2 dages cykeltur for familien i smukke Nordthailand

Oplevelsespakke i Thailand -

 • Cykling gennem overdådige landskaber
 • Chiang Dao-grotterne – et af Thailands største grotteområder
 • Besøg en elefantlejr og se de imponerende dyr bade i floden

< Alle oplevelsespakker i Thailand

En bjergtagende cykeltur på mountainbikes for familien med halvstore børn. Ud over det smukke og kuperede bjerglandskab i Nordthailand møder I lokale stammefolk og ser hvordan de bor og lever. Derudover er der besøg i en elefantlejr og i et af Thailands største grotteområder. Overnatning på lokal lodge uden ret mange faciliteter.

Tag på eventyr med familien til det smukke Nordthailand. På cykelturen gennem Nordthailands overdådige naturscenerier besøger I små bjerglandsbyer og oplever på nærmeste hold, hvordan de lokale lever af og i harmoni med naturen. I cykler på mountainbikes ad landlige asfaltveje og jordveje, hvor den ene smukke udsigt afløser den anden, og hvor I samtidig får I et godt og givende indblik i hverdagslivet i bjerglandsbyerne. 

Cykelturen anbefales for den aktive og cykelvante familie med børn over 12 år. Turen gennemføres året rundt, men den bedste (køligste) periode er fra september til slut februar.

Vi anbefaler som minimum 1 overnatning i Chiang Mai inden turen og 1 efter turen, og gerne på samme hotel, så kan I opbevare jeres øvrige bagage der under cykelturen.


Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Oplevelsespakke i Thailand

1 nætter / 2 dage

fra kr. 1.740

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Dagsprogram

Dag 1
Chiang Dao
Dag 2
Chang Mai

Dag 1

Chiang Dao

Måltider: M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

Dag 1: Chiang Mai – Chiang Dao (30-40 km cykling) (-, F, M)

Efter morgenmaden bliver I afhentet på hotellet i Chiang Mai og kørt i pick-up truck nordpå til Chiang Dao-dalen, hvor cykelturen begynder. Undervejs gøres stop ved en elefantlejr omgivet af frodig jungle, hvor I kan se elefanterne bade. Vel fremme i Chaing Dao er det tid til at hoppe i sadlen. I dag cykles ad smalle veje det første stykke og sidenhen på jordveje, der gennemskærer det smukke, varierede bjerglandskab med små landsbyer. Undervejs gøres også stop i landsbyer beboet af de etniske stammefolk Lahu, Lisu og Akkha. Disse stammefolk er indvandret fra de omkringliggende lande og lever nu et enkelt liv i bjergene, hvor de ernærer sig ved små landbrug. Oplev også Palaungfolket, der oprindelig stammer fra Myanmar, og som kun bebor få landsbyer i Nordthailand. Dagens cykeltur ender sidst på eftermiddagen i en Palong-landsby, og efter afslapning og en velfortjent aftensmad overnattes på Padang Lodge. 

Læs mere

Dag 2

Chang Mai

Dag 2: Chiang Dao – Chiang Mai (M, F, -)

Efter morgenmad på Padang Lodge forlades landsbyen og forude venter en dag med let cykling ad primært asfalterede småveje og gennem det skønne bjerglandskab. Over middag nås de spektakulære Chiang Dao-grotter, som efter sigende strækker sig hele 12 kilometer ind i bjergene. Her er der både tid til at udforske de spektakulære grotter og slappe af, inden turen går tilbage mod Chiang Mai i pick-up trucks.  

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha, Peter, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser