Elephant Hills Jungle Safari

Oplevelsespakke i Thailand -
 • Bo maj-juni & september-oktober og få store rabatter 
 • Bo i luksus safaritelt i den tropiske regnskov
 • Nærkontakt med elefanter i deres naturlige element
 • Kanotur og vandretur med naturguide i junglen
 • Helpension inkluderet

< Alle oplevelsespakker i Thailand

Oplev Sydthailands største og ældste tropiske regnskov i Khao Sok Nationalpark. Pakken inkluderer en kanotur på Sok-floden, fantastisk nærkontakt med elefanterne, hvor I bla. tilbereder deres mad og vasker dem og en lærerig vandretur i jungle. Perfekt for familier med børn u/7 år. Helpension og udflugter er inkluderet i prisen.

Ca. 200 km nord for Phuket og Krabi ligger Sydthailands største tropiske regnskovsområde Khao Sok Nationalpark. I den 600 km2 store regnskov ligger Thailands første luksuriøse teltlejr, Elephant Hills, med 34 komfortable og rummelige safaritelte lige ved bredden af Sok-floden. Et ophold her er en oplevelse i tæt pagt med naturen. Gå til ro i teltet, imens du lytter til cikadernes sang og vågner op til regnskovens særegne lyde og dufte. Elephant Hills er ganske enkelt det perfekte sted at opleve Sydthailands unikke og naturskønne rigdom.

Aktiviteter i og omkring Elephant Hills Camp

Aktiviteterne på turen spænder fra kanotur på Sok-floden, nærkontakt med og fodring af elefanterne til forskellige vandreture, der matcher alles fysiske formåen. Under opholdet kan du snuse til det spændende thailandske køkken - kokken afslører gerne nogle af hemmelighederne bag de velduftende og velsmagende retter.

Børn på Elephant Hills

Børn over 4 år er velkommen på Elephant Hills. Rejser I med mindre børn, kan I bo sammen i et telt, mens større børn kan indlogeres i naboteltet.

Se herunder vores aktuelle rejser til Thailand hvor der indgår ophold i Elephant Hills Camp:

Krabi el. Phuket, Elephant Hills og Koh Samui 

Familieferie - Khao Lak, Elephant Hills og Koh Samui

Koh Yao, Elephant Hills og Khao Lak

Phuket, Khao Sok Nationalpark og Khao Lak

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Oplevelsespakke i Thailand

3 dage

fra kr. 4.655

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Dagsprogram
Dag 1
Khao Sok National Park
Dag 2
Cheow Larn Lake
Dag 3
Khao Sok National Park

Dag 1

Khao Sok National Park

Dag 1: Elephant Hills - Khao Sok National Park (,- F, A)

Du bliver hentet på dit hotel og kørt til Khao Sok. Undervejs får du et glimt af det landlige liv i det tropiske Sydthailand. Første stop er en elefantlejr, hvor du kommer i nærkontakt med de store dyr og hører om, hvordan de lever. Guiden fortæller også om "mahout'en", som er den person, der opdrætter og passer elefanten og du får rig mulighed for at hjælpe med at tilberede elefanternes mad. 

Efter en dejlig frokost er det tid til en kanotur ned ad Sok-floden. Kanoerne er stabile og sikre, du får redningsvest på, og der er guider til at padle. Fra floden har du udsigt til kalkstensbjerge og klipper dækket af tropisk vegetation. Er du heldig, kan du se næsehornsfugle, krybdyr der soler sig på flodbredden, og aber der svinger sig i træerne. Efter dagens aktiviteter er det tid til at slappe af og nyde den panoramiske udsigt over de omkringliggende bjerge - det er en 100% ægte naturoplevelse. Du overnatter i et rummeligt safaritelt med rigtige senge, elektricitet, loftsvifte, elkedel, myggenet for vinduer og dør, samt badeværelse med toilet og bruser. Lækker luksus i hjertet af regnskoven.

Læs mere

Dag 2

Cheow Larn Lake

Dag 2: Khao Sok National Park - Cheow Larn Lake - Khao Sok National Park (M, F, A)

Du vågner til regnskovens særegne lyde, og imens solen står op og visker tågen væk mellem bjergene, giver gibbonabernes rituelle morgenskrig genlyd i dalen. Står du tidligt op, findes te- og kaffefaciliteter i teltet, men ellers serveres morgenmaden i restauranten lidt senere. En ny dag fuld af spændende oplevelser venter! Dagen byder på en sejltur på Cheow Larn-søen, hvor mere end 100 kalkstensklipper bryder overfladen og danner et fantastisk skue. Området sammenlignes med Quilin i Kina og Halong-bugten i Vietnam. Du kommer til at se noget af den spektakulære natur fra båden og der bliver tid til at tage en svømmetur (husk badetøj og håndklæde). Afhængig af vejret, kan du også udforske grotterne i området. Når sulten melder sig, får du udleveret en frokostboks. Sidst på eftermiddagen returnerer du til Elephant Hills, hvor aftensmaden serveres. Jungle Baren er åben for dem, der gerne vil udveksle historier med de øvrige gæster. Ét er sikkert, du sover godt ovenpå dagens mange oplevelser.


Læs mere

Dag 3

Khao Sok National Park

Dag 3: Khao Sok National Park (M, F, -)

Der venter dig et dejligt morgenmåltid, inden du skal på jungletur med en erfaren guide. Du har oplevet junglen fra en kano og endda fra søsiden i en longtailbåd. Nu får du lejlighed til at opleve junglen til fods. Det er ikke en overlevelsestur, der er ingen præmie til den hurtigste, og du bliver ikke angrebet af slanger og edderkopper! Det er blot en enestående chance for at udforske regnskovens forskelligartethed. Tag det stille og roligt; brug dine øjne og ører, og du vil opleve nogle af regnskovens hemmeligheder. Hvis vejret tillader det, serverer guiden frokost tilberedt midt i junglen. Over middag er det tid til at vende tilbage til Elephant Hills, hvorfra der er transport til dit hotel eller til lufthavnen.
Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser