Oplev det autentisk og naturskønne Nordthailand

Oplevelsespakke i Thailand -
 • Besøg Den gyldne Trekant og sejl på Mekong floden
 • Oplev nogle af Nordthailands etniske minoriteter
 • Se teplantager og overvær en te-ceremoni 

< Alle oplevelsespakker i Thailand

En meget anbefalelsesværdig rundrejse i Nordthailand hvor du oplever Nordthailand "off the beaten track". Besøg bl.a. Den Gyldne Trekant, sejl på Mekong-floden, oplev teplantager og prøvesmag teen der dyrkes her og besøg etniske bjergstammer.

Kom tæt på lokalbefolkningen i det nordlige Thailand og oplev de smukke og frodige bjerglandskaber. I dette område findes mange minoriteter, der er immigreret fra Kina, Myanmar og Tibet, og derfor et fascinerende område at rejse i. 

Kom på en sejltur på Mekongfloden, besøg Mae Fah Luang, en betagende botanisk have og oplev noget så utraditionelt som teplantager i Thailand - og du kan naturligvis prøvesmage og købe te.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Oplevelsespakke i Thailand

4 nætter / 5 dage

fra kr. 5.815

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Dagsprogram

Dag 1
Wiang Pa Pao
Dag 2
Mae Chan
Dag 3
Ang Khang
Dag 4
Mae Saa
Dag 5
Chiang Mai

Dag 1

Wiang Pa Pao

Dag 1: Chiang Rai – Doi Wawi – Wiang Pa Pao (-, F, -)

Du bliver mødt af guiden i lufthavnen eller på dit hotel i Chiang Rai, hvorefter turen går mod Doi Wawi. Der venter dig en flot to-timers køretur op ad bjerget til en Yunnan bosættelse - en etniske gruppe immigreret til Thailand fra det sydvestlige Kina. Du besøger også en teplantage og overværer en traditionel Ulong-te ceremoni. Efter frokost på en lokal restaurant byder eftermiddagen på besøg i Akha og Lahu landsbyer inden du indlogeres på Suanthip Vana Resort.
Læs mere

Dag 2

Mae Chan

Dag 2: Chiang Rai – Golden Triangle – Doi Mae Salong – Mae Chan (M, F, -) 

Fra morgenstunden skal du på bådtur på Mekong floden mod den Gyldne Trekant, hvor Thailand, Myanmar og Laos grænser op mod hinanden. Her besøges det interaktive museum "Hall of Opium". Resten af dagen tilbringes i det frodige, bjergrige område og første stop er Doi Tung, hvor den skønne botaniske have Mae Fah Luang og den Kongelige Villa besøges. 

Efter frokost er næste punkt på programmet Phra That Doi Tung - et af Chiang Rais mest populære vartegn. Ad bugtede veje med fantastiske udsigter fortsætter turen til Mae Salong, som ligger i 1800 meters højde og er kendt for sine teplantager. Den lille by blev grundlagt i 1960´erne af tidligere Kuomintang soldater, som var blevet fordrevet fra Myanmar og bosatte sig i området. Byen har kinesiske templer, markeder og forretninger med kinesiske specialiteter såsom te og lokale konserverede frugter. Efter frokosten køres atter mod lavere højder og dagen slutter med et besøg i Akha bjergstammesamfundet i Ban Lorcha. Overnatning på Phu Chai Sai Resort.


Læs mere

Dag 3

Ang Khang

Dag 3: Mae Chan – Ang Khang (M, F, -) 

Morgenmad på hotellet og derefter afgang mod Ang Khang på en køretur, der byder på udsigt over smukke bjerge og dale. Du indlogeres på Ang Khang Nature Resort og efterfølgende spises frokost på resortet. Om eftermiddagen besøges det kongelige projekt med dets enorme have med blomsterbede, frugthaver, orkideer og skulpturelle stenformationer. En gåtur i den omkringliggende skov giver dig den skønneste udsigt. Overnatning på Ang Khang Nature Resort.

Læs mere

Dag 4

Mae Saa

Dag 4: Ang Khang – Chiang Dao – Mae Saa (M, F, -) 

Efter morgenmad er der afgang mod landsbyen Nor Lae, der ligger på grænsen mellem Thailand og Myanmar. Omkring 1984 immigrerede ca. 2000 burmesere tilhørende Palong-folket til Thailand.. Palong bjergstammen lever af at dyrke grøntsager med støtte fra det kongelige landbrugsprojekt. Kvinderne går klædt i traditionelle klædedragter med farverige bælter og ses udføre deres daglige pligter. Få kilometer derfra ligger den sorte Muser landsby Khob Dong hvor livet leves næste uberørt af de sidste århundreder. Familier bor f.eks. sammen i etværelses bambushuse hævet over jorden og med tage af græs og de levede oprindeligt af at dyrke opium, ris og korn. Det kongelige landbrugsprojekt har lært dem at dyrke "pengestærke" afgrøder såsom te, grøntsager og blomster i stedet for opium. Efter en naturskøn køretur til Chiang Dao er der frokost på en lokal restaurant. Eftermiddagen byder på en elefantridetur gennem skoven og bambus-rafting inden du indlogeres på Mae Sa Valley Resort.

Læs mere

Dag 5

Chiang Mai

Dag 5: Mae Saa – Chiang Mai (M, F, - ) 

Efter morgenmaden skal du stifte bekendtskab med nogle af de håndværkstraditioner, som kunstnerne i Nordthailand er så berømte for. Du kan vælge imellem følgende aktiviteter: fremstilling af Saa papir, maling af parasoller og vifter, indfarvning af batik eller maling af keramik (husk at bestille aktivitet på forhånd). Efter frokost på resortet er der transport til Chiang Mai lufthavn eller hotel, hvor turen slutter.

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha, Mark, Jakup, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser