Klima

Rejsevejret i Singapore

Der er ingen bedste årstid at rejse til Singapore, fordi temperaturen altid er nogenlunde stabil, og regnen kommer og går. Derfor er Singapore et oplagt feriemål hele året rundt.

Singapore har en høj temperatur året rundt med omkring 31 °C i dagtimerne og minimum 23 °C om natten. Landet ligger på ækvator og har derfor et tropisk klima og meget høj luftfugtighed året rundt. Især når det regner, er luftfugtigheden høj og kan nærme sig 100 %.

I Singapore regner det mere eller mindre året rundt, og de har derfor ingen faste regnsæsoner. Til gengæld er der monsunsæsoner i december-marts og igen fra maj til september, hvor monsunen kommer om morgenen og stilner af hen på eftermiddagen. Singapore har også voldsom torden året rundt, og derfor må du forberede dig på uvejr, uanset hvornår på året du rejser.

Singapore har dog også mindst lige så mange solskinstimer som regnvejrstimer, og derfor kan du snildt tage strandudstyret med. Badevandstemperaturen er i øvrigt også konstant og ligger på omkring 28-29 °C.

Den viste klimatabel er baseret på middelværdier, målt over 30 år, fra officielle meteorologiske vejrstationer. Disse data er indsamlet af meteorologisk institut i Sverige, der indgår i WMO (World Meteorological Organization). For yderligere oplysninger henvises også til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.