Udflugter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Singapore

Her finder du et udvalg af Profil Rejsers udflugter i Singapore. Kontakt en Asien-specialist, hvis du har andre ønsker, så hjælper vi dig med at finde vej til de største oplevelser!
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Singapore byrundtur - Oplev miniputstatens mange bydele | Singapore

En oplevelsesrig sightseeing tur der tager dig rundt til miniputstatens mange bydele.

Turen inkludere stop i finansdistriktet og Civic center. Gåtur langs havnepromenaden til Merlion Park hvorfra I bl.a. kan nyde udsigten til Marina Bay området og byens nye vartegn Marina Bay Sands Hotel. Gåtur i Little India hvor farvestrålende sarier, turbanklædte mænd og Bollywood-stemningen blandes med en liflig duft fra boderne af jasminblomster, friske krydderier og karrypulver. Gåtur i China Town, der har overlevet landets moderniseringsbølge og bevaret sin charme på trods af, at arealet er blevet væsentligt mindre. Et væld af spændende moskéer og kinesiske og hinduistiske templer forstærker dette. Det er også her I finder det ældste Hindu Tempel i Singapore, Det imponerende Sri Mariammam Temple og det smukke Thian Hock Keng Tempel, som er et af Singapores ældste buddhistiske templer.

Bemærk: Turen er en fælles byrundtur med andre gæster. Ønskes privat byrundtur er dette også muligt mod et ekstra tillæg.


Varighed: 3,5 time
Afgang: Dagligt kl. 09.00 og 13.30

Voksen fra kr. 208
Barn fra kr. 109

Singapore Zoo - "Night Safari" blandt havens vilde dyr | Singapore

Har du nogle gang tænkt over hvad dyrene i zoologisk have laver om natten? 

Tag med på en "Night Safari" og find svaret. Når mørket falder på kører du med et lille ”tog” gennem parken, og oplever dyrene på en anden måden end i dagstimerne, fordi mange af dem er mest aktive efter mørkets frembrud. Det er en speciel oplevelse, som forstærkes af, fornemmelsen af at dyrene ikke er i bure eller bag hegn, fordi man har kamufleret barriererne med bevoksning. 


Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 18.00

Voksen fra kr. 360
Barn fra kr. 232

Jurong fuglepark - Tropisk regnskov midt i storbyen | Singapore

Tag med til den imponerende fuglepark hvor de over 9.000 fugle og mere end 600 arter nærmest flyver frit i verdens største voliere. Fugleparken dækker et areal på 20 hektar. Ud over de mange frit flyvende fugle, er her også et pingvinhus og hele parken er anlagt i en smuk natur med tropisk regnskov, eksotiske blomster, vandfald og søer, som er designet til at ligne fuglenes naturlige levesteder. Flere gang om dagen er der shows med bl.a. ørne, papegøjer og næsehornsfugle.

Bemærk: Turen er en fælles tur med andre gæster. Ønskes privat transport er dette også muligt mod et ekstra tillæg.


Varighed: 3.5 timer
Afgang: Dagligt kl. 09.00 og 13.30

Voksen fra kr. 257
Barn fra kr. 140

Mount Faber - Unik vandretur i trækronerne | Singapore

I den sydvestlige end af øen finder I Southern Ridges er dannet af en række oprindelige parker og bakketoppe. Her er et system af stålstier, imponerende broer og naturlige stier, som snor sig gennem det grønne vildnis i trækronehøjde. Hele ruten er ca. 10 km, lang men den mest interessante del er på kun ca. fire km fra Mount Faber Park til Kent Ridge Park (rute A). Det er en nem tur hvor du får alt fra vandring ad stier i trækronehøjde, udsyn til moderne arkitektur og passerer den smukke Henderson Waves – en hængebro som fører over en trafikeret vej 36 meter neden under.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 09.00

Voksen fra kr. 918
Barn fra kr. 612

Bukit Timah - Uforstyrret regnskov | Singapore

Omtrent midt på Singapore-øen ligger naturreservatet Bukit Timah. Det er det eneste sted på øen hvor den naturlige lavlandsregnskov endnu har fået lov at stå uberørt. Her kan du få den ægte følelse af jungle med langhalede makakaber, eksotiske fuglearter, farvestrålende sommerfugle, små kryb og insekter. Vandreturen i regnskoven bringe dig til Singapores højeste punkt, Bukit Timah Hill, i 163 meters højde. Fra toppen har du en skøn udsigt gennem træerne til de mange høje bygninger i centrum. 

Bemærk: Husk at medbringe vand, komfortabelt tøj og gode vandresko (tennissko)


Varighed: 4-5 timer
Afgang: Dagligt kl. 09.00

Voksen fra kr. 918
Barn fra kr. 612

Forlystelsesøen Sentosa - Underholdning for hele familien | Singapore

Sentosa Island er en stor forlystelses-ø, hvor du let kan tilbringe en dag. Turen er på egen hånd og inkludere transport til Sentosa (ikke inkl. hjemtransport), Sentosa Tourist Fun Pack med adgang til Tiger Sky Tower – Singapores højeste observations tårn, S.E.A Aquarium – verdens største, Images of Singapore, Madame Tussauds, Segway tur og Wings of Time – et spektakulært aftenshow.

Besøg fx også Universal Studios (ikke inkl.) og slap af mellem de mange aktiviteter på en af Sentosas sandstrande.


Varighed: Valgfrit
Afgang: Dagligt kl. 09.00

Voksen fra kr. 452
Barn fra kr. 330

Universal Studios - Underholdning for både børn og voksne | Singapore

Det er nemt at bruge en hel dag i Universal Studios – en forlystelsespark fyldt til randen med 24 forskellige forlystelser, hvoraf størstedelen er basere på de mest populære film fra Universal Studios. Parken er delt op i 7 forskellige ”verdener”: Hollywood, New York, Sci-Fi City, Old Egypten, Lost World, Far Far Away og Madagaskar. 

Bemærk: Priserne er lidt dyrere på lørdage og søndage. 


Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 09.30

Voksen fra kr. 697
Barn fra kr. 551