Familietur til Hmong Hilltribe Lodge

Oplevelsespakke i Thailand -
 • Hjælp til med at bade elefanterne i floden på Thai Elephant Care Center
 • Lær at lave brevpapir ud af elefantafføring
 • Guided vandretur i bjergene med fantistiske udsigter - 3 forskellige ruter/varigheder
 • Barbecue middag og Hmong kulturel danseforestilling
 • Gå i trætoppene over dronning Sirikits botaniske have

< Alle oplevelsespakker i Thailand

En perfekt 2-dages familietur i den bjergrige region Mae Rim nord for Chiang Mai i Nordthailand. Turen kan naturligvis finjusteres afhængig af børnenes alder.


I kommer på vandretur i bjergene med storslåede udsigter, bor på charmerende Hmong Hilltribe Lodge med swimmingpool og ser traditionelle danse opført af Hmong-folket. I kan enten kigge på eller deltage aktivt i fremstillingen af papir lavet af fibrene fra elefantafføring, I kommer på spændende gåtur i trætoppene over en botanisk have og studerer de særegne og fremmedartede dyr på insektmuseet. Lad jer fascinere af bjergstammernes forskellige klædedragter i Baan Tong Luang, for selvom det ikke er en ægte bjergstamme-landsby, der besøges, så er dette bjergstamme-museum malerisk placeret i rismarkerne og giver mulighed for at opleve en traditionel livsstil og klædedragter hos 8 forskellige og typiske bjergstammer i Nordthailand.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.

 

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Oplevelsespakke i Thailand

1 nætter / 2 dage

fra kr. 3.195

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Chiang Mai - 1 nætter

Familietur til Hmong Hilltribe Lodge i Nordthailand
Se kort

Familietur til Hmong Hilltribe Lodge i Nordthailand

Beliggenhed: Thailand, Chiang Mai

Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1
Hmong Hilltribe Lodge
Dag 2
Hmong Hilltribe Lodge

Dag 1

Hmong Hilltribe Lodge

Dag 1: Chiang Mai – Hmong Hilltribe Lodge (-, frokost, aftensmad)

I bliver afhentet fra jeres hotel i Chiang Mai, og herfra venter en køretur på 90 minutter nordpå til Hmong Hilltribe Lodge beliggende i 900 meters højde. Undervejs besøges Elephant Poo Paper, en miljøvenlig udendørs museumspark støttet af WWF, der formidler, hvordan man skaber papir af elefantafføringsfibre. Der vil være rig mulighed for selv at prøve at lave papiret, men I kan også vælge bare at se på. Besøg derefter det nærliggende Siam Insect Museum og sommerfuglehave, en privat samling af insekter og sommerfugle skabt over de sidste 30 år. Vel fremme ved Hmong Hilltribe Lodge serveres en dejlig frokost.

Om eftermiddagen mødes I med den lokale guide, som tager jer med på vandretur. Vælg mellem ture på 1 eller 2 timers varighed gennem det smukke landskab og forbi lokale Hmong huse eller en længere 3 timers tur ned ad Moncham-bjerget. Moncham-bjergtoppen er speciel smuk om vinteren, hvor man kan se tågen over dalen og mærke køligheden i 1350 meters højde! Gode vandresko anbefales uanset turens længde!

Resten af dagen er til fri disposition, og måske frister en forfriskende svømmetur i poolen med udsigt over den smukke natur. Efter aftensmad på lodgen venter en kulturel oplevelse med traditionelle Hmong danse, sange og ritualer fremført af indbyggere fra den nærliggende Mae Khi landsby.


Overnatning: Hmong Hilltribe Lodge.

Hmong Hilltribe Lodge, der er særdeles velegnet for familier, ligger i naturskønne omgivelser i en højde af 900. Lodgen består af 10 individuelle huse med 4 værelser i hver, opført som en lokal landsby omkring et åbent fællesområde med bålplads. Værelserne er karakterfulde og afspejler naturligvis den lokale Hmong kultur. De er enkelt indrettede med brug af naturmaterialer og har loftsvifte (aircondition er ikke nødvendig i denne højde) og balkon/terrasse, men her findes ingen TV. Fra swimmingpoolen kan I nyde udsigten til det smukke landskab. Bemærk at WiFi kun er tilgængelig i restaurant og bar området.Læs mere

Dag 2

Hmong Hilltribe Lodge

Dag 2: Hmong Hilltribe Lodge – Chiang Mai (morgenmad, -, -)

Efter en dejlig morgenmad på lodgen følger en cirka 40 minutters køretur til Thai Elephant Care Centre i Mae Sa. Dette elefantcenter koncentrerer sig primært om at hjælpe gamle elefanter (men af og til også syge eller gravide elefanter), som ikke længere kan udføre aktivt arbejde, og som er ude af stand til at klare sig selv i naturen. Normalt er der omkring 10 elefanter i centret, der dækker over et stort område inkluderet kuperet skov, hvor elefanterne kan vandre frit omkring i løbet af dagen og bade i Mae Sa-floden. Dagens program omfatter en kort introduktion efterfulgt af besøg hos og samvær med de ældre elefanter. De skal fodres med græs og bolde lavet af urter samt bades i Mae Sa-floden og I kan naturligvis være med til det hele. Der stilles omklædningsrum og tøj til rådighed ved ankomst, idet I må forvente at blive beskidte, hvis I ønsker at deltage aktivt.

Efter frokost på en lokal restaurant (for egen regning) køres til Baan Tong Luang bjergstamme-center, hvor I har mulighed for at interagere med bjergstammerne i smukke omgivelser. Fortsæt til den nærliggende dronning Sirikits Botaniske have, en 900 hektar stor have med 12 væksthuse. Højdepunktet under besøget her, er den 500 meter lange gåtur oppe i trætoppene (haven er dog lukket fra juli til september). Herfra er der 1 times kørsel tilbage til Chiang Mai, hvor turen slutter.

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Mark, Natascha, Lars, Jakup, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser