Hintok River Camp@Hellfire Pass, luksustelte ved Kwai-floden

Oplevelsespakke i Thailand -
 • Naturskønne omgivelser ved Kwai-floden
 • Bo i luksustelt med eget toilet og elektricitet
 • Cykeltur og sejltur i longtail-båd til vandfald
 • Lava-grotter med smukke drypsten
< Alle oplevelsespakker i Thailand

En privat tur til charmerende Hin Tok River Camp med store luksuriøse safaritelte, der udgør en perfekte base for unikke oplevelser i det naturskønne område ved den legendariske Kwai-flod. Kom på spændende udfluger, hør om områdets historie under 2. verdenskrig og få store naturoplevelser i det frodige landskab, der gennemskæres af Kwai-floden.

Hintok River Camp @ Hellfire Pass er en unik oplevelse med overnatning i luksus safaritelt med mange faciliteter. Campen ligger i naturskønne omgivelser i Kanchanaburi-provinsen nogle timers kørsel fra Bangkok. De grønklædte Hintok-bjerge danner en frodig og smuk baggrund for teltlejren, og foran campen flyder den legendariske Kwai-flod, så du er omgivet af spektakulær natur. Et ophold her byder på mulige aktiviteter i naturen som mountain biking, vandreture, sejlads med kano eller tømmerflåde på floden mv. 

Hintok River Camps byder på ophold i charmerende safaritelte med faciliteter som aircondition, køleskab, muret badeværelse med toilet, bruser og varmt vand og møbleret træveranda, I den hyggelige restaurant kan du nyde dejlige måltider med udsigt over Kwai-floden og bjergene. Fra campen fører en trappe ned til floden og den naturlige pool, som konstant tilføres rent, frisk vand fra en kilde. I dagtimerne indbyder den åbne plæne mellem teltene til solbadning og afslapning, og om aftenen når bålet tændes er det et naturligt samlingspunkt for campens gæster.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Oplevelsespakke i Thailand

3 dage

fra kr. 3.090

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Dagsprogram
Dag 1
Bangkok - Hintok River Camp
Dag 2
Sai Yok Waterfall - Lawa Cave
Dag 3
Bangkok

Dag 1

Bangkok - Hintok River Camp

Du bliver hentet på dit hotel i Bangkok tidligt om morgenen (kl. 06.00-06.30) og herfra sættes kurs mod dagens første stop, byen Kanchanaburi. Her besøges Thailand-Burma Sporvejsmuseet, Krigskirkegården med de 6000 allierede fanger der mistede livet under 2. verdenskrig og sidst men ikke mindst den legendariske bro over floden Kwai. Ved midddagstid er du fremme ved Hintok River Camp @ Hellfire Pass for indkvartering og en dejlig frokost i deres hyggelige restaurant.

Om eftermiddagen besøges Hellfire Pass Memorial, og har du lyst, kan du vandre omkring 2½ km (cirka en times tid) langs Thailand-Burma jernbanen (husk at medbringe gode vandresko). Tilbage i lejren er det tid at slappe lidt af og nyde de naturskønne omgivelser, før du cykler til en nærliggende landsby, hvor du kan se de lokale væver smukke bambuskurve. Returner til Hin Tok River Camp for aftensmad og overnatning.

 
Læs mere

Dag 2

Sai Yok Waterfall - Lawa Cave

Efter en dejlig morgenmad sejles i longtail-båd gennem Sai Yok nationalparkens naturskønne landskab til Sai Yok Yai vandfaldet. Her har du mulighed for en svalende dukkert i det klare vand, så husk badetøj og håndklæde. Efter en afslappende formiddag i den storslåede natur returneres til campen for en velfortjent frokost. 

Eftermiddagen byder på endnu en udflugt, nemlig til Lawa Caves, som er en række sammenhængende lava-grotter med smukke drypsten i alverdens former og farver. Herefter går turen atter tilbage til campen med tid til afslapning før aftensmaden. 

Læs mere

Dag 3

Bangkok

De morgenfriske kan nyde en cykel- eller gåtur til et tempel på Kwai-floden modsatte side, hvor du, ligesom de lokale, kan give mad til munkene. Efter en dejlig morgenmad og check-ud sejles i longtail-båd til en Mon-landsby, hvor du har lidt tid på egen hånd. Det etniske Mon-folk er af burmesisk oprindelse og har bevaret deres sprog og kultur. 

Efter frokost på en lokal restaurant er det tid til turens sidste oplevelse: en tog tur med damplokomotiv på den historiske Dødens Jernbane, som blev bygget af de allierede krigsfanger under 2. verdenskrig. Herefter går turen tilbage Bangkok med ankomst ved 18-tiden.


Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser