Nishaville Resort & Spa

Thailand - Dolphin Bay & Prachuap Khiri Khan
  • Skønt hideaway ved lang, uberørt, hvid strand
  • Dejlige værelser og villaer spredt i en stor have
  • Beliggende lige ved nationalparken Wannakorn
  • Mange aktivitets- og udflugtsmuligheder

Et resort der byder på ren afslappelse i smukke og rolige omgivelser

Ved en lang og uberørt, hvid strand flankeret af vajende palmer og casuarinatræer ligger dette indbydende hideaway. Nishaville Resort & Spa tilbyder absolut fred og ro i naturskønne omgivelser. Bag hotellet ligger nationalparken Wannakorn, og langs den brede, uberørte strand gemmer sig enkelte lokale restauranter. Her kan du helt selv bestemme tempoet. Du kan dase på stranden, cykle til den lille fiskerby Huay Yang, gå lange ture langs stranden, sejle i kajak, tage på udflugter eller måske frister et besøg til den livlige ferieby Hua Hin kun en times kørsel væk. 

Hotellet ligger i en stor åben palmelund og består af to afdelinger – rummelige villaer i brændte farver og The Residence, en fem-etagers bygning med suiter, hvorfra der er en fantastisk havudsigt. De to områder har egen swimmingpool, men er ellers adskilt af en stor græsplæne med vajende palmer.
Vi anbefaler ophold i en villa med fuldt udstyret køkken, stue med spisebord og sofaområde, soveværelse, stort badeværelse med fritstående badekar og separat bruser samt møbleret terrasse. Villaerne indeholder også vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og stort køleskab. Vælg mellem 1-værelses villa på cirka 100 m2 eller 2-værelses villa på cirka 120 m2. Villaafdelingens poolområde ligger parallelt med stranden, og her kan du slappe af på en solstol eller blive afkølet på de små platforme, der strækker sig ud i poolen.
I restauranten serveres både thaimad og internationale retter, og i strandloungen ved siden af kan du nyde en kold drink med udsigt til stranden og havet. Hotellet tilbyder også fitnesscenter, spa, en lille butik og der er gratis WiFi på hele hotelområdet.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere

Hoteloverblik

Hideaway

Villa

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Lars, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.