Homestay i landsbyen Nong Khao

Oplevelsespakke i Thailand -

 • Indsigt i thaiernes dagligdag og kultur
 • Køb ind på markedet og lav mad med familien
 • ”Dødens jernbane”, vandfald eller sejltur i longtailbåd

< Alle oplevelsespakker i Thailand

Homestay er en unik mulighed for bo sammen med en lokal thailandsk familie og få indblik i deres hverdag og levevis. I den naturrige Kanchanaburi-provins i landsbyen Nong Khao bor du hos en familie og er med på både marked og til madlavning. Derudover udflugtsmuligheder med ”Dødens jernbane”, vandfald eller sejltur i longtailbåd.

3 dage/2 nætter

Baan Klang Tung Organic Homestay ligger i udkanten af Nong Khao-landsbyen cirka 18 kilometer fra byen Kanchanaburi og området nær River Kwai. Med et homestay bor du hos en lokal værtsfamilie og får en uforglemmelig oplevelse og indsigt i deres dagligdag og den thailandske kultur langt væk fra turistområderne. Opholdet er oftest berigende for begge parter, og de fleste besøgende forlader Baan Klang Tung Homestay med masser af nye indtryk og minder for livet. Ud over at opleve livet hos en lokal thailandsk familie på nært hold inkluderer turen også en besøg ved et flydende marked og en valgfri halvdagsudflugt på dag 3.

Baan Klang Tung tilbyder to huse til homestay, det ene er et træhus på pæle over haven med plads til i alt fem personer, og det andet hus består af tre værelser, hver med plads til to personer. Alle er enkelt indrettet med senge eller madrasser på gulvet, aircondition og privat bad og toilet. De tre værelser deler en terrasse med stole og bænke.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG

Oplevelsespakke i Thailand

2 nætter / 3 dage

fra kr. 3.535

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Dagsprogram

Dag 1
Baan Klang Tung Organic Homestay
Dag 2
Baan Klang Tung Organic Homestay
Dag 3
Bangkok

Dag 1

Baan Klang Tung Organic Homestay

Måltider: M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

Dag 1: Bangkok – floating market – Kanchanaburi – Baan Klang Tung Organic Homestay (-, F, M)

Klokken 07.00 møder guiden dig på hotellet i Bangkok og herefter venter en cirka fire timers køretur til den frodige og smukke Kanchanaburi-provins. Undervejs gøres stop ved det flydende marked i Tha Kha eller Damnoen Saduak (afhænger af ugedagen), og i Kanchanaburi er der fotostop ved ”Broen over floden Kwai”, udødeliggjort i bogen ”The Bridge over the river Kwai” af Pierre Boulles.

Vel fremme ved Baan Klang Tung Organic Homestay bydes du velkommen af værtsfamilien, og herefter møder du først guiden igen om morgenen på dag 3. Efter en lækker thai-frokost indlogeres du på værelset. Resten af dagen kan du slappe af, lære at fremstille smukke blomsterkranse og deltage i tilberedelsen af din thaiaftensmad.

Overnatning: Baan Klang Tung Organic Homestay.

Læs mere

Dag 2

Baan Klang Tung Organic Homestay

Dag 2: Baan Klang Tung Organic Homestay (M, F, A)

Hører du til de morgenfriske, så start dagen tidligt med at tilbyde mad til de lokale munke, når de går rundt i landsbyen, indsamler mad og velsigner indbyggerne. Efter morgenmaden kører du med det lokale transportmiddel til landsbyen, hvor du introduceres til landsbyboerenes hverdag og ser, hvordan de bor og lever for relativt små midler. Efter frokost på homestayet kan du lære at flette ting af palmeblade, og ellers er resten af dagen til fri disposition. Du kan for eksempel udforske området på cykel, slappe af i haven med en bog eller hjælpe din værtsfamilie med at høste friske grøntsager og krydderier til aftensmaden. Middag og overnatning på Baan Klang Tung Organic Homestay.Læs mere

Dag 3

Bangkok

Dag 3: Baan Kloang Tung Organic Home Stay – Bangkok (M, F, -)

Efter morgenmaden er det tid at tage afsked med din værtsfamilie. Klokken 09.30 bliver du atter hentet af guiden, hvorefter du kan vælge mellem tre forskellige udflugter:

1. Vandretur og togtur på ”Dødens jernbane”. Begynd med et besøg ved Hellfire Pass Memorial, som er et rigtig interessant lille museum, der viser områdets og jernbanens historie under 2. verdenskrig. Herfra er der cirka 1½ times let vandretur ad det gamle jernbanespor gennem det smukke landskab efterfulgt af frokost på en lokal restaurant i landsbyen Nam Tok. Over middag skal du på en times togtur på ”Dødens jernbane” gennem det spektakulære landskab. Toget er ikke bare en turistattraktion, men fungerer rent faktisk som transportmiddel for de lokale. 

2. Besøg i Erawan National Park med Thailands smukkeste vandfald. Nationalparken er én af Thailands mest populære med et særdeles rigt plante- og dyreliv. Parkens absolutte højdepunkt er det spektakulære Erawan-vandfald med sine syv niveauer og bassiner – og husk badetøjet, for du kan nemlig bade her. 

3. Sejltur til Sai Yok National Park, drypstenshuler og vandfald. Tag på sejltur i longtailbåd på Kwai Noi floden gennem det utæmmede, jungleklædte landskab til Sai Yok National Park. Undervejs gøres stop ved den imponerende Lawa-drypstenshule. I Sai Yok National Park kan du nyde den skønne natur og et par timer ved parkens absolutte højdepunkt, nemlig vandfaldene – og husk dit badetøj, for der er tid til en svalende dukkert. Hvis du vælger denne udflugt, er der et tillæg i prisen på 375 kroner per person.

Efter en lokal frokost går turen atter tilbage til Bangkok, hvor du er fremme mellem klokken 17.00 og 18.30 afhængig af trafikken.
Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha, Mark, Jakup, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser