og efter frokost kan du se lokale kunsthåndværkere fremstille smukke og farverige varer i landsbyen Sankampheng. Efter 5 oplevelsesrige dage flyver du tilbage til Bangkok om eftermiddagen.

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha, Mark, Jakup, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser