Thailand

  • Rejsetid

    ca. 11 timer

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    +5/+6 timer

Hoteller i Thailand

Hos Profil Rejser sender vi kun vores gæster til de bedste hoteller i hver kategori og prisklasse. Vi har mange års erfaring i Thailand, og derfor har vi et godt netværk og et tæt forhold til mange af hotellerne. Det gør også at vi får mange fordele og favorable priser. Vi lytter til vores gæster bedømmelse, men også vores egne eksperter har ofte selv besøgt destinationen og undersøgt, om forholdene lever om til vores kvalitetskrav. Derfor kan du være sikker på, at de hoteller vi bruger lever op til forventningerne og bliver en del af de gode minder fra din rejse.

Vi har udvalgt de bedste hoteller i Thailand

Vi tilbyder en bred vifte af overnatningsmuligheder. Om du har lyst til at bo på femstjernet luksushotel med all-inclusive og wellness eller en bungalow helt nede ved vandkanten, så kan vi ordne det for dig. Får du lavet en skræddersyet rejse hos os, kan du helt selv bestemme, hvor og hvordan du vil bo, og om der skal være swimmingpool, tagterrasse eller andet, som du finder vigtigt. I samarbejde med vores eksperter vil du kunne få dine ønsker opfyldt og bo på dit drømmehotel.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Vil du til Thailand?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Mark, Rikke, Natascha, Nicoline

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.