Hmong Hilltribe Adventure

Oplevelsespakke i Thailand -

På denne eventyrlige rundrejse i frodige og bjergrige Nordthailand er højdepunkterne elefantridning, river rafting, mountain biking og hiking i fantastiske naturomgivelser. Oplev også den den lokale kultur.

Er du eventyrlysten og ønsker at opleve Nordthailand fra en lidt anderledes vinkel? Så er denne rundrejse sikkert noget for dig. Du oplever både natur, kultur og lokale markeder og får lov til at prøve kræfter med elefantridning, riverrafting, mountain biking og hiking i naturen. Derudover byder turen bl.a. på en tur i firehjulstrækker, kørsel med oksekærre og sejlads på tømmerflåde.

Rundrejsen starter i Chiang Mai og byder på nogle begivenhedsrige dage i områdets spektakulære natur. Undervejs er der besøg i en lille landsby, hvor de lokale byder på kaffe eller te. Der gøres desuden ophold ved flere prægtige templer, hvor du kan opleve historiske vægmalerier.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG

Oplevelsespakke i Thailand

2 nætter / 3 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Dagsprogram

Dag 1
Hmong Hilltribe Lodge
Dag 2
Hmong Hilltribe Lodge
Dag 3
Chiang Mai

Dag 1

Hmong Hilltribe Lodge

Dag 1: Chiang Mai - Hmong Hilltribe Lodge (-, F, A)

Fra hotellet eller lufthavnen i Chiang Mai går turen med 4WD til Mae Rim, hvor du besøger Hilltribe Museum og det lokale marked i Mae Malai. I Ban Mae Taman i Mae Tang rider du på elefant gennem regnskoven, efterfulgt af en tur i oksekærre i adstadigt tempo gennem smukke, landlige omgivelser. Efter en picnic-frokost går du ombord på en gummiflåde og indleder en oplevelsesrig white water rafting på den brusende Mae Tang flod. OBS! fra midten af marts til juni er vandstanden ofte så lav, at turen på floden i stedet foregår på tømmerflåder.
I 4WD går turen videre mod Baan Huey Rai og undervejs passeres landsbyer, frugthaver, smukke dalstrøg og rismarker. Der fortsættes opad via landsbyen Saluang til Baan Pang Hai, som er en lille landsby i 850 meters højde. Her skal du bo på Hmong Hill Tribe Lodge, og efter en BBQ middag opfører Hmong-folket nogle af deres traditionsrige danse og sange. Overnatning på Hmong Hilltribe Lodge.
Læs mere

Dag 2

Hmong Hilltribe Lodge

Dag 2: Hmong Hilltribe Lodge (M, F, A)

Dagen starter med et besøg i den lille landsby Baan Teen Doi, og herfra vandrer du den korte tur til Mae Pa. På mountain-bike fortsætter du gennem det smukke landskab til Baan Palan, hvor du besøger den lille landsby og et vandreservoir. På cykel går turen videre til Baan Pong Kwaw og et skønt gammelt tempel med smukke vægmalerier. Her får du tid at slappe af og nyde din medbragte picnic-frokost. Bagefter skifter du cyklen ud med en 4WD og kører ad snoede bjergveje gennem bjerglandsbyerne Baan Pok, Baan Pang Kwai og Baan Nong Hoi Mai. Fra Nong Hoi Mai trekker eller mountain-biker du til landsbyen Mae Khi, hvor du bydes på kaffe eller te af Hmong-folket. Efter en oplevelsesrig og aktiv dag returneres til Hmong Hilltribe Lodge for middag og overnatning.


Læs mere

Dag 3

Chiang Mai

Dag 3: Hmong Hilltribe Lodge - Chiang Mai (M, F, -)

Efter morgenmaden forlader du lodgen i en 4WD. Dagens første stop er Dronning Sirikits Botaniske Have efterfulgt af et besøg i et orkidé-gartneri. Frokosten indtages på en lokal restaurant, og du når også at besøge en slangefarm inden turen slutter i Chiang Mai.

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha, Mark, Jakup, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser