Strandferie på den private ø, Koh Munnork

Oplevelsespakke i Thailand -
 • Thailands eneste private ø-resort 
 • Kun 22 bungalows i idylliske omgivelser
 • Det ultimative sted for afslapning
 • Paradisø a la Robinson Crusoe

< Alle oplevelsespakker i Thailand

Søger du en unik ferieoplevelse, hvor du kan fortabe dig på en paradisø, som Robinson Crusoe, så finder du det på Koh Munnork - Thailands eneste private ø-resort, hvortil du kun kommer med privat båd. Det ultimative feriested til afslapning og privatliv. Her kan du logge af, slukke mobilen og bare drive til rytmen af bølgernes brusen.

På trods af mange danske turister valfarter til Thailand, er Koh Munnork i Siam bugten stadig et sted, som de fleste har til gode at opleve. Fra Bangkok tager det 3 timer at køre til molen i Laem Tan, og herfra kommer du til Koh Munnork med privat båd, en 45 minutters sejltur.

Øen er da også noget ganske unikt, da den rummer Thailands eneste private ø-resort. Resortet er det ultimative feriested, når du ønsker afslapning og privatliv. Et lille idyllisk paradis omkranset af uberørt skov, kridhvide strande og krystalblåt vand så langt øjet rækker.

Med sine blot 22 bungalows er Koh Munnork Private Island et idylliske hideaway, med en udsigt og beliggenhed som er ganske enestående. Du bor i en af øens rustikke, store bungalower, bygget i bambus, og har din egen terrasse eller balkon med hel eller delvis havudsigt. Bungalowerne er opført med respekt for naturen, enkle men komfortable, og alle har faciliteter som aircondition, loftvifte, værdiboks og hårtørrer. Hotellet har naturligvis restaurant, bar og swimmingpool - alle med pragtfuld udsigt over havet. Der er WiFi i lobby og restaurant, hvis du skulle få brug for det under opholdet her.

På Koh Munnork kan du foretage dig en masse (snorkling, kajak, trekking, thai cooking) eller slet ingenting. Valget er dit. Tilbring afslappede dage på stranden med sol og snorkling, slap af ved poolen, gå tur langs stranden og kom helt ned i gear.

Filosofien bag ø-resortet er at skabe et sted, som giver fornemmelsen af, at være væk fra det hele. Et naturskønt resort, hvor du kan logge af, slukke mobilen og bare lad dig drive til rytmen af bølgernes brusen. På Koh Munnork er det svært at forestille sig, at du kun er 3 timer fra metropolen og millionbyen Bangkok.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Oplevelsespakke i Thailand

3 nætter / 4 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Dagsprogram

Dag 1
Bangkok - Koh Munnork Private Island
Dag 2
Koh Munnork Private Island
Dag 3
Koh Munnork Private Island
Dag 4
Koh Munnork Private Island - Bangkok

Dag 1

Bangkok - Koh Munnork Private Island

Du bliver hentet på dit hotel i Bangkok eller i Bangkok lufthavn omkring kl. 09.00 hvorefter der er transport med private minibus til havnebyen Rayong - en køretur på cirka 3 timer. Kl. 13.00 afgår resortets private båd fra Rayong/Laem Larn pier og efter en lille times sejlads er du fremme på Koh Munnork Private Island. 

Resten af dagen er til fri disposition. Middage og overnatning på Koh Munnork Private Island. 

 

Læs mere

Dag 2

Koh Munnork Private Island

Efter en dejlig morgenmad har du hele dagen til egen disposition. Middag og overnatning: Koh Munnork Private Island.

Læs mere

Dag 3

Koh Munnork Private Island

Efter en dejlig morgenmad har du hele dagen til egen disposition. Middag og overnatning: Koh Munnork Private Island.

 
Læs mere

Dag 4

Koh Munnork Private Island - Bangkok

Efter morgenmaden har du stadig nogle timer i ø-paradiset. Kl. 15.00 afgår resortets private båd med ankomst til Rayong/Laem Tarn pier kl. 16.00. Herefter er der transport i privat minivan til dit hotel i Bangkok eller Bangkok lufthavn. 

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha, Mark, Rikke, Jakup

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser