Snorkel-safari til Surin og Similan-øerne i Sydthailand

Oplevelsespakke i Thailand -
 • Vågn op ved de bedste snorkelstedet før andre besøgende ankommer
 • Besøg en Moken landsby og skole
 • Snorkel med stimer fisk i alverdens former og farver
 • < Alle oplevelsespakker i Thailand

  Grib chancen for at opleve Thailands sublime marineliv med koraler, stimevis af farverige tropiske fisk, mantaer og måske endda små hajer og hvalhajer. Opdag uberørte hvide strande, nyd de skønne udsigter og slap af i skyggen af vajende palmer. Skibet 'The _Reggae Queen' sejler dig til nogle af Thailands bedste snorkelsteder. Helpension på hele turen.

  Tag med på en fascinerende 4 dage/3 nætters snorkelsafari med skibet ’The Reggae Queen’. Sejlruten er omhyggelig designet således, at ’myldretid’ på de forskellige snorkelsteder undgås og mindre kendte snorkelområder, som altid overrasker med skjulte perler, er også inkluderet. Rejseruten er fleksibel, så hvis gæsterne ønsker at forlænge et snorkelophold ved en af øerne, så er det muligt, og hvis området pludselig besøges af for mange gæster, så sejler ’The Reggae Queen’ videre til næste, fine snorkelområde.

  Lidt fakta om skibet ’The Reggae Queen’:
  Længde: 21 meter
  Sejlhastighed: 12 knob pr. time
  Maksimum antal gæster: 18
  Antal toiletter og brusere: 4
  Besætning: 7 besætningsmedlemmer inkl. guide

  Læs mere

  Rejseoverblik

  • 2021
  • JAN
  • FEB
  • MAR
  • APR
  • MAJ
  • JUN
  • JUL
  • AUG
  • SEP
  • OKT
  • NOV
  • DEC

  Oplevelsespakke i Thailand

  4 dage

  fra kr. 4.505

  Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
  Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

  Priser og forespørgsel
  Hvornår vil du rejse?

  Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

  Vælg en anden dato
  Se kalender med foreslåede rejsedatoer

  Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

  Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

  Rejsens Indhold
  Dagsprogram
  Dag 1
  Khao Lak - Similan Islands - Koh Bon
  Dag 2
  Koh Bon - Koh Tachai - Surin Islands
  Dag 3
  Surin Islands
  Dag 4
  Surin Island - Khao Lak

  Dag 1

  Khao Lak - Similan Islands - Koh Bon

  Bemærk at dag-til-dag programmet er vejledende og kan ændres grundet vejr- og vindforhold.

  Du bliver hentet på dit hotel i Khao Lak ved 17-18 tiden og kørt til skibet ’The Reggae Queen’. Transport fra Phuket, Krabi, Khao Sok eller kan også arrangeres mod tillæg. Når alle gæster er ombord, sætter skibet kurs mod Similan Islands og Koh Bon hvor der lægges til for natten. Undervejs serveres aftensmad, og samtidig er der rig mulighed for at hilse på dine medrejsende. Sørg for at få en god nats søvn, så du er frisk til morgendagens mange oplevelser.

  Læs mere

  Dag 2

  Koh Bon - Koh Tachai - Surin Islands

  En lækker morgenmad, der serveres på båden ved 07.30 tiden, lægger en god bund for dagens snorkling i Similan nationalparken. Dagens første snorkelsted er ved øen Koh Bon, en 65 mio. år gammel ø dannet af sedimenterede kalksten, og et område der er meget populær blandt dykkere. Stedet byder på en mangfoldighed og farverigdom af de mere sjældne i Thailand. 

  Det første snorkelsted der udforskes ved Koh Bon er enten Koh Bon Ridge eller Manta Point. Koh Bon er kendt som et ’hotspot’ for djævlerokker, så hvis årstiden er rigtig, kan du være heldig at støde på en. Men selv uden djævlerokker har Koh Bon sin helt unikke og specielle charme. Efter en kort pause på båden hoppes i vandet for anden gang og nu for at snorkler inde i bugten og på øens modsatte side. Imens du udforsker livet under overfladen, tilbereder besætningen en tiltrængt frokost til dig på båden.

   
  Efter frokost sejler ’The Reggae Queen’ videre til Koh Tachai, der er en af de smukkeste øer i Similan nationalparken. På turen til Koh Tachai har du tid til at slappe af på soldækket, læse eller tage en lur. Det er en sejltur, der tager ca. 2½ times tid, så skibet ankommer tidlig eftermiddag – tids nok til at du kan nå endnu en imponerende snorkeltur. Den sydlige spids af Koh Tachai kaldes ’spir’, og med lidt held kan du snorkle med djævlerokke, hvalhajer eller med hundredevis af barracudaer.  

  Så sættes kurs mod Surin nationalparken med ankomst lige til at nyde solnedgangen. Der er tid til en aftendrink med udsigt til Surin øernes fantastiske landskab inden middagen serveres, og der lægger til for natten. Sørg for at få en god nats søvn, for i morgen venter flere snorkeleventyr.


  Læs mere

  Dag 3

  Surin Islands

  Vågn op til endnu et solidt morgenmåltid ombord på ’The Reggae Queen’. Du er nu ankommet til Surin øerne – højdepunktet på snorkeleventyret. Med en bred vifte af snorkelsteder, farverige koraller på lavt vand, et utal af fisk og uberørte strande er Surin øgruppen et mekka for snorklere.

  Dagen starter ved Chong Kad Bay – en næsten perfekt undervandsverden med hårde og bløde koraller og et fantastisk varieret marineliv. Her snorkles en time, inden kursen sættes mod en af de små øer og et besøg i en Moken landsbyen beboet af havsigøjnere. 

  Besøget i landsbyen giver et indblik i, hvordan ø-livet er for dette søfarende folk. Grib chancen for at købe nogle unikke souvenirs her, da Moken folket laver smukke nipsting og er taknemmelig for en eventuel indtægt. Da Andaman Snorkel Discovery bestræber sig på at agere så miljømæssigt og socialt ansvarlige som muligt, bedes du iføre dig passende tøj til besøget - ikke badetøj.
  Efterfølgende bringer en traditionel Moken taxi dig næsten helt til Mai Ngam Bay, hvor der er tid til at svømme og slappe af på stranden.

  Efter frokost og et lille hvil er næste stop Mae Yai Bay. Her kan du igen nyde det krystalklare vand og forundres over de smukke koraller og de spændende tropiske fisk.Sidst på eftermiddagen er skibet fremme ved dagens sidste snorkelsted, ’Turtle Bay’, efterfulgt af endnu en dejlig middag ombord på ’The Reggae Queen’. 


  Læs mere

  Dag 4

  Surin Island - Khao Lak

  På denne turens sidste dag serveres morgenmad kl. 08.00. Ved 09-tiden ankommer skibet til Phak Kat Bay, hvor der er afsat en times tid til at snorkle i det klare vand og kigge efter flere fascinerende havskabninger og koraller. Turens absolut sidste mulighed for et dyp i havet er i Lobster Bay, som muligvis er det bedste snorkelsted i dette område af Andamanerhavet, og ét af de absolut bedste steder i Thailand. Frokosten serveres imens ’The Reggae Queen sejler tilbage mod fastlandet med ankomst til Kura Buri ca. kl. 16.00. Herfra er der transport til dit resort i Khao Lak eller hvor din ferie fortsætter.

  En uforglemmelig  snorkeloplevelse fyldt med farverige undervandsoplevelser, fantastiske strande, betagende udsigter er slut.


  Læs mere
  Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

  Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

  Priser og forespørgsel

  Kontakt os på

  ferie@profilrejser.dk
  /
  77 33 55 00

  Lars, Natascha, Rikke

  Rejsekonsulenter, Profil Rejser

  Vi kan hjælpe dig

  Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

  Relaterede rejser