Ø-hop mellem små pittoreske øer i Sydthailand

Oplevelsespakke i Thailand -

  • Pittoreske øer i det sydlige Andamanerhav
  • Besøg 6 øer - overnat på Koh Mook, Koh Libong og Koh Sukorn
  • Grønklædte klipper, hvide strande og turkisblåt vand

< Alle oplevelsespakker i Thailand

Tag med familien eller vennerne på ø-hop mellem de smukkeste øer i Sydthailand. I har jeres egen båd til rådighed, naturligvis med bådfører og guide på sejlturene mellem øerne, og undervejs er der masser af tid til at bade og snorke blandt farverige fisk. Der er også tid til at udforske øerne og oplev også thaiernes enkle liv her.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

  • SEP
  • OKT
  • NOV
  • DEC
  • 2019
  • JAN
  • FEB
  • MAR
  • APR
  • MAJ
  • JUN
  • JUL
  • AUG

Oplevelsespakke i Thailand

5 nætter / 6 dage

fra kr. 6.475

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Dagsprogram

Dag 1
Trang - Koh Mook
Dag 2
Koh Mook - Koh Libong
Dag 3 - 6
Koh Sukorn

Dag 1

Trang - Koh Mook

Dag 1: Ankomst Trang – Koh Mook (ingen måltider inkludert)

Du ankommer til Trang lufthavn og mødes af din guide hvorefter der er transport i bil eller minibus til Pak Meng Pier. Her møder du bådens mandskab og forude venter 6 spændende dages ø-hop mellem de små smukke øer i Andamaner-havet. 

I dag besøges først øerne Koh Mah og Koh Cheuck, hvor der er tid til sightseeing og snorkling blandt et utal af fisk i alle regnbuens farver og bløde koraller. Dagens næste stop er den smukke bjergrige ø, Koh Ngai hvor der er tid til frokost (ikke inkluderet) og solbadning på stranden og/eller en gåtur ind på øen eller langs den skønne. Om eftermiddagen lægges til ved Hat Farang stranden på øen Koh Mook - en af de smukkeste strande i Trang området. 

Overnatning på Koh Mook: i bungalow med aircondition og eget badeværelse på turistklassehotel af god standard.

Læs mere

Dag 2

Koh Mook - Koh Libong

Dag 2: Koh Mook - Koh Libong (morgenmad inkluderet)

Efter morgenmad og check-ud besøges et af turens højdepunkter: ”Tham Morakot”, smaragd-hulen. Når du nærmer dig øens vestlige klipper er indgangen til hulen stadig svær at se, og ved højvande er den næsten helt skjult. For at komme helt frem til hulen må du svømme i en 80 meter, delvis mørklagt, lang tunnel, der zigzagger sig ind gennem klippen. Belønningen kommer når du når ind i en fortryllende lille lagune med majestætiske klipper der rejser sig lodret, frodig vegetation og en lille sandstrand – en fantastisk oplevelse.

Har du lyst, så instruerer guiden dig i at fiske på lokal vis, så du har mulighed for at fange din egen frokost, og i tilfælde af en ringe fangst spises frokosten i stedet på Koh Kradan, hvor der er et stort udvalg af lokale strandrestauranter. Efter en times sejlads ankommer du til den uberørte strand på bounty-øen Koh Kradan. Her er der rig mulighed for at snorkle direkte fra stranden. Sejlturen fortsætter til Koh Libong, den største ø i Trang havet, hvor der sidst på eftermiddagen er tid til at udforske i øen og dens landsbyer i tuk-tuk, motorcykel -taxi eller i pickup. 

Overnatning på Koh Libong: i bungalow med aircondition og eget badeværelse på turistklassehotel af god standard.


Læs mere

Dag 3 - 6

Koh Sukorn

Dag 3: Koh Libong – Koh Sukorn (morgenmad og frokost inkluderet)

Dagens første stop er på den lille og i turistsammenhænge ukendte ø, Koh Takiang. Øen byder på et flot rev og en isoleret skøn lille strand - måske støder du på små hajer imens du snorkler… Turen fortsætter til øen, Koh Laoliang, hvor du besøger en fiskerlandsby, der ligger på stranden omgivet af høje kalkstensklipper. Her tilberedes frokostpicnic’en bestående af ’alt godt fra havet’: friskfangede krabber, fisk og skaldyr. Efter en sidste forfriskende dukkert lægger båden til direkte på stranden foran Yataa Island Resort, som er dit hjem for de næste 3 nætter. 


Dag 4: Koh Sukorn (morgenmad og frokost inkluderet)

Dagen starter med en tur rundt på Koh Sukorn i tuk-tuk eller motorcykel-taxi, så du får et godt overblik over øen. Herefter spises en velsmagende og traditionel frokost i et privat, typisk sydthailandsk hjem. Om eftermiddagen har du tid til på egen hånd at udforske øen eller blot slappe af på stranden. Der bor der ca. 500 familier (2.900 indbyggere) i de 4 landsbyer på øen, og hovedparten af de lokale er fiskere og gummifarmere. Med et areal på 8 x4 km2 er Koh Sukorn ikke særligt stor, og endnu kommer der ikke mange turister hertil. Indbyggerne er yderst imødekommende og venlige, og eftermiddagen byder på rig mulighed for at nyde øens grønne landskab. Ligeledes indbyder øens udmærkede veje til gå- og cykleture. Oplev hvordan gummi bliver tappet fra træerne, besøg det lille lokale krabbemarked og se de lokale fiskere trækker deres både med friskfangede fisk og skaldyr op på strandene. Overnatning: Yataa Island Resort.


Dag 5: Koh Sukorn (morgenmad inkluderet)

Du har hele dagen til på egen hånd at udforske smukke Koh Sukorn, eller måske foretrækker du at slappe af og nyde stranden, havet og de eksotiske omgivelser. Overnatning: Yataa Island Resort.


Dag 6: Koh Sukorn – Trang (morgenmad inkluderet)

Efter morgenmad på hotellet er det ved at være slut på nogle dages skønne oplevelser i smukke omgivelser. Båden sætter atter retning mod fastlandet efterfulgt at transport med bil eller minibus til byen Trang, og herfra kan du fortsætte videre til dit næste feriested i Thailand.


Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Mark, Lars, Natascha, Jakup, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser