Trekkingtur i Nordthailand - dage i harmoni med naturen

Oplevelsespakke i Thailand -

 • Nærkontakt med Nordthailands smukke natur
 • Overnat i små landsbyer i simple hytter
 • Dagsvandringer af 2-4 timer med lokal erfaren guide
 • Fornem livets enkelthed i de afsidesliggende landsbyer

< Alle oplevelsespakker i Thailand

De bjergrige landskaber uden for Chiang Mai i Nordthailand er hjemsted for talrige etniske bjergstammer, som lever et enkelt liv i harmoni med naturen. På denne trekkingtur kommer du helt tæt på den mangfoldige natur og de små landsbyer i den smukke Mae Taeng-dal. Undervejs rafter du ned af Mae Taeng-floden og fornemmer livet i de afsidesliggende landsbyer.

3 dage/2 nætter 

En trekkingtur i Nordthailand er på ingen måder hård trekking, men dagsmarcher på to til fire timer med pauser undervejs. Turen kan dermed klares af de fleste i almindelig god form. Undervejs overnatter du i lokale bjerglandsbyer langt væk fra turiststederne i simple hytter med madras, sengetøj, myggenet, håndklæder og med fælles badefaciliteter. 

Som udgangspunkt trekker du sammen med en international gruppe ledet af en erfaren engelsktalende guide, der besidder et indgående og lokalt kendskab til området og dyrene. Forvent dog ikke, at guiden taler fuldendt og flydende engelsk. Mod tillæg kan du naturligvis også få arrangeret en privat tur, hvis du for eksempel rejser sammen med familien. Vi anbefaler som minimum en overnatning i Chiang Mai inden turen og en efter – og gerne på samme hotel, for så kan du opbevare din øvrige bagage der under trekkingturen. Al kørsel foregår i pickuptruck eller lastbil med sæder på langs på ladet. Klokken 18 aftenen før trekkingturen er du inviteret du til møde i ”Trekker Camp”, hvor guiden hilser på gruppen og informerer om, hvad du skal huske at medbringe på turen.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN

Oplevelsespakke i Thailand

2 nætter / 3 dage

fra kr. 820

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Dagsprogram

Dag 1
Karen-bjergstammelandsby
Dag 2
Karen-bjergstammelandsby
Dag 3
Chiang Mai

Dag 1

Karen-bjergstammelandsby

Måltider: M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

Dag 1: Chiang Mai – vandfald – Karen-bjergstammelandsby (-, F, M)

Efter afhentning på dit hotel i Chiang Mai køres til det lokale marked i Mae Malai, hvor du kan købe lokalt dyrkede grøntsager og andre forfriskninger til trekkingturen. Herfra videre i bil gennem det smukke nordthailandske landskab til Mok Fah-vandfaldet, hvor der er tid til svømning og afslapning inden frokost på en lokal restaurant i landsbyen Baan Pang Lun. 

En halv times kørsel ad snoede bjergveje bringer dig det sidste stykke til nationalparken, Huay Nam Duang, og herfra begynder dagens cirka to timers vandring i roligt tempo gennem naturskønne bjergegne. Guiden giver naturligvis nyttige instrukser om trekking i området, ligesom han undervejs deler ud af sin store viden om den lokale flora og fauna. Vel fremme ved Karen-landsbyen Baan Mae Jok er der tid til at udforske landsbyen, småsnakke med de lokale og i det hele taget opleve livet i en afsidesliggende landsby. Middag og overnatning i en hytte i landsbyen.
Læs mere

Dag 2

Karen-bjergstammelandsby

Dag 2: Karen-bjergstammelandsby – elefantridning – Karen-bjergstammelandsby (M, F, A)

Efter en tidlig morgenmad tager du afsked med landsbyboerne, og så begynder 3½-4 timers vandring ad junglestier og over åbne vidder med udsigt til bjerge, floder, vandfald, dyreliv og små landsbyer. Ved frokosttid er du fremme ved en elefantlejr, hvor guiden tilbereder en lækker frokost. Derefter er der tid til at opleve og lære mere om de thailandske elefanter, efterfulgt af en 45 minutters ridetur gennem frodig jungle til Karen-landsbyen, Baan Pang Khao Laam. I landsbyen spiser du aftensmad, og efter et par timer omkring lejrbålet er det tid at tørne ind for natten i en lokal hytte.
Læs mere

Dag 3

Chiang Mai

Dag 3: Karen-bjergstammelandsby – rafting på tømmerflåde – Chiang Mai (M, F, -)

Efter morgenmad i landsbyen venter 1½-2 timers rolig, men skøn raftingtur på tømmerflåde ned ad Mae Taeng-floden til Baan Pong Ngan-landsbyen, som bebos af Lahu-stammen. Her er der tid til at gå lidt rundt på egen hånd og opleve, hvordan de lokale lever deres traditionelle liv i harmoni med naturen. Så fortsættes med yderligere to timers rafting ned ad Mae Tang-floden – nu gennem flere strømhvirvler, men læn dig roligt tilbage og nyd de smukke omgivelser, for guiderne bringer gruppen sikkert igennem og frem til landsbyen, Shan. Her venter en velfortjent frokost, inden turen atter går tilbage til dit hotel i Chiang Mai.

En spændende trekkingtur er slut, og du kan fortsætte din ferie med rygsækken fuld af oplevelser og minder for livet. Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha, Mark, Jakup, Martin

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser