Thailand

  • Rejsetid

    ca. 11 timer

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    +5/+6 timer

Hoteller i Thailand

Hos Profil Rejser sender vi kun vores gæster til de bedste hoteller i hver kategori og prisklasse. Vi har over 30 års erfaring med at arrangere rejser til Thailand, og har derfor et godt netværk og et tæt forhold til mange hoteller. Det betyder, at vi får mange fordele og favorable priser. Vi lytter til vores gæsters bedømmelse, og vores egne eksperter har også selv besøgt destinationen og undersøgt, om forholdene lever om til vores kvalitetskrav. Derfor kan du være sikker på, at de hoteller vi bruger lever op til forventningerne og bliver en del af de gode minder fra din rejse.

Vi har udvalgt de bedste hoteller i Thailand

Vi tilbyder en bred vifte af overnatningsmuligheder. Om du har lyst til at bo på femstjernet luksushotel med masser af faciliteter eller en bungalow ved stranden, så kan vi arrangere det for dig. Når du får skræddersyet din rejse hos os, kan du helt selv bestemme, hvor og hvordan du vil bo. I samarbejde med vores eksperter kan du få dine ønsker opfyldt og bo på dit drømmehotel.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Vil du til Thailand?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Rikke, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.