Shopping og sightseeing i trendy Singapore

Singapore - Singapore

 • Singapores mange shoppingcentre og små basarer
 • Østens mystik i verdens reneste storby
 • Forlystelsesøen Sentosa og byens grønne områder
 • Duftende madboder og trendy Michelin-restauranter

Singapore er en moderne storby, der tilbyder alt hvad der hører sig en eksotisk storbyferie til. Masser af oplevelser, fantastisk shopping, et rigt kulturliv og ikke mindst et enormt udbud af restauranter.

Unikt er det ord, der bedst beskriver Singapore. En dynamisk by, rig på kontrast og farve, hvor du finder en harmonisk blanding af kultur, gastronomi, kunst og arkitektur. Her findes høje kontorbygninger, religiøse monumenter, kirker, templer og moskéer, duftende madboder og gourmetrestauranter, små hyggelige handelsgader og moderne indkøbscentre. Alt sammen omgivet af frodig regnskov, smukke strande og grønne parker – kun 12 timers direkte flyvning fra København. 

Et multietnisk samfund

I Singapore bor der mange forskellige nationaliteter, som på hver deres måde sætter kolorit på byen. I Chinatown præger kinesiske tegn gadebilledet, i Little India dufter der lifligt fra boderne med jasmin-blomster, friske krydderier og karrypulver, mens det er forretninger med stof og silke i forskellige kvaliteter, tæpper, batik og lædervarer der præger billedet i det arabiske kvarter.

Gadehandlere og moderne stormagasiner

Storbyen har dog meget mere at byde på end basar-varer. I stormagasinerne og indkøbscentrene omkring Scotts Road og Orchard Road er priserne ganske vist til lidt højere, men udvalget er til gengæld betydeligt større. Her kan du få mange timer til at gå med at vandre rundt på marmorgulvene i de kæmpestore varehuse fyldt med glas, stål, spejle, springvand, rullende trapper, musik og lys.

Når sulten melder sig

Som alle andre storbyer har Singapore et stort udbud af restauranter, caféer og barer. Her er alt fra store fastfood kæder til små duftende gadekøkkener, moderne caféer og hyggelige restauranter, der serverer lækkerier fra hele verden af meget høj kvalitet. 

Singapore er mere end shopping og god mad

Miniputstaten byder også på et rigt kulturliv og et hav af aktiviteter og udflugtsmuligheder. Gå en tur på galleri og museum, kig på byens historiske mindesmærker og moderne arkitektur, tag på ”Night Safari” i Zoo, besøg Jurong fuglepark, Botaniske Have og Gardens by the Bay, eller tag på vandretur i Southerne Ridges. Mulighederne er mange og for enhver smag. Eller hvad med at bruge en dag på forlystelsesøen Sentosa – her er underholdning for hele familien, lige fra smukke sandstrande til forlystelsesparken Universal Studios.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG

Singapore

Singapore

3 nætter / 6 dage

fra kr. 8.405

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Singapore - 3 nætter

The Ritz-Carlton Copthorne Kings Hotel
Billigste hotelmulighed
Se kort

The Ritz-Carlton

Beliggenhed: Singapore, Singapore

Dette eksklusive 32 etagers hotel er en oase strategisk beliggende i hjertet af Marina Centre. Alle værelser har en fantastisk udsigt over byen eller havet. De eksklusive værelser er elegant indrettet og med stor sans for detaljer og med alle tænkelige faciliteter. Hotellet har 3 restauranter med gastronomi i særklasse samt en hyggelig Chihuly lounge. På trods af den centrale beliggenhed i Singapore er hotellet omkranset af en stor smuk tropisk have med et en dejlig swimmingpool. De tilbyder desuden også spa, jacuzzi og et stort fitnesscenter.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
The Ritz-Carlton Copthorne Kings Hotel Park Regis
Se kort

Copthorne Kings Hotel

Beliggenhed: Singapore, Singapore

Hotellets 314 lyse og elegant indrettede værelser findes i fire kategorier og er veludstyret med aircondition, kabel-tv, Wi-Fi, skrivebord og kaffe/te faciliteter.
Gæster kan tage en dukkert i den udendørs pool, træne i hotellets fitnesscenter eller på minigolfbanen. For ekstra forkælelse og afslapning er der jacuzzi og dampbad. Når sulten melder sig, serverer restauranten bl.a. kinesiske retter, og loungen byder på drikkevarer og af og til levende musik. Hotellet tilbyder gratis parkering.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Copthorne Kings Hotel Park Regis Orchard Hotel Singapore
Se kort

Park Regis

Beliggenhed: Singapore, Singapore

MRT-stationen Clarke Quay ligger 250 meter fra hotellet og Changi internationale lufthavn 25 minutters kørsel væk.

Hotellet byder på 202 moderne og velindrettede værelser i studio-stil. Vælg mellem fire forskellige værelsestyper. Værelserne har et fint og naturligt lysindfald fra de store vinduer, og der er bl.a. gratis Wi-Fi, aircondition, kabel-tv og værdiboks.

Tag en forfriskende dukkert i hotellets lækre pool eller træn i det veludstyrede fitnesscenter. I hotellets restauranter serveres bl.a. moderne kantonesiske specialiteter og internationale retter. Hotellet tilbyder vaskeriservice samt udlejning af cykler.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Park Regis Orchard Hotel Singapore Grand Copthorne Waterfront
Se kort

Orchard Hotel Singapore

Beliggenhed: Singapore, Singapore

Det er et flot hotel centralt beliggende i Singapore på en af de mest kendte og livlige shopping-gader og 10 minutters gang fra MRT-stationen Orchard. Changi internationale lufthavn ligger 30 minutters kørsel derfra.
Hotellets 656 moderne værelser er hyggeligt indrettet med varme farver og har alle faciliteter såsom, aircondition, gratis Wi-Fi, kabel-tv, minibar, vand og gratis avis. 
Gæster kan nyde en dukkert i hotellets store, udendørs pool og træne i fitnesscentret. Tag en kaffe i caféen, og når sulten melder sig, er der hele tre restauranter at vælge imellem. Du kan også vælge at få maden bragt til dit værelse. Om aftenen åbnes hotellets natklub. Der tilbydes gratis parkering og personalet er behjælpelig med tøjvask.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Orchard Hotel Singapore Grand Copthorne Waterfront Peninsula Excelsior Hotel
Se kort

Grand Copthorne Waterfront

Beliggenhed: Singapore, Singapore

Med en placering i hjertet af byen, lige ved Singapore-floden og tæt på shopping, restauranter og den legendariske Zouk Club, er det flotte Grand Copthorne et fremragende udgangspunkt for et ophold i Singapore. Changi internationale lufthavn ligger ca. 30 minutters kørsel fra hotellet.

Grand Copthorne byder på 574 smagfuldt indrettede og komfortable værelser med gulv-til-loft-vinduer og udsigt til floden eller byen. Vil I selv kokkerere, er det muligt i en af de små studios, der har fuldt udstyret køkken og egen balkon. Alle værelser har fladskærms-tv med internationale kabelkanaler, Wi-Fi, sikkerhedsboks og te- og kaffefaciliteter.

Gæster kan tage en dukkert i hotellets udendørs pool, spille på de to udendørs tennisbaner og træne i fitnesscentret. Der er mulighed for at nyde en velgørende behandling i spa’en, og i de tre restauranter serveres en bred vifte af lækre kinesiske og vestlige retter.  Der tilbydes desuden tøjvask og -rens.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Grand Copthorne Waterfront Peninsula Excelsior Hotel Fort Canning Lodge
Se kort

Peninsula Excelsior Hotel

Beliggenhed: Singapore, Singapore

Peninsula Excelsior er et elegant og moderne hotel med fremragende beliggenhed i centrum af Singapore. Her er du i gåafstand fra Singapore F1 banen, handelsgaden, Orchard Road, og Clarke Quay samt MRT Interchange, som er knudepunktet for Singapores offentlige transport. Hotellet har swimmingpool, fitnesscenter og sauna. Der er 20 minutters kørsel til Changi International Lufthavn. 
Hotellets dobbeltværelser varierer i størrelsen fra 26 til 30 m2 og indeholder alle gratis WiFi og kabel-tv til underholdning. Desuden er der minibar med kaffe/te faciliteter, badekåber, slippers osv. Værelserne er alle med air-condition, sikkerhedsboks og skrivebord.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Peninsula Excelsior Hotel Fort Canning Lodge
Se kort

Fort Canning Lodge

Beliggenhed: Singapore, Singapore

Parken Fort Canning ligger direkte overfor og ca. 300 meter væk ligger Plaza Singapura og Cathay Cinema. Dhoby Ghaut MRT station befinder sig i fem minutters gåafstand fra hotellet og Changis internationale lufthavn ligger 15 minutters kørsel væk.

De 175 enkelt indrettede og pæne værelser byder på udsigt over byen, parken eller poolen. Vælg mellem forskellige værelsestyper. Alle værelser har eget badeværelse med bruser, køleskab, Wi-Fi og te- og kaffefaciliteter. 

Fort Canning Lodge har swimmingpool, souvenirbutik og tilbyder bagageopbevaring og parkering. Nyd en let ret eller en forfriskning i hotellets Coffee House. 

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser